Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    sjam dashuruar asnjehere deri tani po besoj se do dashurohem dhe un tani se kur se di flm

RiFiLLiMi i Ri Maska e shilera
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Vendndodhja
    TiR
    Postime
    78
    Se Kam Provu Veq Nji Dashni Kam Ne Jeten Time
    Ishalla Ik Deri Ne Vdekje Me Mua
    Kushtim : Atyre qe me dhane pak dashuri me gjith shpirtin e tyre dhe atyre qe mezi priten me ma marre.

i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anėtarėsuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704
    Asnjehere nuk vdes dashurija e vertete. Beso mundet te jesh me kend te duash po zemra rreh vetem atehere kur e sheh ate qe e do!!!!
    edhe kur bie cohem...kurre nuk dorezohem

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2005
    Postime
    18
    Citim Postuar mė parė nga ergys18
    NDOSHTA A JU KA RASTISUR QE PAS NJE VITI TE SHIKONI TE DASHUREN OSE TE DASHURIN TUAJ???
    SI U NDJETE NE ATO MOMENTE???
    A U PERSHENDETET APO U SHMANGET NJERI TJETRIT????

Ket vere kur shkova ne shqiperi me pushime vendosa te shkoja ne qytetin e ish te dashures sime…vajzen qe un doja me gjith shpirt dhe per te cilen ndjenjat e mia kurre nuk do te shuhen..
    U ula ne nje lokal ane detit dhe bisedoja me nje shokun tim por pas disa minutash me vone fjalet mu prene ne mes…trupi mu pervelua,, cte shihja>????ish e dashura ime po kalonte perpara meje me nje shoqe… mu erresua gjith bota…nuk dija cte beja..doja ti flisja doja ti kerkoja te falur e ti tregoja arsyet perse lidhjet tona u nderprene.. doja ti thoja qe gjith jeten do ta dua dhe se kurre nuk kam per ta harruar..
    as vete se di pse por asgje nuk I thashe…ajo kaloi prane meje e nuk me pa,,, ndoshta dhe kam gabuar qe nuk I fola…nuk doja qe ta lendoja perseri ndjenjat e saj…
    Ajo kaloi me ngadale prane meje.. I degjova vetem zerin… zerin e saj dhe syte qe kurre skam per tia harruar….
    U ndjeva shume keq.. e vetmja qje qe do doja ne ato momente ishte nje perqafim nga ajo…
    Se besoj ndonjehere ne jete do te dashuroj ne ate menyre dhe me ato ndjenja qe dashurova ate vajze…
    Edhe pse sot kam filluar nje dashuri te re ndjenjat e mia per ate vajze kurre nuk do te shuhen…
    Me kujtohen cdo dite prentimet qe I benim njeri tjetrit se kurre nuk do te ndaheshim dhe se do te jetonim te dy pergjithmon dhe kjo me ben shume te vuaj …
    E di qe ajo nje dashuri te re ka filluar,, dhe se un I uroj fat e lumturi ne jete,, por ajo gjithmon ka per te jetuar ne misteret e jetes sime si nje princesh qe svdes kurre…
    I ‘ll always love you J-K…..xxx

Shume prelse historia jote.....eshte e veshtire qe ndjenja kur ka qene kaq e madhe te shuhet apo te harrohet. Ajo gjithmone do te mbetet ne nje cep te zemres sone dhe sa here ta prekim ate vend, do te ndjejme dhimbje, trishtim nostalgji.....

i/e regjistruar Maska e Jetmiraaa
    Anėtarėsuar
    03-11-2023
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    886

Pėr: Si u ndjet nė ato momente?

E pashė para disa ditėsh, nuk ndjeva asgjė.
    Madje mu duk si njė njeri i panjohur.
    Thashė me vete ēfarė i pėlqeva unė ktij njeriu.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Ēfar kishit dashur ne keto momente ?
    Nga BaNi! nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 945
    Postimi i Fundit: 11-06-2009, 17:26
  2. Momente tė kalimit nė Islam tė shqiptarėve nė shek. XV-XVII
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-01-2005, 11:31
  3. Pak momente qetesie......
    Nga juliana^ nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 01-05-2003, 22:11
  4. Si Jeni Ndjere Ne Ato Momente???
    Nga nelsi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 17-03-2003, 19:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •