Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 111
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga T.N.T
    Nga kush e marrim privilegjin ...................?????? ca lloj pyetje eshte kjo ............????per ca privilegji e ke fjalen ti ....?? apo e the thjesh nga deshperimi

Ne Indi kur grate e marrin vesh qe jane shtatezane me femer i abortojne se preferojne vetem djem ...........eshte pak e dhimbshme por e vertet .
    Ne shqiperi kur lind djal duhet te shkrepesh pushken te shtrosh dark sic e do zakoni kurse kur lind vajz ha nje tase fasule dhe ja fut gjumit se do vesh ne pune te nesermen ....................faktet tregojne ndryshe rexhina sado qe deshira juaj per pushtet eshte e madhe por ca ti besh qe mbetet deshire se 95% e liderve botorore jane meshkuj jo femra

Priviligjin qe te LINDNI...nga femrat merrni priviligjin...saper grate ne Inde nuk jane grate qe duan te lindin meshkuj, por jane deshirat e burrave te tyre.
    Kjo tregon qe nga pushteti i tyre, ndjenjat "superiore" i bejn te caktojn keto regulla apo ligje...prandaj mos u be shume krenar qe je mashkull. Influencat tuaja negative qe kan shkaktuar shume krime dhe luftra, i jep nje detyre femrave te lindin me shume meshkuj meqe vriten ose vdesin me shume se femrat...ja pra, kjo eshte e vetmia arsye pse do me duket arsyeshme te lindin me shume meshkuj
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anėtarėsuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Citim Postuar mė parė nga Legacy
    Kur nuk linde cun ta shikoje mir ti j.k

/me kisss
    Pse replikon ? Dhe mu sme plq fakti qe jam Djal :P
    B

RebeL AnGeL /IrC STaFF Maska e angel_guy
    Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Hic
    Postime
    322
    sepse ti i perket fushes bashke me lopet
    DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA

Erara humanum est Maska e kęrlighed
    Anėtarėsuar
    28-05-2005
    Vendndodhja
    Skandinavi
    Postime
    146
    Me pelqen qe:
    -Jam bjonde natyrale, keshtu qe e kam me te lehte te luaj me ngjyra te ndryshme per floke....
    -Kacurrelat qe kur me merzisin i drejtoj vete........

Te tjerat i kam pranuar se jane pjese e unit tim. Keshtu qe jam e kenaqur ne pergjithsi.
    Mea mihi concientia pluris est quam Omnium sermo.
    Cicero

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Tek mua me pelqen sinqeriteti dhe dashuria e pakufi qe kam per femijet,dua te i bej cdo here te lumtur edhe nese duhet shpenzuar edhe forcen e fundit fizike e psiqike.

T.N.T
    Anėtarėsuar
    13-11-2005
    Vendndodhja
    Lake shore drive
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    Priviligjin qe te LINDNI...nga femrat merrni priviligjin...saper grate ne Inde nuk jane grate qe duan te lindin meshkuj, por jane deshirat e burrave te tyre.
    Kjo tregon qe nga pushteti i tyre, ndjenjat "superiore" i bejn te caktojn keto regulla apo ligje...prandaj mos u be shume krenar qe je mashkull. Influencat tuaja negative qe kan shkaktuar shume krime dhe luftra, i jep nje detyre femrave te lindin me shume meshkuj meqe vriten ose vdesin me shume se femrat...ja pra, kjo eshte e vetmia arsye pse do me duket arsyeshme te lindin me shume meshkuj

Po femrat nga e marrin privilegjin e shtatzanis ...................hmmmmmmmmmmm ..........e dashke gjithe meriten per vete ti ............. .........Ne indi nuk i caktojne burrat kete gje por te dy prinderit ..........te jesh femer ne Indi do te thote te jesh barre qe mbahet ne kuriz ...............

Mos ke lindur gje ne ishullin Lesbos ti qe i paske kaq zet meshkujt ..............??????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga T.N.T
    Po femrat nga e marrin privilegjin e shtatzanis ...................hmmmmmmmmmmm ..........e dashke gjithe meriten per vete ti ............. .........Ne indi nuk i caktojne burrat kete gje por te dy prinderit ..........te jesh femer ne Indi do te thote te jesh barre qe mbahet ne kuriz ...............

Mos ke lindur gje ne ishullin Lesbos ti qe i paske kaq zet meshkujt ..............??????
    nese mashkulli do lindte do ti jepja ME SHUME merit...prit se po behem shume e mire...do ti jepja koplet merit mashkullit pasi cpune te rend na benka mashkulli qe te bie shtatezane gruaja...biles per ata nuk mund te them se eshte pune...vuan gje 9 muaj?.... pra mos genje veten...smerritoni aq merrit sa ne

si kam "kaq zet" meshkujt (whatever that means)...por tipat si ty, i japin nje reputacion te keq gjinis mashkullore ...plus do ishte me mire te kthehesh ne pederast se nuk merriton ndonje femer me kete mentalitet qe ke...dhe ku dihet mbase je dhe prandaj i konsideron femrat vec si nje specie qe duhen te bejn mashkull...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 15-11-2005 mė 14:15
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-11-2005
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    13
    besoj se vuajtja merr nje shperblim te kenaqshem ne fund

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    uuuaaaaaaaaauuuuuuuuuu .......................sa provokuse kjo .............ca ka te qenurit femer qe djemte se kane .....??? ..............hmmmmmmmmmmmmm............

Para se te pergjijgeshe do te kujtoja qe : meshkujt kane sunduar dhe drejtojne BOTEN .....po femrat ca bejne .?????????? vetem bebe bejne edhe ate me ndihmen tone e bejne .....
    T.N.T whatever it stands for, vete fakti qe tu duk provokuese fjala "femer" besoj do te thote se ka force ne te lol...dhe nuk ka asgje per tu habitur...
    nese e thashe me pelqej fakti qe jam femer, ka shume arsye...
    Vete fakti ku kam arritur sot, sa e respektuar jam...si vajze qe jam...
    dhe gjithashtu ideja qe nje te ardhme do te behem nene, pastaj mos te permend delikatesen dhe zemergjeresine e nje femre...
    Dhe duhet te dish se edhe ti nga femra ke dalur...nuk besoj mohon mamane tende
    sa per idene meshkujt kane sunduar boten...I doubt that...sunduar cfare psh!!!
    India lol, paske mesuar ca historira nice...por nuk besoj bota eshte Indi
    Gjithesesi kjo ishte me shume personale...i just love kids dhe vete ideja qe nje dite do te kem femije me emocionon...Pastaj me teknologjine qe ka perparuar nuk eshte aq e nevojshme prania e mashkullit....
    anyways...shpresoj te pushtosh ndonje pjese toke andej nga india dhe pastaj te sundosh grate indiane

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-11-2005
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    13

.....

gjate pjeses me te madhe te kohes gjithcka, por ka edhe momente te pakendshme kur eshte veshtire te gjesh dicka pozitive
    por pa dyshim ajo qe me pelqen me shume eshte besimi ne vetvete

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrshtypjet gjatė vizitave nė Shqipėri!
    Nga Brari nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 03-04-2009, 05:43
  2. Atij/asaj i pelqen...
    Nga Silk nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 13:56
  3. Si ta kuptosh se i pėlqen?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 14:29
  4. parfumi/kolonja qe ju pelqen te seksi i kundert :)
    Nga FierAkja143 nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 15:21
  5. Tė mėsosh aktrimin njėherėsh me abetaren
    Nga TiLoNcE nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-09-2005, 09:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •