Nje vit per te kthyer nje pergjigje Plako
Per nje gje jane te vetedijshme femrat dhe te gjitha njezeri pohojne se; koha qe harxhojne per "pispillosje" eshte e tepruar.![]()
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
monica bellucci......por kur veshtron eger,eshte akoma me e bukur,ka sy hipnotizues
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
gjeja e pare e "bukurise femerore" qe bie ne sy te nje mashkulli jane syte dhe makiazhi i tyre. goca ne foton e meposhtme, fale kujdesit qe tregon per syte, e ka te siguruar vemendjen e meshkujve.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
^lol sy te medhenj dhe joshes![]()
por jo te preferuarit e mi.Une pelqej ata
mesataret dhe te ngritur me maj![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
po pse keni nevoje ta zhgaravitni ftyren ju gocat se di?sikur kur shikoheni ne pasqyr ju del ndonje shumtin qe sjeni ju dhe keni nevoje ta ndryshoni..
po te ishit yll bote ju ose mis lagja do e leshit te fejumin posht duke ju prit 45 minuta ne makine se jo cremi,jo buzekuqi,jo kepuca qe nuk shkon me syt,jo ngjyra patallonave qe nuk shkon me rrethin ne kok..na merzitet eh!!
un punoj ne rreth te modes dhe kur boj rroba per cunat vjen stilistja me dy zhgarravina aty dhe kujt po i rref se cunat skan gusteblejn marken o nje qe kan te gjith
kurse per ju gocat??me vra veten me vjen..jo kjo nuk shkon me ket..jo ngjyra se i kujton dashurin dhe nje qe ka vuajt se blen..
ju qeshni kushedi po per neve s'eshte e thjeshte tju rrim mbrapa se na e keni kalu me koh!tani sa kemi fillu sa thojn ca tjera siper me rrujt vetllat..deri sa t'arrim posht ka koh..ah hah ah ah..
po ca te bojm,pa ju nuk ja dalim tjeni si te jeni..
Mendoj se ne vere si ne makiazh po ashtu edhe ne veshje.Vajzat duhen te jene sa me natyrale edhe me te thjeshta.Thjeshtesia eshte dicka qe njerezit e vlersojne shume sot.
Krijoni Kontakt