bjondet nuk dine fjale si 'unitet' e dashur, mja genjeve popullin virtual.Postuar mė parė nga Anabelaaa
bjondet nuk dine fjale si 'unitet' e dashur, mja genjeve popullin virtual.Postuar mė parė nga Anabelaaa
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Shi si bo kjo kot tani, gjasme po pyt ate si ja kalon qe mos t'ia fshijne shkrimet. Fillove edhe ti me furcat tani? loool Do ti fshijne edhe ty ska.ps: Leonard na thuaj ndonje te re? Si sillet Marra kur ju te dy "do that male bonding"?
Po ajo motra jote tha bukakliqi mi, a ku di une po qe ishte me b ishte.loooool...Vuluklaqi mbiemri...Aliqi emri ....
Ca shnerrimi i bone emrit mi lal (e kam me figuren).
Ne fakt s'ke faj edhe kjo emrin gjithe prapashtesa e paska. Aliqi Vulukaliqi piripiqi
Edhe une ngaterrohem![]()
E thash me sinqeritet pra. Ti je pjese e unitet edhe ca pjese.Aleate e kishte me te hedhur ky kete. Po une qe vendosa te kthehem ne bjonde...bej pjese akoma ne kete unitet?
HOLLAND...
mire se erdhe ne forum leonardo......
befsh qejf....
Mire se erdhe paterjot ketu ne forum!
ore ti paske kerkesa ketu ne forum nga vajzat vazhdo ti vazhdo!
befsh qejf!
fjeri me te vertet eshte qytet i mir, por mua me pelqen me teper qyteti im {laci}Postuar mė parė nga rolua
heeej peshendetje dhe mir se ju djeta . besoj se do ta kaloj sa me me djith shoqerin shqiptare .Postuar mė parė nga Piranha
what the hell is this!!!????????Postuar mė parė nga maratonomak
:P
Eshte ashtu si mendoj une se eshte? Prite Zot!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 05-08-2004 mė 15:20
Greeno shpejt ne Padogane ke nevoje te rrefehesh prape
Marra ka multiple personalities...s'ka asgje te keqe ketu.
Be yourself and you will always be in fashion.
hahah...ja ika...me vrap po deshe...brb...![]()
ana , ca do te thuash me [ do that male bonding ] ? te lutem shume sqaro , dhe fol shqip , flmPostuar mė parė nga Anabelaaa
Krijoni Kontakt