hhahah mua cme pelqen tek vetja hehehe se di as vete po do desha te isha pak i keq ne shpirt :P
ndersa idiotsia eee ate pysni patrioten time nga chicago kete koracren se kjo e di me mir
hhahah mua cme pelqen tek vetja hehehe se di as vete po do desha te isha pak i keq ne shpirt :P
ndersa idiotsia eee ate pysni patrioten time nga chicago kete koracren se kjo e di me mir
Partizoni
Ou ?Lol Pse ore ska fshatar kjut & sexy ?Ka dhe nje nga ata jam edhe vetPostuar mė parė nga romeoOOO
Nejse te jesh Fshatar so na i gje :P
B
loooool Fshatari is Proud 2 Be Fshanar![]()
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
Kjo eshte nje pyetje shume e veshtire per mua dhe mendoj qe dhe te tjeret nuk mund te pergjigjen me letesi,pasi vetem personat qe na njohin dhe kemi kontakt mund te na i thone kete te vertet(kurr nuk jane ipokrit). Bibla thote : Para se te heqesh ciflen e drurit nga syri i tjetrit,hiq trarin qe ke tek syri jote.
Mua tek vetja ime pervec karakterit te forte dhe burreror dhe fizikut prej atleti, te tjerat i kam vetem te meta,por te meta aq te medha sa disa mund ti quhaja dhe cilesi te mira ha... ha... ha.... eshte shume e veshtir te shash veten dhe kam shume te drejte te mos ta bej pervet faktin qe kemi gjithe keta llafazan perreth qe gjithe diten merren vetem me ty dhe te analizojne dhe ajrin qe ti thith dhe mos u mezisni se xhelozia do te arrij deri aty qe gjerat e mira qe ti ben ose te minimizohen ose do tu gjendet ndonje bishte per ti perlyer,ndersa per ndonje te met ose dobesi do ti bihen sirenave te alarmit qe dhe vete zjarrfiksit e lagjes ku jetoni do te friksoheshin. Morali, leri te tjeret te te gjykojne,por gjykimi me i mire dhe i drejte eshte nga njerezit qe nuk kane asnje interes material apo moral ndaj teje. Me e fundit ,lere Zotin te te gjykoj veprat e tua, eshte ai dhe vetem ai qe na shikon,na ndihmon dhe me ne fund na gjykon .
Zoti bekoftė gjithė shqiptarėt
nothing...s'me pelqejne keto lloj temash, pa ofenduar hapesin e kesaj teme
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Mua tek vetja me pelqen qe e kam babin me leke....lol....
tek vetja im leje mos e pyet as vete se di
Partizoni
1- me pelqen aftesia qe kam per ti bere te tjeret te me nenvleftesojne
2- imagjinata
3- durimi per te arritur gjerat qe DUA
4- vallahi tani qe po i lexoj me pelqyen te vetja keto qe kam shkruar
kemi dhe te pesten e te gjashten po jane sekrete familjare.
Ezekiel 25-17.
Me Pelqen Gjithcka, Sa Modeste Ha? Se Tallem. Me Pelqejn Flokat E Ghata, Kembet I Kam Yll, Byckat Si Pjeshk Dhe Buzet Si Qershi. Me Pelqen Qe Jam Shum Friendly, Honest Dhe Zemer Mir
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Krijoni Kontakt