Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 114
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Përrallës se 'burdushit' i pergjigjet hoxha i nderuar Hadith Miftari

"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    A lejohet komunikimi midis personit qe kendon Ku'ran dhe exhinit gjate rukjes?!

Nuk ia kam frigen shum ketyre magjive,thjesht nuk ju besoj,dhe i kundershtoj tejmase ata qe mirren me ket lloj,sepse thjesht kjo eshte ajo qe ne te vertet e degjeneron shoqerin...

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Dhe nje pyetje tjeter,mbasi i behet daua exhinit,dhen uk pranon Islamin e as nuk do te lere trupin e njeriut,a ka menyre tjeter per ta vrare?!(pervec djegies me kendim Ku'rani)

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    ndoshta egsiston dhe magjigja por te une dhe te afermit e mij ska ndodhur nje gje e tille

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    A lejohet komunikimi midis personit qe kendon Ku'ran dhe exhinit gjate rukjes?!
    Nuk lejohet pershkak se e demton njeriun, por neqofte se e pjyet xhinin per te gjetur magjine se ku ndodhet kjo lejohet, megjithese ata genjenj.

Kesaj pjyetje eshte pergjigjur nje dijetar qe mua nuk me kujtohet emri i tij, por jame i sigurt qe eshte nga dijetaret selefij, sepse Mr Zeid nuk mer opinjon tjeter pervec se atyre.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Dhe nje pyetje tjeter,mbasi i behet daua exhinit,dhen uk pranon Islamin e as nuk do te lere trupin e njeriut,a ka menyre tjeter per ta vrare?!(pervec djegies me kendim Ku'rani)
    Kame pare njeher qe kur i lexonin njerit ne xhami Kuran, e godisnin nga pak ne shpatulla, nuk e di a lejohet kjo, thone se dhe me ane te hixhames ka raste qe del.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    PINK,
    Nga ana fetare ke nje shpjegim ketu rreth atyre pyetjeve nese ke durim te lexosh.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...2&postcount=22

Ndersa mua me bene kurioze disa shkrime :

Syri i keq

Besimi se me të shikuar mund t'u bësh dëme njerëzve, kafshëve e madje edhe gjërave, ishte i përhapur edhe në mesin e ilirëve. Shkrimtari romak, Plini, i cili shkruan për këtë, është i bindur se në mesin e ilirëve kishte njerëz të cilët me shikim mund t'i bëjë mësyshë dhe ta mbytë ata që i shikonin më gjatë... Është me rëndësi të përmendet se këta njerëz i kanë nga dy bebe në secilin sy. Duke u mbështetur te Plini po këtë e thotë edhe një autor tjetër romak, Aul Geli. Besimi se kishte njerëz që me të shikuar mund të bijë mësyshë dhe të dëmtonin ishte shumë i përhapur te popujt primitivë, po madje edhe te popujt e civilizuar dhe nuk është kurrfarë specifike ilire. Është e çuditshme që një njohës aq i mirë i kulturave paleoballkanike, si ishte Qiro Truhelka mendon se popujt që jetojnë sot në Ballkan këtë besim e morën nga ilirët.

Aleksandër Stipqeviç - Ilirët
    La Lune e ku mundesh me e dallu personin nëse e ka syrin e keq apo jo , çfarë karakteri ka ai edhe a janë të djallëzuar keta persona?

Kronike Po nje njeri i pa djallezuar me shoqe nuk ka mendime te keqija dhe nuk do te beje keq ai i djallezuari eshte sidomos i djallezuari po i trashe .......
    nuk te ka ndodhur ndonjere te ndjesh nje njeri te te shikoje edhe te te bej te ndjesh nje avre te rende kur e ke afer .....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Une jam shume e sigurte qe magjia nese egziston me vone kthehet ne personi qe e ben
    une per veten time nuk ju besoj edhe pse me kane ndodhur me shpune me kenduan po nuk me ndodhi gje i am still alive
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •