Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Mire ia beri... pak degjojme prinder qe vrasin femije?
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Citim Postuar më parë nga Leila
    Mire ia beri... pak degjojme prinder qe vrasin femije?
    oh lookie, lookie, lookie...

avash moj leila ... çjane keto llafe???
    Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar më parë nga Saint-Simone
    oh lookie, lookie, lookie...

avash moj leila ... çjane keto llafe???
    Sorry...

Keto dite kam degjuar shume prinder te kercenojne femine me vdekje dhe lexojme neper gazeta raste kur prinderit i vrasin femijet. Po enderroja c'do ishte sikur ta bente femija kete. Dhe ne mes te enderrimit... doli ajo fraze.

Njeriu pergjumesh dhe njeriu i dehur jane njerez te cilter. Make friends with us.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    E perse u dashka ta pranoje i ati kete ****? Ne rradhe te pare ai nuk e ka rritur, sic permenden disa nga ju "se femija eshte pasqyre e prindit". Eshte pasqyre e prindit por jo e ketij prindi, e buces tjeter, nenes. Duket qarte qe i ati ka krijuar familje tjeter, kush eshte ai qe do mirepriste ne familjen e tij nje prostitute? Gjaku vertet eshte gjak, por eshte plotesisht e drejta e atij prindi ta mohoje ate pjese gjaku qe i ndyn emrin e tij. Kjo ****, nuk u pranua ne shtepine e tij dhe shif se cfare beri, po te ishte pranuar? Ai ka femije e grua, nje pakenaqesi e saj, do kishte futur ne kete valle dhe ata. Plotesisht te drejte te atit, shpresoj qe bucja te praktikoje profesionin, tani e tutje, ne birruce.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Ky "baba" e meriton plotesisht vajzen qe ka!

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anëtarësuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683

eh pike e zeze

Citim Postuar më parë nga R2T
    E perse u dashka ta pranoje i ati kete ****? Ne rradhe te pare ai nuk e ka rritur, sic permenden disa nga ju "se femija eshte pasqyre e prindit". Eshte pasqyre e prindit por jo e ketij prindi, e buces tjeter, nenes. Duket qarte qe i ati ka krijuar familje tjeter, kush eshte ai qe do mirepriste ne familjen e tij nje prostitute? Gjaku vertet eshte gjak, por eshte plotesisht e drejta e atij prindi ta mohoje ate pjese gjaku qe i ndyn emrin e tij. Kjo ****, nuk u pranua ne shtepine e tij dhe shif se cfare beri, po te ishte pranuar? Ai ka femije e grua, nje pakenaqesi e saj, do kishte futur ne kete valle dhe ata. Plotesisht te drejte te atit, shpresoj qe bucja te praktikoje profesionin, tani e tutje, ne birruce.
    R2T me vine shume keq qe shprehesh ashtu edhe qe e quan gocen nje "****".Ku e gjen te drejten njehere ta quash vajzen nje **** ??????
    Thjesht nga fjalet e nje mashkulli llafazan qe shan bijen e tij kur e di shume mire qe ajo eshte kopja e tij????
    Babai eshte ai qe e ka sjell gjendjen deri ne ate pike.
    Eshte pikerisht babai ai qe reflekton me shume ne edukaten e nje femije.
    Nuk po them qe goca ska faj se edhe asaj turp ti vi, edhe habitem se ku e gjen gjithe ate guxim ti afrohet te atit me thike, (sado i mire apo i keq te jete ai )
    Ajo eshte edhe ne nje moshe qe duhet te kishte krijuar familjen e saj , edhe te harronte per ate baba qe e braktisi .

Citim Postuar më parë nga R2T
    keto jane fatekeqsei qe mund te ndodhin. Fjala **** eshte pak e rende per kedo qofte...
    Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Ehu per t'ja gjykuar jeten tjetrit duhet te ecesh 20 vjet me kepucet e tija/saja, jo te shofesh i artikull e ta etiketosh robin per jete.

Fakti esht qe kur kjo femra shkon ne ate pike qe te marri thiken per t'ja bere te atit zorret kukurec, atehere ose i ka ikur psiqikoja (lol) nga nej padrejtesi, ose i ka ardhur thika ne kocke, ose keshtu e kane rritur, dhe pasi filloi t'i vinte era e futen nen tapet dhe mbajten frymen per nja 5 minuta derisa i doli me hanxhar.

Ky efekti shkak/pasoje s'te le me ja vu fajin askuj ne fakt...tough shit se kam i hale agresivitet brenda. lol

ps: Fjalet e ketij burrit ishin te cituara? Se mu duk sikur stononte kjo fjalia "Ajo kerkoi te kishim nje komunikim normal por un refuzova" ne gojen e kti robit nga Malkuvja a si e kishte ky katundi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    . Nuk e kam ditur asnjëherë se çfarë jete bënte ime bijë, por njerëzit thoshin se ajo nuk ishte e rregullt.

........Ja pra sa i interesuar paska qene....
    Be yourself and you will always be in fashion.

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anëtarësuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    ehhh baba analfabet , braktisi familjen
    u martuha me nje tjeter edhe ulej neper kafenera me pijanecet e mbante
    evlatin e tij neper goje ...... cte presesh më???

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •