NDOSHTA A JU KA RASTISUR QE PAS NJE VITI TE SHIKONI TE DASHUREN OSE TE DASHURIN TUAJ???
SI U NDJETE NE ATO MOMENTE???
A U PERSHENDETET APO U SHMANGET NJERI TJETRIT????
Ket vere kur shkova ne shqiperi me pushime vendosa te shkoja ne qytetin e ish te dashures sime vajzen qe un doja me gjith shpirt dhe per te cilen ndjenjat e mia kurre nuk do te shuhen..
U ula ne nje lokal ane detit dhe bisedoja me nje shokun tim por pas disa minutash me vone fjalet mu prene ne mes trupi mu pervelua,, cte shihja>????ish e dashura ime po kalonte perpara meje me nje shoqe mu erresua gjith bota nuk dija cte beja..doja ti flisja doja ti kerkoja te falur e ti tregoja arsyet perse lidhjet tona u nderprene.. doja ti thoja qe gjith jeten do ta dua dhe se kurre nuk kam per ta harruar..
as vete se di pse por asgje nuk I thashe ajo kaloi prane meje e nuk me pa,,, ndoshta dhe kam gabuar qe nuk I fola nuk doja qe ta lendoja perseri ndjenjat e saj
Ajo kaloi me ngadale prane meje.. I degjova vetem zerin zerin e saj dhe syte qe kurre skam per tia harruar .
U ndjeva shume keq.. e vetmja qje qe do doja ne ato momente ishte nje perqafim nga ajo
Se besoj ndonjehere ne jete do te dashuroj ne ate menyre dhe me ato ndjenja qe dashurova ate vajze
Edhe pse sot kam filluar nje dashuri te re ndjenjat e mia per ate vajze kurre nuk do te shuhen
Me kujtohen cdo dite prentimet qe I benim njeri tjetrit se kurre nuk do te ndaheshim dhe se do te jetonim te dy pergjithmon dhe kjo me ben shume te vuaj
E di qe ajo nje dashuri te re ka filluar,, dhe se un I uroj fat e lumturi ne jete,, por ajo gjithmon ka per te jetuar ne misteret e jetes sime si nje princesh qe svdes kurre
I ll always love you J-K ..xxx
Krijoni Kontakt