Mire se u prezantove Davius uroj qe tja kalojsh sa me mire ketu!!!
Invisible!!
Mire se u prezantove Davius uroj qe tja kalojsh sa me mire ketu!!!
Invisible!!
If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.
Po mire mo, mua pse s'me falenderonPostuar më parë nga Davius
![]()
pendohem shume qe harxhova ca sekonda dhe rreshta ktu ke prezatimi jot, si ke hallall!![]()
oh sinqerishte me fal se kam qene pakez i hutuar, te lutem me fal per kete leshim,...te falemenderoj shumeeeeeee humbur kohe dhe nerva te shkruash madje edhe dy shkrime per mua...
Gabimi eshte njerezor kurse falja hyjnore...
Take care REBELE...
m'puc
My silence doesn't mean I am gone!
1. Mire se erdhe zemra shpresoj te vazhdosh tja kalosh bukur
2. any guy with a brad pitt photo on is a 10
3. love your signature![]()
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Bingo>>>Dati kompliment per prezantim i shkelqyer NJESH...
Te uroje mire se ardhje ne forum dhe shpresoj se do kalosh mire
Te uroje suksese ne jete gezimi dhe harmonia ju shoqerofshin ne cdo hap tuaj
Me Rrespekt Kercovarjaa
Larg jam po mendjen atje tek ty e kam
ai eshte dheu yt o i shtrenjte i imi vatan !
Goddess dhe Kercovare shume flm qe ndate kohe te shtypni ca reshta per prezentimin tim, kam nderin qe ne kete forum kam miq dhe mikesha sikur ju...
Cdo te mire pacit ne jete...
Ju dua te gjitheve...
mire se erdhe, uroj tja kalosh kendshem!
P.S. shum prezantim i bukur. Te lumshin duart.![]()
~*~*§omewhere There'§ §omeone Who Dream§ Of UR §mile, And Find§ In UR Pre§ence That Life I§ Worth While, §o When UR Lonely, Remember It'§ True: §omebody, §omewhere Is Thinking Of U~*~*
Po e pyte Korabi Sharrin ...Kush ma nguci TETOVARIN ...
Se pari mire se ke ardhur ne forum dhe se dyti nje kompliment per prezantimin e mrekullushem dhe shume interesant..ju uroje cdo te mire ne jete fat dhe lumturi nga do qe te jeni..shpresoj se do kalosh mire me shoqerin e forumit me te bukur shqiptar...jeni me te vertet nje njeri me aspekt te larte dhe jeni mase te mirpritu ne forum...sa per bukuri jeni simpatik gjithe te mirat ne JETE
me rrespekt nga KercovaGirL
Askush nuk i ngjan SHotes jo as Tanes veq Cuca Uskanes
<LeDiA_LiCiOuZ> dhe KercovaGirL, ju falemnderit shume qe patet ca nerva te lexoni dic per mua...une ndjehem shume i privilegjuar kur shoh se gjendem ne nje mes ku me respektojne. Nga pervojaq kam mesur dicka se "shoqeria eshte mbi gjithcka ne jete"...edhe nje here shume flm, cdo te mire ne jete pacit...
Pershendetje te ngrohta deri tek te gjithe forumasit...
Me respekt: Dati
Welcome DAVIUS!
Me behet qefi qe bere nje prezantim se isha pak a shume kurioze te njihja se kush ishte ky person me nick davius. Prezantim i lezetcem.
Respekte White_Angel
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Krijoni Kontakt