qetesia qe kam ne cdo situate e ne cdo moment!
lool ene un per ate te du :PPostuar mė parė nga romeoOOO
tek vetja me pelqen nje cilesi qe jo shume njerez e kane : me pelqen vetja sepse sjam menjemodhe . pastaj gjeja dyte qe me pelqen tek vetja ime eshte : kurre nuk skuqem ne fytyre ne situata te veshtiraetj etj etj......________________
ou se harrova JAM SI AKULLORE DHE KJJO ME PELQEN SHUM SHUM![]()
Kur pretendoj te ndihem "i pjekur"![]()
Nėse e shikoni Borėbardhėn nga mbrapa, bėhet fjalė pėr njė femėr qė e kupton ku e ka vendin.
Postuar mė parė nga FLORIRI
![]()
![]()
Qe kur kshu dhe shpejtesia e ecjes hyn te " cfare pelqejme nga vetja " lol
Kurse une e kunderta jote O Flori , e marr shtruar xhiron ... avash avash .. oh sa me shijon ... lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ajo qe me pelqen ke vetja eshte se me gjindet gjithmone prane, shkoj ka shkoj po ke ajo perplasem.
![]()
fakti qe jam... kshu si jam... dhe nuk ndikohem nga mendimet e te tjereve!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tek vetje vetem dicka kam jam natyre e qete . Nuk para nxehem kollaj .
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
jam e qete dhe nuk mallkoj kurre.
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
une po them cfare nuk pelqej tek vetja;
... mungesen e korektesise dhe gjakftohtesise.
...mungesen e vullnetit (dua t'i bej gjerat per nje dite, ndryshe me merziten-kjo eshte arsye me e madhe qe ende nuk e kam perfunduar romanin qe kam vite qe e kam nisur.... kjo eshte arsye qe i bie shkurt e shkruaj poezi...lol)
... Harxhoj shume kohe duke punuar me grep (pasion i trasheguar nga mami, por qe eshte demode, dhe qe nuk heq dot dore prej grepit). (me duket vetja si gjyshe )lol
...Dhe shume rremujaxhie!(jo pisanjose por rremujaxhie-lol-) te vij dikush e te shoh tavolinen time te punes (do gjej 7 libra te hapur, disa flete te shkruara, e te halakatura, lapsa sysh ngaterreruar me lapsa -stilolapsi shkrimi, buzekuq piskatore unaza, byrzylyke, ditarin gjithemone te harruar hapur, le me pastaj po te shikosh cantat ) e vetmja gje qe mbaj ne rregull eshte dhoma e gjumit dhe sendet -rrobat e Eves (bebit).
...me e keqia e te gjitha te keqijave eshte -superndjeshmeria"
nuk di te behem e pasur (madje ndoshta as nuk dua).
cfare pelqej tek vetja....? Aftesine per t'i njohur njerezit qe me rrethojne pa patur nevoje te shpenzoj kohe te gjate me to. (prandaj me se shumti jam vetem -me perjashtim te eves dhe lepurushit dhe qe rri me to jo se i njoh por se i dua).
(ne ket sekond hyri lepurushi brenda dhe e pyeta. pls lepur me thuaj njeren nga cilesite qe pelqen (ke pelqyer) ti tek une. Pls vetem nje ! -ai tha "vetem nje?"
njera nga cilesite e tua qe me pelqjene eshte Guximi.
Qenkam edhe e guximshme! lol
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
Krijoni Kontakt