Mire se erdhe Ne Forum Voglushe Uroje te kalosh sa me Seksi ne mesin ton..
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Mire se erdhe Ne Forum Voglushe Uroje te kalosh sa me Seksi ne mesin ton..
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
StormAngel Faleminderit shume...ishte me te vertete i bukur urimi juaj(gjithashtu edhe i te tjereve)
Tironce_Tr me shkrive o goce...hahahahaha sa kisha pa e degjuar, qe ben si kanarine thote...Rrofsh per pergjigjen edhe mikpritjen!
Davius edhe ti flm per pergjigjen, ajo qe doja te thoja eshte se forumin e kam pasur vizituar edhe shume kohe perpara se te regjistrohesha edhe e kam sh qef...flm per mikrpitjen dhe mos u bej merak se nuk keni per te ndjere miungesen..
Pacim dhe flm te gjitheve,jeni si rrusha...1 pathje e madhe...
Puc-opuc Anisa
°ŗ¤ų,øø,ų¤ŗ°`°ŗ♥ [[[ sTarT n KisS mE, tEaSe, 2 dA EyE, 2 dA tHigH, 2 dA LipS, 2 dA hIpS, 2 dA nEk, n dO my bAk ]]] ♥ °ŗ¤ų,øø,ų¤ŗ°ŗ
x..GiMmI $lEk$ pApI gImMi $LeK$..x
!i! I ♥ $ i!i
Gjilanisti..flm vlla edhe ti kalofsh mire ketu...Umm ajo shprehja "kalofsh sa me seksi" nuk mund te zevendesohet me "kalofsh sa me kendeshem"??
(se bej shaka lal flm edhe 1 here
)
Puc-puc Anisa
°ŗ¤ų,øø,ų¤ŗ°`°ŗ♥ [[[ sTarT n KisS mE, tEaSe, 2 dA EyE, 2 dA tHigH, 2 dA LipS, 2 dA hIpS, 2 dA nEk, n dO my bAk ]]] ♥ °ŗ¤ų,øø,ų¤ŗ°ŗ
!i! I ♥ $ i!i
pershendetje dhe mire se ke ardhe,
pac vetem caste te kendshme ketu
SuGa_LiPs
[[[~HeAt_TeMpTaTiOn~]]]
Anėtar qė prej : 07-05-2004
Vendodhja: E Lidhur me Trurin dhe Gjuhen.
Postime: 34
Kjo cupka qe thoni juveeeeeeeeeeeeeeeee,me duket se i ka bere tre muaj ne kete forum ===>Anėtar qė prej : 07-05-2004,pore kjo cupka si harruqe qe eshte,dmth qe merret shume me mua ne MsN,kishte harruar prezantimin,ju mire beret qe i uruat mirseardhjen,se ne fund te fundit kesaj Niskes i behet qefi :P
Gjithsesi po i uroj edhe une mirseardhjen ne Forum,dhe me mende ne koke moj cupke![]()
Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Te KaM XhAnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnNNNNNNNNnnnnnnnnnnnnnnNNN NNNNNNnnnnnnnnnnnNNNNNNNNNNNNNNNNnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnNNNNNNNNNNNNNNnnnn![]()
P.S Kujdes veshet se mos te rriten![]()
=========>[Tao]<============
Feel the pump √
hey Anisa! Mire se erdhe motra! Ke per t'ja kaluar mire fare...degjo mua. kam 2 vjet ketu and can't seem to get the hell out. Great place to meet new people
have fun laydee
xo
GoDDeSS
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Gazi flm vella edhe ti kalofsh sa me mire te jete e mbudur...!
Ore Taoooooo....me marrsh te keqen...edhe une te kam xhannnnnn...je sh i mire..o ky cun me 1 zemer
GoDDes..flm per mire pritjen.Edhe une e 1 mendimi me ty jam...Dukesh sh e mire
I luv ya alllll...kissez n hubgs 4 ya all again![]()
puc-puc Anisa
!i! I ♥ $ i!i
sista mir se erdhe miii:P
mwahzzzzz
un me 3 buva ai vettttd
O sistaaaaa...rrofshhhhhhhhhh...kam xhannn shume shume
edhe ti befsh qef...moj te kam thene qe e kam fixim ate nenthkrimin tend?: D...nejse ika flm edhe 1 here...pacim
puc-puc Anisa
!i! I ♥ $ i!i
pershendetje ,milaniste tiroonse un jam zemer luani lacjan. si po e kaloni, mir keni qene/ dua te pyes per dick cfar embesire ju pelqen me shum?Postuar mė parė nga MiLaNiStE
Krijoni Kontakt