Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Virtualisht prane jush Maska e AlbanianQT
    Anėtarėsuar
    16-07-2002
    Vendndodhja
    $$town
    Postime
    99

Unhappy Cfare eshte subseven?

A di ndonjeri info per subseven? Cfare eshte ai? Si aktivizohet, apo disaktivizohet? Cdo gje qe dini per kete. FLM paraprakisht.
    Our greatest glory, is not in never failing but in rising in each time we fall!

Anėtarėsuar
    16-07-2002
    Vendndodhja
    $$town
    Postime
    99
    asnjeri se ka idene mo? Uaaa, tani po qe me zhgenjyet...

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178

Talking loooooooooool

si nuk e ka idene njeri more.
    Por nuk te pergjigjen se je shume kot ne pyetje. je shume mbrapa. Sub7 eshte shume i lashte tashme. Dhe nuk ke perse e perdor me. Nuk ka antivirus qe te mos e bllokoje dhe nuk ka ISP qe nuk ia ka te mbyllur portin e default. Subseven perdor portet 6711-6714 kurse Subseven 2.1 perdor 27374, 27573. Te gjitha ne TCP. MOs harro se administratoret jane me te shepjkte se ti ne gjetjen e zbulimeve te reja ne internet.
    Happy lamming
    Peace ppl
    Oni

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Ti e bere njehere kete pyetje dhe une tu pergjigja. Nuk e di pse eshte fshire ajo teme?
    Edi

Anėtarėsuar
    16-07-2002
    Vendndodhja
    $$town
    Postime
    99
    Vallaj....po shyqyr qe na dolen ca te zgjuar ore. Se vallaj thash u prish bota.
    Naj info tjeter...se psh un jam ca si mbrapa me internetin dhe se kam shume idene.

Peace.

Anėtarėsuar
    16-07-2002
    Vendndodhja
    $$town
    Postime
    99
    Postuar mė parė nga edspace
    Ti e bere njehere kete pyetje dhe une tu pergjigja. Nuk e di pse eshte fshire ajo teme?
    Edi, kjo eshte hera pare qe po e bej ket pytje..mos me ngatrron me tjeter rob?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •