Mato, sa me mjeshteri e ben rolin sa andel sa kendej...sa tek kompjuteri i zemerluanit e sa tek yti...merr fryme i shkrete se do na besh hatane e zeze...![]()
hahaha...
Mato, sa me mjeshteri e ben rolin sa andel sa kendej...sa tek kompjuteri i zemerluanit e sa tek yti...merr fryme i shkrete se do na besh hatane e zeze...![]()
hahaha...
zemerluan-maratonomak (tani mos ja kepusini kot se keto dy nicks nuk ngjajne fare bashke)![]()
Be yourself and you will always be in fashion.
Postuar mė parė nga zemerluani
ca behet ketu...Del Mono qe kur u shendrove ne nje zemerluan dhe ne nje Marathonomak
![]()
per del mono- o figure c'pati ky...se me trullosi lol
zemerluan, a i shikon ti postimet qe citoje dhe kujt i drejtohem???pra po e them dhe njehere i dashur padoganier- romantik- bipolar- zemermataramok...i isha trejtuar nje anetare me pseodonimin Del Monako
ehh pra ki kujdes here tjeter
gjithe te mirat vlla
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 11-08-2004 mė 15:24
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
mos me ngatero me te tjeret ,se mua nuk me quajn matua ,mua me quajn leonard dhe un nuk njoh nenje {matua} un kam shok maratonomakun .Postuar mė parė nga Anabelaaa
kjo teme ka pesuar nje ngaterim dhe duhet te mbyllet , fare , nardi nga po shkruan mo plako ? a je ne qytet apo ne tsilivi ? ke ngateru dhe e ke ba lemsh postet ketu , duhet te mbyllet kjo teme , duhet te lexosh me perapara se te postosh dapo citosh dicka ,
Nardi qeka, bir nona bir se s'te morri mire. O Maratono shpjegoja icik rregullat mer ca bo kshu ti.
HOLLAND...
yyyyyyyyyyy lufte ohhhhhhh ca gallate ( Perralle nga e kaluar)
mjafte mer se nga teme prezantimi doli teme luftimi. boni cik pushim jepni doreheqje ja kjo eshte e keqaj e juj se njoni bo prezantimin dhjete te tjere leshohen tu bo komente ca shkru tjetri ,e njoni hidh e tjetri prit merr tema ku ko arrit tashi. Leonard merre me lehte ne ti vella mos dil me shpate ne dore ato qe i therrasin maratonomak ashtu e njofin pak a shume dhe kane nje lloj kofidence ti mos u hidh si gjeli files maj thanes. Nejse............
Respekte White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
e putha monakon ne faqe dhe me puthi dhe ai mua , keshtu e njefni ju monakon , regjina un e kam perdorur shum romancen tek ti , por ti mu ktheve me nje menyr shum te ulet ,me bere te perdor fjalpadoganen ,por un nuk e perdora ate se e kuptova se ke dicka me del monakon.Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
un nuk jam zemerluan-maratonomak moj anabelaaa, un quhem leonard .Postuar mė parė nga Anabelaaa
po le nam fare mo , po shih o nardi , duhet te lexosh mire para se te postosh dicka , , po ku je mo ? dil nga qyteti more se nuk te marr dot ne tel se me ka humb numri yt dhe mjaft ketu se i ke ba gjerat lemsh fare , je ba me keq se jovan bregu te [ komedia [ pallati 176 ] , cmu desh mu dhe te futa ketu , hej , mos shkruj ma ketu plako , mos le nam , ik tashi dhe hajde te kafeneo te kristo se aty jam ,Postuar mė parė nga zemerluani
Krijoni Kontakt