hajde prezantim haaaaajdee!!!!! c'durim paske pas mer ti qe ke shkruajt gjith ate gje te madhe aty!!gjithsesi bravo t qofte, se ne t tjeret mjaftohemi me dy rreshta ( bie llafi )
ok , mirese erdhe edhe ia kalofsh sa me mire ketu ! pushi pushi![]()
hajde prezantim haaaaajdee!!!!! c'durim paske pas mer ti qe ke shkruajt gjith ate gje te madhe aty!!gjithsesi bravo t qofte, se ne t tjeret mjaftohemi me dy rreshta ( bie llafi )
ok , mirese erdhe edhe ia kalofsh sa me mire ketu ! pushi pushi![]()
~~WhaT YoU SeE iS NeVeR WhaT YoU Get~~
White_Angel & Lepurushja^^ shume flm per mirepritjen ne forum, besoj se bashkerisht do kalojme caste te kendshme...
Cdo te mire ne jete...
My silence doesn't mean I am gone!
Davius Welcome home lal !!
Kalofsh mire ktu ne forum ... megjithse mendoj se ke ppak a shum e ke gjetur vendin tend ne forum .... se nuk je i ri panvaresisht nga prazantimi ( kaq me vones :P ) kalofsh mir dude ! Nice ky prezantimi jot... me thon te drejten nuk kisha durim me e lexu deri ne fun .. :P
gjithsesi per ate qe lexova ....them nice !
hajd shnet e par lale !!
Davius me pelqeu shum prezantimi jot![]()
Te uroj fat ne jete dhe tu plotesofshin te gjitha deshirat.
Perqafime Bruna.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
_mamuni_logel & malli
falemenderit qe hapet krahet dhe me nje buzeqeshje te embel me mirepritet ne forum, shume flm qe ndate kohe te lexoni dicka per mua dhe ju uroj cdo te mire ne jete dhe suksese te metutjeshme ne cdo sfere te jetes...
Jeni cool fare te gjithe...
mir se erdhe plako, ja kalofsh si t' kesh qef.
pac fat ne jet dhe suksese dhe durim (dhe po pate nje nga kto ske ci do tjerat)
p.s edhe harrova t ' thoshja - prezantim i bukr![]()
me mir von se kurr
Ndryshuar për herë të fundit nga good devil : 16-08-2004 më 17:59
Forumi është tepër i ngarkuar në këtë moment. Ju lutemi na vizitoni më vonë.
davius ja dhe nje pershendetje ktej nga ona e tirones , ja kalofsh mire midis nesh edhe i uroj ekipit te realit me nai kupe spanje se champions league do ta marri interi hahahahhaaa
prezantim i bukur!!
hajt shnet e pare
MIRESEERDHE MIDIS NESH DAVIUS!
Shume prenzatim i lezecem dhe dmth-es.
Bravo rrusho
Me respekt,
-Nutela-
[B][COLOR=Blue]"Life will always be to alagge extent what we ourselves make it."[/COL
Booooooooooooooooooooo booooooooooooooooooo
O lale historine e jetes shkrove me, gjithesesi ja kalofsh mire ktu ne forun
Dhe te fala tetoves se studiuj vete aty plako
Hajt pra se shihna
RRespekte
Pershendetje deri tek: good devl, titi_ali_demsi, Nutela, InF-Sm[0]keR, ju falemenderoj nga zemra per ngrohtesine qe ma ofruat ne forum dhe besoj se cdo ender e juaja ne jete do behet realitet, suksese ne jete dhe ne cdo fushe te saj...
PS: Jam krenar me ju.
Me respekt: Dati.
Krijoni Kontakt