Mire ia beri... pak degjojme prinder qe vrasin femije?
Mire ia beri... pak degjojme prinder qe vrasin femije?
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
oh lookie, lookie, lookie...Postuar më parë nga Leila
avash moj leila ... çjane keto llafe???
Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.
Sorry...Postuar më parë nga Saint-Simone
Keto dite kam degjuar shume prinder te kercenojne femine me vdekje dhe lexojme neper gazeta raste kur prinderit i vrasin femijet. Po enderroja c'do ishte sikur ta bente femija kete. Dhe ne mes te enderrimit... doli ajo fraze.
Njeriu pergjumesh dhe njeriu i dehur jane njerez te cilter. Make friends with us.![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
E perse u dashka ta pranoje i ati kete ****? Ne rradhe te pare ai nuk e ka rritur, sic permenden disa nga ju "se femija eshte pasqyre e prindit". Eshte pasqyre e prindit por jo e ketij prindi, e buces tjeter, nenes. Duket qarte qe i ati ka krijuar familje tjeter, kush eshte ai qe do mirepriste ne familjen e tij nje prostitute? Gjaku vertet eshte gjak, por eshte plotesisht e drejta e atij prindi ta mohoje ate pjese gjaku qe i ndyn emrin e tij. Kjo ****, nuk u pranua ne shtepine e tij dhe shif se cfare beri, po te ishte pranuar? Ai ka femije e grua, nje pakenaqesi e saj, do kishte futur ne kete valle dhe ata. Plotesisht te drejte te atit, shpresoj qe bucja te praktikoje profesionin, tani e tutje, ne birruce.
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
R2T me vine shume keq qe shprehesh ashtu edhe qe e quan gocen nje "****".Ku e gjen te drejten njehere ta quash vajzen nje **** ??????Postuar më parë nga R2T
Thjesht nga fjalet e nje mashkulli llafazan qe shan bijen e tij kur e di shume mire qe ajo eshte kopja e tij????
Babai eshte ai qe e ka sjell gjendjen deri ne ate pike.
Eshte pikerisht babai ai qe reflekton me shume ne edukaten e nje femije.
Nuk po them qe goca ska faj se edhe asaj turp ti vi, edhe habitem se ku e gjen gjithe ate guxim ti afrohet te atit me thike, (sado i mire apo i keq te jete ai )
Ajo eshte edhe ne nje moshe qe duhet te kishte krijuar familjen e saj , edhe te harronte per ate baba qe e braktisi .
keto jane fatekeqsei qe mund te ndodhin. Fjala **** eshte pak e rende per kedo qofte...Postuar më parë nga R2T
Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.
Ehu per t'ja gjykuar jeten tjetrit duhet te ecesh 20 vjet me kepucet e tija/saja, jo te shofesh i artikull e ta etiketosh robin per jete.
Fakti esht qe kur kjo femra shkon ne ate pike qe te marri thiken per t'ja bere te atit zorret kukurec, atehere ose i ka ikur psiqikoja (lol) nga nej padrejtesi, ose i ka ardhur thika ne kocke, ose keshtu e kane rritur, dhe pasi filloi t'i vinte era e futen nen tapet dhe mbajten frymen per nja 5 minuta derisa i doli me hanxhar.
Ky efekti shkak/pasoje s'te le me ja vu fajin askuj ne fakt...tough shit se kam i hale agresivitet brenda. lol
ps: Fjalet e ketij burrit ishin te cituara? Se mu duk sikur stononte kjo fjalia "Ajo kerkoi te kishim nje komunikim normal por un refuzova" ne gojen e kti robit nga Malkuvja a si e kishte ky katundi.
. Nuk e kam ditur asnjëherë se çfarë jete bënte ime bijë, por njerëzit thoshin se ajo nuk ishte e rregullt.
........Ja pra sa i interesuar paska qene....
Be yourself and you will always be in fashion.
ehhh baba analfabet , braktisi familjen
u martuha me nje tjeter edhe ulej neper kafenera me pijanecet e mbante
evlatin e tij neper goje ...... cte presesh më???
Krijoni Kontakt