Emertoni dicka specifike qe ju pelqen ne vetvete qofte tipar i jashtem, cilesi, apo aftesi/dhunti.
Mua per vete me pelqen qe fakti qe jam e dashur dhe e hapur me te tjeret. Dhe qe jam "antikonformiste" kuptohet.
Ju?
Emertoni dicka specifike qe ju pelqen ne vetvete qofte tipar i jashtem, cilesi, apo aftesi/dhunti.
Mua per vete me pelqen qe fakti qe jam e dashur dhe e hapur me te tjeret. Dhe qe jam "antikonformiste" kuptohet.
Ju?
bsdev (03-03-2017)
hmmm...
tek vetja s'me pelqejne shume gjera...por po te kisha mundesi te ndryshoj dicka nuk do te beja as ndryshimin me te vogel...ka arsye te forta per kete...
My silence doesn't mean I am gone!
bsdev (03-03-2017)
ummm me pelqe qe flas per ate qe sme pelqen dhe them JO kur ma ka qefi, shkurt slej njeri me me hedh poshttt
but mostly mpelqe qe slej njeri me u cyt me shoqnin time
ti bi shkurt ee I LOVE MY SELF
me ardh bejbi im gjall ne shpi qe srrej![]()
klejzi vetlla vet
bsdev (03-03-2017)
Inteligjenca,sinqeriteti,inati qe kam per disa pune etj etj.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
bsdev (03-03-2017)
Nuk jam shume belule e sme pelqen te flas shume per vete .
Po nje nga cilesite qe me terheq me shume eshte qe jam gjithmone
vetvetja edhe ta them ne sy ate qe kam sido qe te jete .
bsdev (03-03-2017)
hajde pyetje hajde... hemmmm
me pelqen vetja ne pergjithesi...
Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.
bsdev (03-03-2017)
mos shvleftesimi
I am watching you
bsdev (03-03-2017)
Ndoshat dal pak nga tema po me erdhi shum qudi gati te gjith thavet qe nuk keni qejf me fol per veten po ama folet boll.
Une perveti nuk kam qef me fol perveten shum!!! lol
If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.
Tek vetja me pelqen AMBICIA dhe EGOJA profesionale, Kurre nuk le nje pune pa e cuar ne fund, dhe kurre nuk duroj te tjeret te me parakalojne ne profesion.
__________________________________________________ __________
Mos kompliko jeten tende nese nuk eshte e nevojshme.
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt