Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    ~pUsSi+cAt~ Maska e SuGa_LiPs
    Anėtarėsuar
    06-05-2004
    Vendndodhja
    E Lidhur me Trurin dhe Gjuhen.
    Postime
    29
    Aww mamuni logel o xot ca me pelceu cum cum ai niku jot.....flm per urimin edhe ti kalofsh sa me mire...Po pse keqkuptohesh ti nga shprehja "me dyer hapur" eee...apo do te me leshe pershtypjen se ke sh dituri...hahaha tallem..ok edhe 1 here flm per mikpritjen..befsh qeffff....!!

puc-puc Anisaaaa
    °ŗ¤ų,øø,ų¤ŗ°`°ŗ [[[ sTarT n KisS mE, tEaSe, 2 dA EyE, 2 dA tHigH, 2 dA LipS, 2 dA hIpS, 2 dA nEk, n dO my bAk ]]] °ŗ¤ų,øø,ų¤ŗ°ŗ

x..GiMmI $lEk$ pApI gImMi $LeK$..x

!i! I ♥ $ i!i

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Citim Postuar mė parė nga SuGa_LiPs
    O Tovonceeeee...po ajo s'ka brire meee :*djallush ....nejse, si je ti mire si ke kaluar...me shendet mire?Nga sentimentalizmat mire?Ishalla mire...po ca po ben per qef tend amannnn...a do vish dalim 1 here se kam leke me vete..:p...A/w peace!I'ma out;)

puc-puc Anisa
    o SheSheRo amon mi qefi muve,gjithmon mnjel pergjys ene nuk mshko deri nfun.,mkan mallku ato qe u kom mor Noret u know :@pp qe dekshin ishalla.
    Dalim mi si jo per qef tat ene tmuve,ne kena dal pa asi pare nxhep,jo mo sot qe kom mor ene un rrogen,birrrrrrr nona vet kush na del perpara :@pp
    puffff pufffffff
    LoNcJa-Me-Ca-DuLlAr-Ke-XhEpi
    o-le-le firma

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Citim Postuar mė parė nga SuGa_LiPs
    Pershendetjeeeeeeeeee!!!!! Si jeni o mireee??! C'thote vera se ne ketej plasemm!! Qe thoni juve njerez shoke e shoqe une jam 1 anetare e reeeeeee! Edhe do te doja te dija nqs ka ndo1 vend per mua te futem ketu dmth...Tani te flas pak per veten se nuk behet gje...Kuptohet edhe nqs jeni edhe ju te interesuar..Atehere...!Quhem Anisa (vdes per kafshet kryesisht Mace edhe keshtu me therrasin shumica) edhe flas nga Canada-ja, jam e re ne moshe edhe ato qe me njohin me dine per te mire...meqe ra fjala pershendes te gjithe ato qe i njoh ketu...duke filluar nga 100%Tironce,G@xhija,Ice_Storm,London_Tironc,Barbie _Gurl(Era nga PG),Urimin nga SHkodra(me fal nqs nuk e mbaj mend pseudonimin),Pyes_Lotin,Dj^Gabriel edhe shume e shume te tjere...Ju uroj fat dhe mbaresi kalofshi sa me mire,por mos harrojme edhe njerezit e tjere qe mgjths nuk i njoh kam respekt...Tani boll fola se edhe ju merzis..Kush do te me uroje mire se ardhjen bujrum se do i bres me dyer hapur...Pershendetje edhe 1 here...!!!

Puc-puc Anisa !
    grrr ptu

se mos te marr me sysh se je si shpirt

si te kam pas keto dit se kena koh qe skena fol

je knaq noiēik mgjs Toronto qytet VK ishe po smaronin shqiptaret

nejse flasim ciao
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    O Zot O Zot sa shpejt i hyna ne zemer :P hahaahhahahhha... Sa per dituri 5 Klas shkoll ke HaSoN-VoGli kom Shkoll brake LooooooooL apo dituria vje ka pervoja ....hahahaah sa i qut jom bo mer amon mer .... Tilonceee Deksa una per ty ( vetem sot qe ke dullar ke xhepi jo perher ) LoooooooooooooooL kur ke ra ne ti mdollar mo ... shife mir se mos natro dollarin me .... nejse :P ika Ika

Me ReSpEkT LlaCiPaCi

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    suga lips mire se vjen
    qe do ja kalosh mire eshte e sigurt se ky avantari qe ke vu ti ktu eshte magnet per syte mashkullore te forumit; pranej edhe cunat po thone "ia kalofsh sa me seksi"
    sa kollaj qe knaqen kta mor aman

anywayz have a high time here sista...

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    WOwwwwwwwwwwOw Hajde rebele hajde Kur thua per ate te Suga_lips imagjino per tendin ca mund te bejn :P LooooooooooooL Sma ha menia se knoqen me kaq pak jo ... po i bojn qefin sa te rrifet me jeten ne forum LooooooooooooooooL Suga just kidding !! Have Fun

LlaCiPaCi

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    Suga lips welcome hon Ja kalofshe sa me bukur midis nesh
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

Kercovare Per Jete Maska e KercovaGirL
    Anėtarėsuar
    07-07-2004
    Vendndodhja
    Kercove Shqiperi
    Postime
    33
    mire se ke ardhur
    besoj se do kalosh mire ne forum
    gjithe te mirat fat dhe lumturi ne jete

LOL miqesi me @ ti kishe harruar @gjilanasin /shaka ;p
    Askush nuk i ngjan SHotes jo as Tanes veq Cuca Uskanes

~pUsSi+cAt~ Maska e SuGa_LiPs
    Anėtarėsuar
    06-05-2004
    Vendndodhja
    E Lidhur me Trurin dhe Gjuhen.
    Postime
    29

Se 1 flm te gjitheve....

Tani po filloj cik me llafet edhe flnderimet por kam frike se do vendos sh emotions...nejse...tani fillojme..:

Tivonceeeee hahha ti me shkrive mua..po pse nuk thua ti qe u dashka te te keshe frike ty ee...se ti ta merrke nga duart ate gjene,jo per gje por kot kshu:PPPP....Nejse una e di qe ke lek por kesaj rradhe do te te qeras une...mbai per 1 here tjeter ti..

Ice_Thtormmmmmmm...merci beaucoup mon cheriiiiiiiiiiie...po ti mo na erdhe ketu edhe nuk na bere 1 ze??yyyy tulp te keshhhhh..shikon ti qe milanistja me tiloncen jane larg edhe mundohen edhe torturohen kurse tiiii gjojaaaa..:Ppp

Mamuni_Logel ose llacipaci: D ti mos perfito nga rasti okejjjjjjj???? ooo kyyy...experiencmavi immmmm... ,eve sa per avatarin ajo eshte thjeshte 1 pjese e pjese time..dmth...kuptoje vete...

Rebele edhe ti moter rrofsh per urimin, gjithashtu edhe shpjegimin, gjithashtu edhe per admirimin..: D edhe ti kalofsh sa me bukur..!!!!

Sweet_babe edhe juve kalofshi sa me kendeshem..is good 2 c ppl that wish u a welcum..!

Kercovagirl: te njejtat fjale qe u kam thene te tjereve qe me kane uruar do te te them edhe ty..FALEMINDERIT edhe ti...kalofsh shume mire...moj meqe jemi njohja ime me njerezit e ketij forumi ka qene thjeshte rastesi..po edhe meqe ma the ti...cili na qenkerka ky qe paskam harruar une..me laft pika ishavaaaa:Pppp...

Edhe 1 here flm te gjitheveeeeee PERQAFIME DHE PUC-PUC ANISAAAAAA!!!!!!!!
    °ŗ¤ų,øø,ų¤ŗ°`°ŗ [[[ sTarT n KisS mE, tEaSe, 2 dA EyE, 2 dA tHigH, 2 dA LipS, 2 dA hIpS, 2 dA nEk, n dO my bAk ]]] °ŗ¤ų,øø,ų¤ŗ°ŗ

x..GiMmI $lEk$ pApI gImMi $LeK$..x

!i! I ♥ $ i!i

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    mais je ne savais rien de toi. ni ton numero ni aucun chose mais ne te enqiete pas

pas que la semaine prochaine je vais y revenir Ok

pastaj ti me njeh mua
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •