e kam par te dashurin tim pas3 viteve ishte nje moment qe nuk mundem ta pershkruaj.zemra me rrihte me nje shpejtesi sa qe thoja do me dali shpirti
e kam par te dashurin tim pas3 viteve ishte nje moment qe nuk mundem ta pershkruaj.zemra me rrihte me nje shpejtesi sa qe thoja do me dali shpirti
Pasi u ndame, e kam takuar njehere...vetem per 2 ore pasi kishte udhetuar 18 ore te vinte te me takonte dhe njehere, pastaj iku dhe se kam pare, dhe uroj mos ta shoh me...
Desha mos ta jap vetem para tij dhe me kujtohet si tani, si i ula para makines sime se s'me mbanin kembet kur e pashe... Ai u afrua, dhe une ula koken se zemra me dilte nga kraharori....kisha ca muaj pa e pare. Kur po ngrisja koken shihja lotet qe i dilnin... me mori me rrembim ne kraharor dhe filloi te qante me te madhe dhe me kishte shtrenguar aq shume se po me mirrte frymen... Me tha se nuk jetonte dot pa mua, dhe me lutej te ikja me te. Me puthte pa pushim...dhe i thashe se ai e ka fajin qe ne s'ishim bashke... une iu lutja te rrinte me mua, ai mu lute te ikja me te...Per nje cast me mori ne krah dhe me tha -une do te marr me vete dhe sikur do te lidh kembe dhe duarsh, dhe pike...
Une i thashe te me leshonte se nuk shkoja me te, iu desh shokut te tij te nderhynte se desh me mori me vete, sesi i iku truri atij, nejse... Pas 2 oreve iku dhe kjo ishte hera e fundit qe e kam pare...
Me ka marre ca here ne telefon si shok gjoja... sa here qe fliste me thonte se po vdiste pa mua, fillonte dhe qante,...derisa nderrova numrin e tel... dhe tani eshte me nje tjeter...
Well, well te shkuara te harruara...
Dite e re, nafake e re. (thonte gjyshja ime)
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Faleminderit te gjith per pergjigjet tuaja...
well doja te thoja qe ne jete te fiksohen disa gjera dhe disa persona qe eshte paksi e veshitre per ti harruar...
as vete se di pse por per ate vajze dashuria ime ishte ndryshe...kisha dashuar me perpara dhe perseri dashuroj dike tjeter por e dashuria me e madhja dhe me e zjarrta e imja ka qene per ate vajze....
jeta vazhdon, ditet kalojne 1 nga 1 por perseri nuk mund ta haroj dhe kurre skamper ta harruar...
jo te gjith dashurojne nje lloj......
dhe njehere faleminderit te gjithve..
Ergys dhe une mendoja si ty.Kur shkova ne atdhe shpresoja ta shikoja & te degjoja dicka like o martuar a ka femije.Nuk munda dhe mire per mua se une jam e dashuruar marrezisht me nje tjeter por nuk e kuptoj pse me ndodh sa here qe shkoj atje.E cuditshme sepse kur ai me dashuronte une luaja me ndenjat e tij dhe nuk kisha te njejten ndenje.Por te premtoj qe ju will find your love again dhe nuk eshte ndonje gje e keqe sikur ndonjere te mendosh per te.
uhhhhh i flas dhe i shikoj dit per dit po varet nga sa e ke dashur dhe arsyhet qe u ndate
æ~*¤(K)(L) §wėčt Īńńō¢źńt Åńgźl (F)(K)¤*~?
Skisha disa muaj qe isha ndare me bf dhe kur e pashe nje dite zemra me gufonteEdhe pse isha une qe kisha vendosur ti jepja fund lidhjes. Prap ndjeva emocione sidomos kur i pashe syckat qe ia kisha fiksim
Ge.... te tam xhan![]()
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
une e kom shume te veshtire ti flas sepse po i fola ja mbeshtolla...
une ne shume raste boj sikur se pash.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga stalion : 03-08-2004 mė 20:51
Une po qe nai e huj as qe i flas as qe me bi menja ti flas se jan shume selffish,,po qe nai shqiptare jo vetem qe i flas po rrezik e ftoj dhe i jap edhe nai kafe se jo per gjo po i kena te omla shume!!!
hajt shnet e pare
ate qe zemra ime e ka desh vertet akoma nuk e kom taku,,,,,,nuk mendoj se e dua,por nuk e di si do ndihem kur ta shof.
sbesoj se do ti flas
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
un jam tip i dashur ne pergjithesi keshtu qe ish te dashurit do ti trajtoja si miq...edhe pse brenda do ndihesha pak si e ndrojtur
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Krijoni Kontakt