Ti degjo kete perdite dhe inshalla do te shikosh se cfare efekti ka edhe tek njerzit qe mendojne se po tallin te tjeret.
www.alroqya.com/sound/full/baqara-full.01.zip
Ti degjo kete perdite dhe inshalla do te shikosh se cfare efekti ka edhe tek njerzit qe mendojne se po tallin te tjeret.
www.alroqya.com/sound/full/baqara-full.01.zip
Ndryshuar për herë të fundit nga forum126 : 15-11-2007 më 12:35
sbesoj tek magjite !!! jane gjera koti !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Shenjat e magjise se dashurise
Dashuri e tepruar
Deshire e madhe per shtimin e marredhenieve seksuale
Nuk qendron dot pa te
Gezohet shume kur e shikon ate
Burri I bindet qorrazi per cdo gje
Ndonjehere ndodh edhe keshtu
Ndonjeher semuret burri per shka te ksaj magjie
Ndonjehere magjia kthehet net e kundertburri urren gruan e tij ose do grate e tjera si rezultat I injorances se shume magjistareve.
Ndonjeher gruaja I ben magji qe burri te urreje cdo grua dhe te doje vetem kete dhe shfaqet tek burri urrejtja e tij ndaj nenes moteres e grave te tjera.
Ndonjehere burri urren cdo grua dhe gruan e tij dhe e ndan.
Jo dhe kshu nga nje ekstrem te tjetri. Qysh u prish kjo bote kshu mor amani, dhe per ti ber magji tjetrit nuk jemi dot me te sigurt..![]()
mua kur isha i vogel, nje hoxhe me ka shpetuar jeten.
ç'thuhet per magjine e bardhe, ate qe perdoret per mire, per te ndihmuar njerezit?
Sepse jo te gjitha praktikat e magjise jane me qellime dashakeqe, ndonese shumica jane per keq.
a duhet te ngaterrojme magjine me hipnotizimin ???
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Jo me kot ju prura disa video
E para eshte xhindosje dhe cmenduri qe e sjell xhindi shejtan ose demoni dhe kurimi per te nga Muslimani qe i kendon kuran dhe ezanin.
Te dy te tjerat tregojne paralizim te gjymtyreve per shkak te magjise dhe hyrjes se xhindit ne trup dhe e dyta eshte magji qe eshte ngrene.Doktori musliman i lexon kuran dhe sherohet.X files ku je sheruar ti une se di porse degjoji keto dhe atehere flasim se nese je sheruar apo jo.
http://www.forumishqiptar.com/showpo...3&postcount=29
Nje pyetje kam une
Duhet te jesh musliman qe te mundesh te besh dhe te sherosh magji te tilla?
Pra po mos te jesh musliman nuk rezikohesh as te bejn magji?
Magjia e bardh eshte ata magjitaret qe bejn magji per te bere spektakel. Kurse magjia e zez eshte ajo qe behet msheftas dhe nuk e din se kush te ka bere magji, dhe perdoret per qellime te kqijaPostuar më parë nga xfiles
Kjo e dyta eshte e rrezikshme, ndersa ne Islam jan te ndaluara rreptesisht te dy llojet e magjis.
Ndryshuar për herë të fundit nga celyy : 15-11-2007 më 12:55
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli
Krijoni Kontakt