Do te ishte nje gje e keqe valla se kisha harru nja 1 muaj. deri sa e kisha gjet te tjeteren.. se e kisha marr at me syt nuk ja kisha leshu por ne at moment ekisha puth nje her dhe kisha ikkk diku larg qe sme kish pa as kush.
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Do te ishte nje gje e keqe valla se kisha harru nja 1 muaj. deri sa e kisha gjet te tjeteren.. se e kisha marr at me syt nuk ja kisha leshu por ne at moment ekisha puth nje her dhe kisha ikkk diku larg qe sme kish pa as kush.
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
A ban me kallxu kshtu alla katunarce...
un do te kisha qene i shqetesuar jo vetem shpirterisht, por nuk e di se si, mirepo at vajzen qe do shkonte me shokun tim - nvend e kisha vra. Bile nuk do te ishte i tradhtuar edhe 'shoku im'
P.S. a ketij 'shokut tim' i kisha dhuruar nja 1-2 muaj pushim ne spital.
Keq ndoshta, por i tille jam...
bajko
E po mire,pasi qe te gjithe u shprehet keshtu lirshem se cfare do benit edhe nuk do benit,kam nje pyetje per ju:
Cka do benit nese JU ishit shoku/shoqja e cila ka tradhetuar shokun/shoqen me te dashuren e tij/saj?![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
StormAngel
nuk jam i 'prishur' gjer ne at mase
S'me frikeson tradhetia,nese nje dite do ndodhte atehere do humbisja dy njerez te aferm por ama do vazhdoja jeten me koke lart pasi s'isha une qe bera nje poshtersi!Nese partneri do ishte gati te vinte ne loje mua duke tradhetuar atehere besoj qe do humbiste me teper se une...
Kam vetem nje limit: qiellin!
terheq postin
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Nje mbremje kure iu ofrova deres se hymjes pash nje pal kepuc meshkujsh shum me te medhaja se kepucat e mija. E kuptova se gruaja ime ishte me nje tjeter.Qtju them,e kuptova se ai tipi ishte shum me i madhe se une dhe nuk guxoija te hyj mbredna.Kjo ishte vetem nje shaka por metevertet deshiroi te di sidomos mendimet e femrave te tradhtuara nga te dashurit e tyre sepse ne mashkujt zakonisht i tradhtoim grat.Te gjith jemi te njejt, nuk ka te dalluar.
Nje analize e gjere ne lidhje me maredheniet midis njeri-tjetrit ,te ben te ndjehesh ashtu sic e meriton!!!!!!!!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
relax - jo mer se grate ja u hedhin burrave me shum - shiko statistikat po s'besove.
Forumi ėshtė tepėr i ngarkuar nė kėtė moment. Ju lutemi na vizitoni mė vonė.
Ndihem shume keq po qe se jam i tradhetuar!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt