Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-11-2002
    Postime
    81

Si u ndjet nė ato momente?

NDOSHTA A JU KA RASTISUR QE PAS NJE VITI TE SHIKONI TE DASHUREN OSE TE DASHURIN TUAJ???
    SI U NDJETE NE ATO MOMENTE???
    A U PERSHENDETET APO U SHMANGET NJERI TJETRIT????

Ket vere kur shkova ne shqiperi me pushime vendosa te shkoja ne qytetin e ish te dashures sime…vajzen qe un doja me gjith shpirt dhe per te cilen ndjenjat e mia kurre nuk do te shuhen..
    U ula ne nje lokal ane detit dhe bisedoja me nje shokun tim por pas disa minutash me vone fjalet mu prene ne mes…trupi mu pervelua,, cte shihja>????ish e dashura ime po kalonte perpara meje me nje shoqe… mu erresua gjith bota…nuk dija cte beja..doja ti flisja doja ti kerkoja te falur e ti tregoja arsyet perse lidhjet tona u nderprene.. doja ti thoja qe gjith jeten do ta dua dhe se kurre nuk kam per ta harruar..
    as vete se di pse por asgje nuk I thashe…ajo kaloi prane meje e nuk me pa,,, ndoshta dhe kam gabuar qe nuk I fola…nuk doja qe ta lendoja perseri ndjenjat e saj…
    Ajo kaloi me ngadale prane meje.. I degjova vetem zerin… zerin e saj dhe syte qe kurre skam per tia harruar….
    U ndjeva shume keq.. e vetmja qje qe do doja ne ato momente ishte nje perqafim nga ajo…
    Se besoj ndonjehere ne jete do te dashuroj ne ate menyre dhe me ato ndjenja qe dashurova ate vajze…
    Edhe pse sot kam filluar nje dashuri te re ndjenjat e mia per ate vajze kurre nuk do te shuhen…
    Me kujtohen cdo dite prentimet qe I benim njeri tjetrit se kurre nuk do te ndaheshim dhe se do te jetonim te dy pergjithmon dhe kjo me ben shume te vuaj …
    E di qe ajo nje dashuri te re ka filluar,, dhe se un I uroj fat e lumturi ne jete,, por ajo gjithmon ka per te jetuar ne misteret e jetes sime si nje princesh qe svdes kurre…
    I ‘ll always love you J-K…..xxx

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    une personalisht flas,telefonoj dhe i takoj shpesh ish te dashurat e mia.... perjashtoj ketu ato ish te dashura qe tani ndodhen ne vende te tjera te botes..... jemi shume shoke dhe nuk mund te hedhim poshte ato kohe te bukura qe kemi kaluar se bashku per nje motiv apo nje tjeter qe na kane detyruar te ndahemi......

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    nuk e di se cdo beja...do varesh nga ndarja
    ate qe kisha nuk eshte me, ndaj dhe kete konceptin e ish-it se kam hasur ndonjehere te pakten ne ate menyre qe e paraqite ti
    p.s cuditerisht kur po lexoja paragrafin tend te fundit ku flisje per premtimet, njekohesisht ne radio jepesh kenga ill stand by you...deja vu hm

nga cshoh perreth, tek miqte e mi dmth si me me sh pervoje qe jane... disa mbajne kontakt te rregullt me ish te tyre, disa ne rast festash jo ditelindje jo vit te ri, e disa te tjere thjesht pershendeten po rastisen per balle njeri tjetrit, shkurt pothuajse te tere salutohen ku me shume e ku me pak
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLTerSi : 02-08-2004 mė 12:38
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Ergys ke bere 1 shkrim teper te bukur, me preku pak. Persa i perket pyetjeve te tua;

NDOSHTA A JU KA RASTISUR QE PAS NJE VITI TE SHIKONI TE DASHUREN OSE TE DASHURIN TUAJ???
    SI U NDJETE NE ATO MOMENTE???
    A U PERSHENDETET APO U SHMANGET NJERI TJETRIT????
    Me ka ndodhur qe jam perplasur me Ish'in mbas 2 vjetesh, te 2 jemi shokuar ne ate momente edhe mbetem pa fjale,pasi nuk e prisnim tu perplasnim.Gjate asaj perplasje kemi ndenjur 2 ore duke bere muhabet ...mbas asaj dite jemi perplasur me shpesh me njeri tjeteri...ku sa here shikohemi pershendetemi.Por ato 2 ore muhabet e kan ndihmuar shum shoqerine tone,pasi u thane shum gjera qe sishin thene.Kshq mbase edhe ne situaten tende do jete me mire sesa ti, ti flisje asaj edhe tu shpjegoje per shum gjera qe akoma i mban,mbase ato shpjegime do te ndihmojne ty shum...po ashtu edhe ne pastrimin e ndjenjave qe ke...
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    o Gys hala se ke marr vesh ti plako se ato dialogjet tip "s'do ndahemi kurr" "s'do ket tjeter per mua vec teje" jan si ai lengu qe i nxjerr infermjerja shiringes para se te te beje injeksionin e?
    Ty s'te djeg se jeni prish me shum se te djeg se i ke henger ato fjale kallup sic ti ka dhen ajo.
    Kshuqe mos e gerryej veten si uthulla tiganin po vec meso qe heren tjeter qe do ja thuash nej femre kto fraza ti mbash gishtat e kryqezuar mas shpine dhe ti fusesh i te qeshme me vete muhahahaha.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    po boll mo se late nam , shih mo se djali ka pase qene i dashuru , po ne nuk dime nese eshte ende i dashuru me ate te paren , nderkohe thote qe tani kam nje dashuri te re me nje vajze , booooooooo /????????per mua plako , ti vuan nga emocionet dhe perqendrohesh te ato se nuk ia ke nxjere zine pervojes tate me vajzat , sinqerisht nuk te kuptoj , une them qe nuk mund te dashuroj dy vajza ne te njejten kohe , [ mund te baj seks me dy vajza po jo ti dashurohj te dyja , njera braktiset dhe tjtera mbahet , une psh kam dashuru vec nje here dhe nuk dashuroj ma ,

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ryder .. nuk ka vetem mashtrusa si puna jote ne kete bote .. ka dhe nga ato te tjeret qe dine se cfare eshte dashuria ... nga ato qe e kane provuar ..por nga nje arsye apo tjeter ka mbaruar

posti i pare nga hapesi i temes me duket shume honest dhe i cilter

ps: Ryder i bet kur te biesh ne dashuri do vish ketu .. jo gazeta do na shkruash ..por romane te tera pa mbarim .. ;P
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Ti ma merr menja je nga ato qe bien ne dashuri e?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Ergys me vjen keq per situaten tende, per vete skam pergjigje per pyetjet e tua. Por neqoftese do ta shikoja ish te dashurin tim, do ti flisja vetem po me kishte pare gjithashtu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 31-10-2004 mė 08:00 Arsyeja: Redaktim nga kontradiktat e kota.
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga R2T
    Diskretitim i atij lloi ku gjithe salla ishte perqendruar te cila batute do vinte ne vazhdim dhe reagimi fshataresk i plehres, nuk ishte pare ndonjehere ne ate rreth shoqeror. Ishte nje nga netet me argetuese te jetes time.
    Gjithe ky mllef per dike qe e ke pas te dashur... Si duket ju paska lene ajo te dyve dhe keni formuar aleancen: Sedra e lenduar e dumped lovers shpaguhet me ne fund....

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfar kishit dashur ne keto momente ?
    Nga BaNi! nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 945
    Postimi i Fundit: 11-06-2009, 17:26
  2. Momente tė kalimit nė Islam tė shqiptarėve nė shek. XV-XVII
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-01-2005, 11:31
  3. Pak momente qetesie......
    Nga juliana^ nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 01-05-2003, 22:11
  4. Si Jeni Ndjere Ne Ato Momente???
    Nga nelsi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 17-03-2003, 19:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •