HUH? Uaaaaaa...sa modest qe qenke more Nardo apo Mato(si ke qejf ti qe te drejtohemi neve tyja)?!?!?!?Postuar mė parė nga zemerluani
![]()
HUH? Uaaaaaa...sa modest qe qenke more Nardo apo Mato(si ke qejf ti qe te drejtohemi neve tyja)?!?!?!?Postuar mė parė nga zemerluani
![]()
emrin e kam te bukur ,nese do te dish se ctip jam ka dhe menyra te ndryshme ,te dergoj nje foto .por qe te dish ti se ctip jam dua te dhe une se ctip je .tilacePostuar mė parė nga Gjilanasi_csi
![]()
mir se ju qeta theodora , un jam shoku i maratonomakut. cdo njeri e ka dicka qe zihet ,me falni , nuk di perse dhe nuk me intereson . ti si po ja kalo ne cvend te greqis bano ?Postuar mė parė nga theodora*
heeeeeeeeeej, pse me flet keshtu moj, un e dija se je ti ne foto ,un ne adresen time nuk do beja nje gje te till,mos me thuaj se me thyhet zemra ,se nuk ma din se cfar zemre kam ,me fal se thash kete gjePostuar mė parė nga *~Rexhina~*
mato vdeksh un per ty![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Aha po i ka mesuar edhe Matua keto marifetet e nderrimesh te nickeve, le ta marri lumi Forumin pastaj.....looooool
Be yourself and you will always be in fashion.
regjina un nuk te bera nje pyetje te till per syt e tu ,mos u keq kupto se un nuk jam idjotPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
i dashur zemerluan,
Ne ato postimet qe ke cituar i isha drejtuar te zotit Del Monako. Qe sje idiot kete e di shume mire, prandaj mos i keqkupto postimet e mia.
Puthe Maton ne faqe per mua te lutem, dhe ai te te puthi ty ne faqe per mua...neqoftese eshte e mundur lol![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 11-08-2004 mė 15:08
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
un i shikoj bashkpatrijotet dhe edi se nuk i kan syt e medhenj ,edhe ti keq kuptohesh ,dhe mos me thuaj figurPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
O zemerluan, me ca syzesh lexon ti mer, me ato me xham apo me ato pa xham, se e ngaterrove njeshin e bone lomsh.un i shikoj bashkpatrijotet dhe edi se nuk i kan syt e medhenj ,edhe ti keq kuptohesh ,dhe mos me thuaj figur
HOLLAND...
Krijoni Kontakt