Ligjerate per Magjine nga Ahmed Kalaja
Pjesa 1
Pjesa 2
Pjesa 3
Pjesa 4 dhe e fundit
Ligjerate per Magjine nga Ahmed Kalaja
Pjesa 1
Pjesa 2
Pjesa 3
Pjesa 4 dhe e fundit
"Shoku Mjekesise"
Njeriu kuron ZOTI i madherishem sheron !
Përpjekjet për shërimin nga: Magjia, sihri dhe gjinët permes leximit të kur`anit dhe synetit me ndihmën e ZOTIT te madhërishem.
Sherimi Kam mundesi te behet edhe permes internetit me kamere interneti drejtperdrejti me palen qe kerkon sherim.Shqiptaret musliman nuk kane nevoje te shpenzoin asnje para ( valute ) per sherim dhe jane te kursyer nga shpenzimet e udhetimit dhe te kohes.
A nuk eshte kjo mrekulli ne civilizimin islam, a u tejkaluan edhe vendet arabe?
Mund të paraqiteni në,
Tel, 015110132065, Sabri Selmani, Kiel-Gjermani
Ndryshuar për herë të fundit nga Sabriu : 23-02-2009 më 06:08
lexo kete se te ndihmon
http://mjekesia-profetike.com/forum/...=1092#post1092
"Shoku Mjekesise"
I Gjithëfuqishmi, gjithashtu tregon se urtësia e luftërave që ndodhin mes besimtarëve dhe atyre që nuk besojnë është ndërrimi i ditëve (të fitores dhe humbjes, të sundimit dhe të qenit i sunduar): “Ne, këto ditë i ndërrojmë (u japim në përdorim) mes njerëzve për t’u ditur tek Allahu ata që besuan dhe për t’i zgjedhur disa prej jush për dëshmorë (ose dëshmues). Allahu nuk i do zullumqarët.” (Ali Imran, 140). Ajeti: “Unë nuk i krijova xhinët dhe njerëzit për tjetër pos që të më adhurojnë.” (Edh Dharijat, 56) kështu është komentuar nga dijetarët: Që t’i urdhëroj, ndaloj dhe të jem i adhuruari i tyre. Urdhrat dhe ndalimet e Allahut kanë qenë obligimet me të cilat janë dërguar pejgamberët e tij dhe ato vetvetiu janë sprovë për robërit, kriteri i dallimit mes të mirëve dhe të ligjve. “Ne asnjë nga të dërguarit nuk e dërguam ndryshe vetëm në gjuhën e popullit të vet, ashtu që ai t’u shpjegojë atyre (në atë gjuhë). E Allahu e lë të humbur atë që do, dhe e udhëzon në rrugë të drejtë atë që do. Ai është i fuqishmi, i urti.” (Ibrahim, 4); “Allahu nuk është që t’i lë besimtarët ashtu siç jeni, pa dalluar të keqin nga i miri. Allahu nuk ju zbulon juve të fshehtat (e të dini se ç’mbajnë në zemrat e tyre). Por Allahu është Ai që nga të dërguarit e vet zgjedh atë që do (e i zbulon ndonjë të fshehtë). Prandaj, besoni Allahut dhe të dërguarit të Tij, e në i besofshit dhe nëse ruheni, atëherë ju keni një shpërblim të madh.” (Ali Imran, 179).
kam nje pyetje a mund te merret mesysh duke pare fotografi? cila jane disa shenja qe tregojne se femijen e kane marre mesysh?
dua te di a meret mesysh nga fotografite?, pra kur dukush shikon nje foto? dhe cilat jane shenjat qe mund te na bejne te mendojme se nje femije e kane marre mesysh? faleminderit
Mesyshi shkaktohet nga disa rreze te padukshme qe dalin nga syte e atij qe e shkakton mesyshin dhe keto rreze depertojne ne personin tjeter d.m.th. viktimen keshtu qe kjo nuk ka mundesi te ndodh permes fotove.
Disa nga shenjat qe nje femije ka marre mesysh jane keto: skquja e fytyres, ngritja e temepratures, humbja e oreksit, ethet, etj.
Per me shume info per keto tema vizito faqen: http://mjekesia-profetike.com
Mos ja bëj të tjerëve atë që nuk ke qejf të ta bëjnë ty!
Sefedin kujdes?
Po merret mesysh femija jo vetem nga fotografia por edhe duke mos e pare fare.
A nuk i keni degjuar pleqte e vjeter qe thone e zuri lemza se dikush e kujton.
Nese dikush te ka inat dhe hased mund ta marri femijen mesysh edhe pa fotografi edhe me fotografi.Por dikush mund ta marri ne mesysh edhe me fotografi pa hased por me habi.
Edhe i verberi mund te marri ne mesysh sepse mesyshi nuk ka te beje shume me syte se sa ka te beje me shume me shpirtin e njeriut.
Shenjat e mesyshit tek femija jane te shumta.
Mund ti merret goja
Qan kot naten dhe diten
Ka temperatur pa asnje shkak mikrobakterial
Ka alergji etj etj qe per me se shumti mund te lexosh ne forumin e faqes Mjekesise-profetike
http://mjekesia-profetike.com/forum/showthread.php?t=44
Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 27-02-2009 më 06:05
"Shoku Mjekesise"
Krijoni Kontakt