"Shoku Mjekesise"
o ju te zgjuarit dhe te perparuarit...nuk ka asgje te keqe te besh nje pyetje dhe te maresh nje pergjigje, nese mua nuk me intereson nje pyetje nuk komentoj fare ceshte ky shpirt i keq qe ju ka hyre keshtu ndonese nuk eshte se sdo me zere gjumi naten nga pergjigjet tuaja...po njeriu ne radhe te pare ka edukate dhe me mire te pyesesh sesa te rish injorant apo jo? milanistja ti e ke shkruajtur qe mos ja bej te tjereve ate qe nuk duan te ta bejne ty apo jo? o Zot ku ka ikur dashamiresia dhe respekti ne kete bote????
me sa di une meret keshtu kam ndigju....po nuk jam e sigurt se nuk merem me keshtu gjerash...
ju me siper pse talleni mbase dhe esht e vertet,ok nuk besoni ju po mos u tallni me te tjeter...pytje beri e shkreta!!!
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Mamire ... Une spara besoj te keto gjera por kam degjuar te thone qe eshte e mundur.Magjite dhe mund te ekzistojne.Pershendetje.
"Carpe Diem"
jeni shume te mire te gjithe pavarsisht cdo komenti....a skemi nevoje per me shume dashuri o njerez me njeri tjetrin?????apo ndoshta kjo eshte teme tjeter???.... ju uroj gjith te mirat te gjitheve.
Sa shpejt paske dale nga cerdhja sot moj te rafte e mira.
Postuar më parë nga Bebushja
Rri moj ti mos na tradheto karakterin tani.
Edhe mos ki frike se nuk te merr njeri ne mesysh kendej se Bejne Mashallah.Po shiko andej nga padogana se andej gjuajne uqerit per lepurushe.
Edhe hiqi lentet qe te shikosh me rehat.Ma paske syrin si gjethe mullage.Lol
ti do servis me duket.bebushja mire hon... po mos na hugsss ketu, kalo te pershendetjet se na kap pistopi LoooL hugggssss back
Ndryshuar për herë të fundit nga ORIONI : 28-02-2009 më 05:21
Ne gjuhen moderne quhen "Robina Barby"Hey cuna shkeputini baterite ketyre se spushokan tu lujt komet e duret se mos fillojne e na zhvishen LoL
nice nice plaku mere.
Ndryshuar për herë të fundit nga altin55 : 28-02-2009 më 08:58
SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR
Krijoni Kontakt