Une do jem i cik me me shume rezerva kete vit,e deri ne fund do jem kshu se me mesuan vjet qe nuk duhet fluturuar para kohe.
Sidoqofte,desha t`ju them apo t`ju pyes se a e pate gezimin e Pipos qe beri pas dhenies se golit.Huh!
Une do jem i cik me me shume rezerva kete vit,e deri ne fund do jem kshu se me mesuan vjet qe nuk duhet fluturuar para kohe.
Sidoqofte,desha t`ju them apo t`ju pyes se a e pate gezimin e Pipos qe beri pas dhenies se golit.Huh!
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
me rezerva?
mos na fut friken stormo...
ajo qe ndodhi vjet ishte vetem nje aksident... aksidentet nuk ndodhin gjithmone...
Nuk e di une.
Me mire te mbash 10% rezerve per cdo gje se nuk i dihet fundi puneve.
Edhe futbolli eshte sfere,nuk dihet se ku dhe si mbaron.
Sidoqofte,shpresoj qe ajo qe na ndodhi vjet te jet vetem e kaluar.
A thua Milani do vendoj ne formacionin e pare Inzaghin ne kete jave ne kampionat apo do luaj Tomason, Cati ke lexuar dicka, sa per kureshtje pyes...une ka qejfe te luaj Inzaghi kete jave sepse me duket pakez me i mire se sa Tomason dhe Crespo...
My silence doesn't mean I am gone!
Me sa morra vesh me duket se Inzagi do e filloj ndeshjen kete rradhe.Sidoqofte keto jane vetem thashetheme,kete do e vendos Ancelotti se kush do luaje!![]()
Per te Milano edhe , Shikust apo Simpatizant e Milanos me hy i ka te fort. me te vertet inzagi osht clas lojtar dhe kam deshir ta shoh kur luan ai tip..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Inzaghi??? Eshte lojtari me i ēuditshem qe kam pa noj here. Ben gola pa lujt futboll.
ehhhh sh.hasanaj asnjeri nuk e kupton Inzaghi por ama aieshte nje lojtar klas luan me shpirt dhe vepron me mendie.
mos e harro ket![]()
Krijoni Kontakt