Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 158
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Na shkaterroi Messina,ekip i cili sapo hyri ne Seria A.
    Turp per ekipin e Milanos.
    Ben mire qe e merr duke qeshur stormo ...Turp per kampionet e italise...
    Te thashe qe Milani ka probleme kete vit dhe penalltia e shpetoi me Bolognen , pavaresisht se me Bolognen lozi shume mire .
    Kaka dobet fare. Maldini skandal ne golin e dyte. Gatuzo me i dobeti ne fushe.
    Qeshnit me barazimin e Interit me Palermon ... Moret nje mesim te mire nga Mesina , qe eshte shume here me dobet se Palermo...
    Te pakten ne nuk humbem....
    Ndaj mos u tallni me ekipet astuquajtura te ''vogla'' si Palermo , Livorno e Mesina...Se jane ekipe qe jane te forta fizikisht dhe nuk lozin cdo 3 dite si ekipet e Champios ...

p.s
    te fala Gallianin , qe para ca ditesh quante finalen e Champions te arritur pa problem ...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-07-2004
    Postime
    31
    Na shkaterroi Messina,ekip i cili sapo hyri ne Seria A.
    Turp per ekipin e Milanos.
    Na duhej nje dush, shpresojm ta marrim veten pas kesaj humbje

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Me vjen cudi qe per 5 minuta morrem dy gola nga Messina.
    Them,shume mire qe humbem,te mos fluturojme edhe ne larte se del noi Messine tjeter edhe na ben dhallte nga koka.
    Gabimet behen ne futboll,dhe ne duhet pranuar kete humbje dhe te nisemi e te permiresojme gabimet.
    Nuk i kam nencmuar ekipet e vogla,kam mbivleresuar ekipet e medha,qe eshte gabim edhe me i madh.
    Nejse,kampionati ka edhe shume per tu luajtur.
    Forza Milan
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Si bre te humbisni nga Messina ne fushen tuaj...vertet ky eshte turp...

Sipas meje edhe kjo eshte nje taktike e Berlusconit qe shihet qarte se luan per bastoret...
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Ndersa une mendoj qe ishte vetem nje loje e dobet e Milanit.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ndersa une mendoj qe ishte vetem nje loje e dobet e Milanit.
    Jo Jo....une jam i sigurt se kjo loje ka pasur edhe dicka tjeter...sepse nuk eshte hera e pare qe Milani deshton nga nje ekip i vogel ne San Siro...kjo eshte perseritur edhe me pare...
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Milani keto vitet e fundit ka patur problem te madh me ekipet e "vogla".
    Nuk eshte per tu habitur ky fakt,ndonese duket qarte qe ndoshta edhe ka dicka mbas kesaj...them ndoshta.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Se kam pare ndeshjen sepse kam qene edhe jam semure keshtu nuk kam se cte them gje tjeter per vec NO COMMENT

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga Bledari
    Se kam pare ndeshjen sepse kam qene edhe jam semure keshtu nuk kam se cte them gje tjeter per vec NO COMMENT
    Shyqyr qe nuk e ke pa.Do semureshe edhe me keq.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Seria A. “Ne jemi njė skuadėr e dizenjuar pėr tė sulmuar dhe mendojmė mė shumė qė tė shėnojmė se sa tė mbrohemi”

Anēeloti kėrkon mė shumė nga "mbrojtja mė e mirė nė botė"

Shekulli

Trajneri i Milanit, Karlo Anēeloti, pohoi se ai pret njė pėrmirėsim loje nga mbrojtja e tij, pas humbjes shokuese 1:2 me Mesinėn nė San Siro, nė ndeshjen e luajtur tė mėrkurėn nė mbrėmje nė San Siro pėr javėn e tretė tė serisė A. Milan huk humbiste nė San Siro qysh nga Dhjetori i vitit tė kaluar me Udinezen. Por pas barazimit 2:2 me Livornon nė “San Siro” nė ditėn e parė dhe fitores me Bolonjėn, vjen humbja shokuese. Anēeloti pohon nevojėn e njė pėrmirėsimi tė shpejtė tė mbrojtjes. "Ne po mbrojmė mė keq se sa sezonin e kaluar, deklaroi Anēeloti nė “Sky Sport”. Ne jemi njė skuadėr e dizenjuar pėr tė sulmuar dhe mendojmė mė shumė qė tė shėnojmė se sa tė mbrohemi. Kemi mbrojtjen mė tė mirė nė botė dhe duke filluar nga e diela e ardhshme, gjėrat do tė pėrmirėsohen". Milan kishte rreshtuar nė linjėn e mbrojtjes nė ndeshjen me Mesinėn, brazilianin Kafu nė tė djathtė, Nestėn dhe Maldinin nė qendėr dhe Pamkaron nė tė majtė. Mbrojtėsi holandez Stam mendohet qė tė jetė gati pėr njė ndeshje dinake me ish-skuadrėn e tij, Lacio, nė Romė. Por Anēeloti nuk kurseu vlerėsimet pėr kundėrshtarin, Mesinėn, qė arrin suksesin e dytė, pas atij 4:3 me Romėn, nė fundjavėn e kaluar. "Ne luajtėm ndaj njė skuadre determinuese, qė u shfaq mjaft mirė gjatė 90 minutave, pohoi Anēeloti. Ne nuk ishim nė gjendje qė tė drejtonim lojėn dhe kėtė gjė e shfrytėzoi Mesina". Mesina e rikthyer nė serinė A, pėr herė tė parė qysh nga 1965, ka pėrshkuar njė rrugė jo tė lehtė pėr tė ardhur deri kėtu. Nė shtatė sezonet e fundit erdhi gradualisht duke u rritur nga divizionet e ulėta. Ndėrsa plani i trajnerit tė Mesinės ishte qė tė shkatėrronte lojėn e kundėrshtarit nė mesfushė. "Ne provuam tė limitizonim resurset e lojės sė Milanit, Pirlon dhe Kakanė. Pra ata tė viheshin sa mė pak nė zotėrim tė topit, komentoi Muti. Duke e arritur kėtė ne nxirrnim jashtė loje sulmuesit e Milanit".

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •