Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    MeLoDi e EmBeL Maska e Sweet Brunettee
    Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Ju es ej
    Postime
    52

Adolishenca shqiptare dhe drogat nëpër shkolla

Pershendetje,
    C'mendim keni ne lidhje me Adolishentet Shqiptare, dhe Drograt qe jane perhapur neper shkolla (Vecanrisht ne Gjimnaze)..Kjo eshte 1 nga problemet me shqetesuese, aktuale sot ne Shqiperi.C'masa duhen marre?? dhe cfare i shtyn gjimnazistet te bejne dicka te tille?? ..Mendoj se ndikon Shoqeria, por ndoshta dhe liria e veprimit, mosdisiplina dhe rregulli ne shkolla!
    Jeta....
    Ne preherin e saj te magjishem te pranon
    Pastaj.....eh pastaj..
    me piramiden e vdekjes te ngushellon!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    Vlora, jepi moj te lumte dora
    Postime
    7

e pra e

mire e ke ti brunette kohet e fundit ihere boooo c'bohej ne Shqiperi, s'hyje dot ne shkolla se te mbyste tymi cigareve, shiringa ne shesh, dhe me e forta se nuk i bente njeriut pershtypje. Shqiperia ka mbaruar si komb , ne itali te pakten s'ja mban njeriu te nxjerri cigaren ne shkolle jo me ta ndezi. Ku di une e shkreta po aty mesuset pine vet cigar ne sy te nxenesve ca te bejne studentet?? do pine dhe ata

i/e regjistruar Maska e Tironce_Moderne
    Anëtarësuar
    25-07-2002
    Vendndodhja
    Nga "Ha mer dhe ika"
    Postime
    109

tani hakshe hakshe

vetem ne shkollat e shqiperise ndodhin te tilla gjona. Ne vende te huaja s'lejohet asigjo ne shkolle ( as pije kur i thone, jo me droga)
    SHQIPERIA KA NGEL SHUME MBRAPA SI KOMB. pO MIRE NGA JU QE JENI NE SHQIPERI AJO DREJTORIA E ARSIMIT CA BEN? GJUAN MIZAT?
    ne shqiperi te gjithe shofin vetem xhepat nuk shef njeri se c'behet . Shqiptarve u vine syte kur numurojne leket, dhe u ikin kur shofin gjera qe su interesojne pike.

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Nje i droguar eshte fatkeqsia me e madhe e familjes dhe shoqerise. Ky fenomen ka qene evident ne gjithe periudhen e tranzicionit dhe vazhdon te jete ende. Kam ne rrethin familjar nje te tille. Me vjen shume keq per te sepse eshte djale inteligjent.Eshte e pamundur qe ai te heqe dore nga droga.Gjate nje bisede qe kam bere me te, midis te tjerash thote:"Thjesht mos e provo!"
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

o mina

e kam provuar vet yllo, aq eshte sa te pish ihere pastaj ka ca qe e lene por me shume veshtirse te behet zakon.
    sa per cigare ahhh se lem dot, edhe shyqyr qe s'na thone gje se e pim noi cigare dhe ne shkolle. E shkatruam fare jeten tone, po iku kjo pune .
    hey mos hapni keto tema se do dalim me gishte ne goje neve, do beni drejtorine e arsimit te marri masa

i/e regjistruar Maska e nyc_GURL
    Anëtarësuar
    22-07-2002
    Vendndodhja
    ne endrra
    Postime
    17
    ahaaahhahha albanian gang cme shkrive kur the dalim me gisht ne goj. nejse ok dhe une adoleshente jam po nuk pi cigar etc dhe nuk e di se cfar mund te jet mungesa e duhanit. Po provojeni njehere ne vend te duhanit hani fara dhe chips ....mbase e lini keshtu se na behen te gjith me ndonje semundje se duhani shkaketuese semundjesh eshte
    ajde bye

Mistrec_Berati Maska e BUJAR
    Anëtarësuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Detroit Mi
    Postime
    54
    nyc GURL: Na ishte njeri njeher dhe vete te doktori per te lene cigaren.I thote doktori ha karamele kur te te vej mendja per cigare,mire i thot duhanxhiu.Sa del nga doktori blen karamelet dhe fillon te haje karamel kur i vinte per te pire cigare.Mbas nje muaj vete te doktori dhe i thote:O DOKTOR MIRE CIGAREN QE NUK E LASHE,PO TANI NUK LE DOT AS KARAMELET.
    Per shoqerine shqiptare ne shkolla dua te them qe po arrin drejt nje katastrofe per ate vend,dhe duhet nderhyre shpejt se neser do jete vone.
    Like Sand Through the huors Glass so Are the Days of Our Life

i/e regjistruar Maska e Tironce_Moderne
    Anëtarësuar
    25-07-2002
    Vendndodhja
    Nga "Ha mer dhe ika"
    Postime
    109

hahahaha

Do dalim me gisht ne goje thote albo yongsta..o bujar me e forta eshte, se pastaj s'do lene dot as cigaren, as karamelen, as gishtin nga goja hahaha
    Albo thuthuqa loooool

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-09-2005
    Postime
    118
    shko e ***

~*---LEPURUSHKE---*~ Maska e 100% BRUNE-BABY
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    Nuk eshte puna jote!E more vesh?????
    Postime
    168
    Ca behet te shkolla ime!
    Ne sy te mesuesve pihet droga!
    DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •