Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 158
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa
    O Interst Ti Kur Milani U Rraf 4-0 Kuishe? Apo Ju Kishte Shqyer Breket Arsenali Ne Milano??juve Jeni Aq Skuader E Dobet Sa Nuk Mund Te Kaloni Grupin Me Mire Tju Heqi Federata Italjane Nga Champions League Se E Turperoni Italine . Jo Per Ndonje Gje Se Ato Skuadrat Qe Vine E Lozin Ne San Siro Me Interin Sec Ca Kane Edhe Ato Rrjetat E Shqyejne.prandaj Mbylle Gojen Se Sflet Dot Sepse Milani Ne Vit Humbet Me E Shumta 4 Ndeshje Kurse Ju Humbisni Nja 20 Prandaj Boll Me Milanin Se Eshte Skuadra Me E Mire Ne Bote
    o vjosa ik mer plak futi noi gote dhalle se na hape kapakun me kto postime !!!

hajt shnet e pare

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Ju Djek E Verteta Interista Po Cfar Te Ejme Ne Kete Skuader Kin Se Nderoni Dot

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846

HE DESERVES IT
    This must be the first comment made. Maybe with different nuances, but it has been the first reaction of everyone learning about Carlo Ancelotti's contract renewal: HE DESERVES IT. It is not just a signature, it is a medal that the club attached with discretion and affection on Carlo's chest. A well-prepared and open-minded coach, but above all a man. A balanced person. Firm in his convinctions, smiling and serene in his explanations. To find someone who really hates him, you would have to put an advertisement in the paper, something like 'Seeking'...
    The breeze blowing on this contract extension does not only come from the results, that actually came in numbers. There is much more. In the last two years, following the disappointment in the World Cup, when the Italian football seemed to have lost their sparkle, the only, real innovative project of a coach came from Ancelotti. We could admire the contents of his ideas more than once. The effects are what is really special: the international press, even the most demanding ones, such as the French and the Spanish, have praised the originality of the Milan style of play at times, and even many big coaches of clubs and National teams have had good words. For the Milan fans it is a pleasure to go to the San Siro. Not only because you win, which has become almost a habit for the Rossoneri supporters in the last eighteen seasons, but also for the attractive football they can watch. Season tickets have reached a record high, for all the competitions. And to work for all this, there is a man who has always easily taken the responsabilities of his role. He has put the sake of the team and the club before himself. The discretion and the helpfulness of Carlo is really impressive. And on Tuesday morning, even without the cameras and the reporters, there was a hug after the signature. Adriano Galliani and Carlo Ancelotti, two from Milan and up to the stature of Milan, two who have made Milan. 'It took us just a second,' said the confirmed coach. With president Silvio Berlusconi, who spoke on the phone with coach Ancelotti before and after the game against Lazio and who met him during the recent dinners at the San Siro, approving it.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Trajneri kuqezi ka zgjatur edhe dy vjet kontratėn e tij me "Djallin" 01-09-2004

Anēeloti, deri nė 2007-n me Milanin

Ergi Lubani

Karlo Anēeloti dhe Milani do tė vazhdojnė tė bashkėpunojnė deri nė 30 qershor tė 2007-s. Trajneri emilian ka rinovuar kontratėn e tij me "Djallin" edhe pėr dy sezone tė tjera, pasi kontrata e vjetėr skadonte nė fundin e sezonit qė pritet tė fillojė. Anēeloti ėshtė ulur nė stolin e Milanit mė 18 nėntor tė vitit 2001, kur zėvendėsoi Fatih Terimin. Ai ka fituar "njė mal" me trofe nė drejtimin e kuqezinjve, plot pesė tė tillė nė dy vjet: njė kampionat (2003-2004), njė Ligė Kampionesh (2002-2003), njė Kupė Italie (2002-2003), njė Superkupė Evrope (2003) si dhe njė Superkupė Italie (2004). Firmėn mbi kontratėn e re, trajneri kuqezi e ka hedhur nė rrugėn Turati, nė qendrėn e klubit kuqezi, nė praninė e zv.presidentit Adriano Galiani. Ky i fundit, menjėherė pas pėrfundimit tė procedurave, ėshtė shprehur i lumtur pėrpara gazetarėve, duke thėnė: "Tradita vazhdon. Karlo Anēeloti bėn pjesė nė familjen kuqezi, ėshtė i shtėpisė dhe e tregoi duke fituar nė njė ambient qė e njeh nė majė tė gishtave. Rinovimi i kontratės ishte thjesht njė formalitet, pasi vazhdimin e bashkėpunimit tonė e kishim vendosur prej kohėsh." Pa dyshim, edhe trajneri kampion Italie ishte i kėnaqur. Ja si u shpreh ai: "Jam shumė i lumtur. Nuk kisha dyshime mbi kėtė rinovim dhe, sa ma propozuan drejtuesit, pranova menjėherė. Mund tė them vetėm qė aventura nuk ka pėrfunduar, ose mė mirė ėndrra vazhdon."

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    "Superpipoja" rikthehet nė stėrvitje edhe pritet tė jetė i gatshėm pėr Anēelotin nė fillim tė tetorit 01-09-2004

Inzagi: Milan, jam edhe unė

Ergi Lubani

Sot, Milani do tė rifillojė stėrvitjen pas dy ditėve pushim tė marra pas humbjes nė trofeun "Berluskoni", por pa futbollistėt e grumbulluar me kombėtaret respektive, tė cilėt do tė luajnė ndeshjet kualifikuese pėr nė botėrorin gjerman. Gjithsesi, nėn urdhrat e Anēelotit do tė jetė edhe njė i rikthyer i madh, Filipo Inzagi, i cili shprehet: "Po pres me padurim tė punoj sėrish me Anēelotin. Kam vuajtur shumė dhe shpresoj tė mos kem mė shqetėsime fizike. Ditėt e fundit kam vrapuar lehtė dhe gjithēka ka qenė nė rregull. Nuk ndiej mė dhimbje, por duhet tė tregohem i kujdesshėm. Kam shumė dėshirė tė rikthehem, sepse mė vjen keq qė nuk mund tė luaj nė njė Milan kaq tė fortė. Endėrroj tė kthehem sa mė shpejt nė nivelet e larta dhe tė synoj fitoren e Ligės sė Kampioneve. Ky do tė jetė objektivi im personal pėr sezonin qė pritet tė fillojė." Me entuziazmin e njė fėmije nė ditėn e parė tė shkollės, "Superpipoja" vazhdon deklaratėn e tij: "Do tė jepja gjithēka qė tė isha gati pėr javėn e parė tė kampionatit, por kjo ėshtė e pamundur. Gjithsesi, shpresoj qė duke filluar nga muaji i ardhshėm, tė jem nė dispozicion tė plotė tė Anēelotit." Pėr ēdo futbollist ėshtė mjaft i vėshtirė qėndrimi jashtė fushės sė lojės, sidomos pėr njė kampion si Inzagi, qė e pėrjeton me pasion kėtė sport. "Vuaj shumė kur shoh shokėt e mi tė luajnė dhe unė jam i pamundur t'i ndihmoj, - vazhdon sulmuesi kuqezi. - Fusha e futbollit, tifozėt, shokėt e skuadrės tė japin emocione tė mėdha, pa tė cilat ēdo futbollist e ka tė pamundur tė jetojė. Nga ana tjetėr, jam i qetė, sepse nuk do tė pres edhe shumė pėr t'u bėrė ai qė kam qenė. Dua qė Milani tė bazohet edhe tek unė. Nuk jam dorėzuar dhe Anēeloti e di kėtė." Filipo Inzagi vazhdon deklaratėn e tij, duke treguar se cila ėshtė dėshira mė e madhe qė ka pėr momentin: "Dua tė rikthehem qė tė luaj dhe ta bėj kėtė pa ndier asnjė dhimbje. Nė tė kaluarėn kam luajtur, edhe pse kam pasur shqetėsime tė vogla fizike, por ky dėmtim i fundit ėshtė vėrtet i padurueshėm. Eshtė e rėndėsishme qė kavilja nuk mė dhemb mė, tė tjerat do tė vijnė me kalimin e kohės dhe me shumė punė nė stėrvitje." Duke mbyllur diskutimin mbi gjendjen dhe tė ardhmen e tij, ish-sulmuesi i Juventusit ka dhėnė njė mendim rreth humbjes sė skuadrės sė tij nė trofeun "Berluskoni": "Nė ndeshjen e sė shtunės pashė njė Milan tė fortė, qė krijoi shumė raste dhe luajti bukur, por i mungoi goli. Nuk jam i shqetėsuar, sepse skuadra po zhvillon ende fazėn pėrgatitore dhe ėshtė normale qė shokėt e mi nuk janė nė 100% tė formės. Gjithsesi, mė duhet tė them se nė tė gjitha ndeshjet miqėsore tė kėsaj vere Milani ka qenė spektakolar, sidomos nė Superkupėn e Italisė, me Lacion. Tė gjithė nė Milanelo jemi tė qetė, sepse e dimė qė jemi nė elitėn e skuadrave evropiane. Shpresoj vetėm ta fillojmė kampionatin me kėmbėn e duhur, ashtu siē bėmė nė sezonin e kaluar." Pėr Filipo Inzagin, ky do tė jetė sezoni i katėrt me fanellėn e Milanit. Sulmuesi kuqezi, nė prillin e kėtij viti, u operua nė kavilje dhe nuk u luajti nė evropian, por tani ėshtė gati pėr "hakmarrje".

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Trajneri kuqezi zbulon prapaskenat e nėnshkrimit tė kontratės dhe cakton objektivat 02-09-2004

Anēeloti: Te Milani ndihem si nė familje

Ergi Lubani
    Pasioni tė ēon shpesh nė paparashikueshmėri dhe tė prish edhe planet mė tė studiuara dhe mė tė arsyeshme. Ėshtė sikur topi tė ndodhej mes kėmbėve tė njė fantazisti, prej tė cilit mund tė pritet ēdo gjė, pasime, goditje me takė dhe gola. Adriano Galiani para dy ditėsh luajti si "fantazist". Pėrfitoi nga njė kalim nė zyrat e klubit dhe takoi Karlo Anēelotin, pėr t'i afruar njė kontratė tė re. Dhe trajneri menjėherė nėnshkroi.

Operacioni zgjati jo mė shumė se 15 minuta. Nė fund, njė shtrėngim duarsh dhe marrėveshja do tė zgjasė me Milanin deri nė fund tė 2007-s, duke fituar rreth 2.2 milionė euro nė sezon. "Ishte vėrtet njė ditė e paparashikueshme, - tregon Anēeloti. - Ndodhesha nė klub pėr motive tė tjera, por Adriano Galiani, me tė cilin kam marrėdhėnie tė shkėlqyera, mė afroi kontratėn e re. Surpriza ishte shumė e bukur".

- Deri nė 2007-n nė stolin e Milanit, Cilat janė objektivat pėr t'u arritur? - Tė fitojmė gjithnjė, tė fitojmė gjithēka. Kur stėrvit Milanin nuk ke rrugė tjetėr. Kėtė vit synojmė titullin dhe Ligėn e Kampioneve, nuk kemi pse fshihemi. - Ju erdhėt te Milani nė nėntor tė 2001-shit dhe nėse gjithēka shkon mirė, do tė qėndroni deri nė 2007-n. Gjashtė vjet nė tė njėjtin klub, nuk janė shumė? - Absolutisht jo. Nėse shkojmė mirė, dhe njė gjė e tillė ėshtė e vėrtetė, nuk kemi arsye pse tė ndryshojmė. Pastaj, te Milani ndihem si nė familjen time. Ėshtė njė fakt tradite.

- Nė ēfarė kuptimi? - Kur djali im, Davide, shprehu dėshirėn tė luajė futboll, menjėherė mendova se duhej tė vishte fanelėn kuqezi, edhe pse me skuadrat zinxhir. Mjafton tė mendosh familjen Maldini, njė "institucion" i vėrtetė milanist, pėr tė arritur deri kėtu. Dhe prania e njė tjetėr Anēeloti nė kėtė klub, ka forcuar kuptimin e familjes qė Milani mė rrezaton.

- Shumė ndjenja, por edhe shumė para, apo jo? - Paratė s'kanė rėndėsi nė kėtė ēėshtje. Po ju zbuloj njė prapaskenė: nė nėntor tė 2001-shit isha duke qėndruar te Parma, e cila do tė mė paguante mė shumė. Por doktor Galiani erdhi nė shtėpinė time dhe unė zgjodha menjėherė. Shkova aty ku mė ēoi zemra, pra te Milani. Objektivi im ėshtė tė drejtoj Milanin, sepse mė zbavit dhe fitoj. Ēdo ditė, kur marr rrugėn drejt Milanelos, kam pėrshtypjen se po shkoj nė njė vend qė mė ngjason si me shtėpinė dhe jo me njė vend pune. - Deri mė 2007-n, a do tė qėndrojė Milani juaj nė nivele tė larta?

- Nuk kam dyshime. E kemi pėr detyrė tė shikojmė pėrpara dhe tė punojmė me pėrkushtim e pasion. Sezoni do tė jetė i gjatė dhe i vėshtirė. Na pret njė kampionat, ku jemi skuadra pėr t'u mundur. Ėshtė e vėrtetė, por na duhet tė ndeshemi me kundėrshtarė qė janė forcuar ndjeshėm. Pastaj ėshtė Championsi. Shorti nuk ishte i thjeshtė, por stimulues. Ne tė Milanit, kampionėt e Italisė, jemi gati pėr tė gjitha veprimtaritė.

- Nė fillim Evropa, pastaj Italia nė planet tuaja. - Ndeshjet e Championsit, e kam gjithnjė, pėr mua janė diēka e veēantė. Ajo qė provova nė "Old Traford", ėshtė njė gjė e papėrsėritshme. Do tė mė pėlqente ta pėrjetoja sėrish. - Nė ē'mėnyrė do tė kėrkoni t'i mundni kundėrshtarėt evropianė?

- Nė mėnyrėn e vetme qė njoh: duke luajtur mirė. Milani njihet pėr spektaklin dhe pėr rezultatet e arritura pėrmes spektaklit. Do tė vazhdojmė mbi kėtė rrugė. Jam i bindur se kam tė gatshėm njė grup kampionėsh. - Thuhet se pas pėrvojės me Milanin, do tė uleni nė stolin e kombėtares.

- E lėmė nė paqe Marēelon, qė sapo ka filluar punėn si komisar teknik. Nė 2007-n do tė flasim sėrish, tani do tė mendoj pėr Milanin. - Meqė ra fjala: dy humbje nė dy ndeshjet e fundit. Ēfarė po ndodh? - Incidente tė vogla. Asnjė alarm. Nėse doni, shkruani qė jemi nė krizė, por si me Barēėn dhe me Juven, krijuam raste. - Cilat janė kundėrshtaret italiane? - Katėr skuadra pėr titull: Milan, Inter, Juvja, Roma.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e ballack
    Anėtarėsuar
    23-01-2004
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    267
    Inzaghi kthehet si goleador dhe asssit-man!!9-0 ne nje ndeshje miqesore ku inzaghi shenoi dhe assist per Cafu ne golin e 8!!WELCOME BACK SUPERPIPPO!!!
    Ale;-"Ti piace il calcio?"
    Franz;-"Si!"
    Ale;-"Che squadra tifi?"
    Franz;-"Inter!"
    Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Kemi rritur numrin e petllave qe i japim ne miqesore.Tashi ka 9 i bejme.
    Forza Milan

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Kemi rritur numrin e petllave qe i japim ne miqesore.Tashi ka 9 i bejme.
    Forza Milan
    Mos kendo heret Milanisto...ato jane vetem miqesore do shohim javen tjeter forcen e vertet te Milanit...
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846

Mire se vjen!

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •