Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 130
    Citim Postuar mė parė nga zemerluani
    une sapo hyra ne forum ,ti me thua te nderroj forumin & fjalpadoganen haaaaaaaaa.
    HUH? Uaaaaaa...sa modest qe qenke more Nardo apo Mato(si ke qejf ti qe te drejtohemi neve tyja)?!?!?!?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2004
    Postime
    58
    Citim Postuar mė parė nga Gjilanasi_csi
    Mire se erdhe zoteri leonard kshtu Emrin e bukur e paske por vet si TIP se di .. deshta te qes kete Tiloncen eshte vajz e bukur.

Uroj te kalosh sa me mire ne mesin ton

Tung

GjIlAnAsI_cSi
    emrin e kam te bukur ,nese do te dish se ctip jam ka dhe menyra te ndryshme ,te dergoj nje foto .por qe te dish ti se ctip jam dua te dhe une se ctip je .tilace

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2004
    Postime
    58

pershendetje

Citim Postuar mė parė nga theodora*
    aMA SHOK I MARATONOMAKUT QENKE?
    pO AI ZIHET ME TE GJITHE KETU(PO ME MUA GJESH U ZU.NUK MUNDI TE ZIHESHE )
    MIRE SE ERDHE LEONARD.
    DHE UNE BANOJ NE GREQI.
    JA KALOFSH BUKUR NE FORUM
    mir se ju qeta theodora , un jam shoku i maratonomakut. cdo njeri e ka dicka qe zihet ,me falni , nuk di perse dhe nuk me intereson . ti si po ja kalo ne cvend te greqis bano ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2004
    Postime
    58
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    lol figure cfare te kam thene? Mos mi nxir genjeshtrat ne publik dhe me vjen inat te them qe ke te drejte..tamem si filxhan mase i kam, biles me te medhenje...ja e thash, me detyrove...ve baste qe zemerluani tani i eshte thyer zemra dhe po mendon, ahh me iken shpresat ta njifja me mire rexhinen :-)

zemerluan, mos u merzit, ajo ne foto eshte kushurira, dhe jeton ne greqi, mbase do ta takosh nje dite...(figure se mos guxon te citosh kete fjalimin e fundit)
    heeeeeeeeeej, pse me flet keshtu moj, un e dija se je ti ne foto ,un ne adresen time nuk do beja nje gje te till,mos me thuaj se me thyhet zemra ,se nuk ma din se cfar zemre kam ,me fal se thash kete gje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    mato vdeksh un per ty
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Aha po i ka mesuar edhe Matua keto marifetet e nderrimesh te nickeve, le ta marri lumi Forumin pastaj.....looooool
    Be yourself and you will always be in fashion.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2004
    Postime
    58
    me ka influencuar shume miss modestinia :-)

cfare pyetje eshte kjo, prisja nje pyetje te vecante nga ty figure, si nuk e di ti? Si guxon te konsiderosh te me pyesesh nje pyetje retorike? :P...

pse i kam syt aq te medhenj pyete? Shume e thjeshte eshte pergjigja figure...gjeje vete
    regjina un nuk te bera nje pyetje te till per syt e tu ,mos u keq kupto se un nuk jam idjot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    i dashur zemerluan,
    Ne ato postimet qe ke cituar i isha drejtuar te zotit Del Monako. Qe sje idiot kete e di shume mire, prandaj mos i keqkupto postimet e mia.

Puthe Maton ne faqe per mua te lutem, dhe ai te te puthi ty ne faqe per mua...neqoftese eshte e mundur lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 11-08-2004 mė 15:08
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2004
    Postime
    58
    ahahah lol figure si e gjeta aman, po ore per te te shikur ty me mire i kam, se mos te rritet mendja :P

lol ok te hap figura ty nje teme pa problem, shiko bashkepatriotet...por shpejte shkruaj aty se kam nje parandjenje qe do ta mbyllin :P
    un i shikoj bashkpatrijotet dhe edi se nuk i kan syt e medhenj ,edhe ti keq kuptohesh ,dhe mos me thuaj figur

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    un i shikoj bashkpatrijotet dhe edi se nuk i kan syt e medhenj ,edhe ti keq kuptohesh ,dhe mos me thuaj figur
    O zemerluan, me ca syzesh lexon ti mer, me ato me xham apo me ato pa xham, se e ngaterrove njeshin e bone lomsh.
    HOLLAND...

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lexoni rregulloren para se tė prezantoheni
    Nga Albo nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-06-2022, 16:03
  2. Lexoni Biblėn on-line nė gjuhėn shqipe.
    Nga Albo nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 30-11-2012, 05:42
  3. Lexoni > Sekretet e Ahmet Zogut
    Nga Humdinger nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 12:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •