Përrallës se 'burdushit' i pergjigjet hoxha i nderuar Hadith Miftari
Përrallës se 'burdushit' i pergjigjet hoxha i nderuar Hadith Miftari
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
A lejohet komunikimi midis personit qe kendon Ku'ran dhe exhinit gjate rukjes?!
Nuk ia kam frigen shum ketyre magjive,thjesht nuk ju besoj,dhe i kundershtoj tejmase ata qe mirren me ket lloj,sepse thjesht kjo eshte ajo qe ne te vertet e degjeneron shoqerin...
Dhe nje pyetje tjeter,mbasi i behet daua exhinit,dhen uk pranon Islamin e as nuk do te lere trupin e njeriut,a ka menyre tjeter per ta vrare?!(pervec djegies me kendim Ku'rani)
ndoshta egsiston dhe magjigja por te une dhe te afermit e mij ska ndodhur nje gje e tille
Nuk lejohet pershkak se e demton njeriun, por neqofte se e pjyet xhinin per te gjetur magjine se ku ndodhet kjo lejohet, megjithese ata genjenj.
Kesaj pjyetje eshte pergjigjur nje dijetar qe mua nuk me kujtohet emri i tij, por jame i sigurt qe eshte nga dijetaret selefij, sepse Mr Zeid nuk mer opinjon tjeter pervec se atyre.
Kronike Po nje njeri i pa djallezuar me shoqe nuk ka mendime te keqija dhe nuk do te beje keq ai i djallezuari eshte sidomos i djallezuari po i trashe .......
nuk te ka ndodhur ndonjere te ndjesh nje njeri te te shikoje edhe te te bej te ndjesh nje avre te rende kur e ke afer .....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Une jam shume e sigurte qe magjia nese egziston me vone kthehet ne personi qe e ben
une per veten time nuk ju besoj edhe pse me kane ndodhur me shpune me kenduan po nuk me ndodhi gje i am still alive
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt