mbi te gjitha thuaj cfare kuptimi ka ky emri bululuja
mbi te gjitha thuaj cfare kuptimi ka ky emri bululuja
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Po mire se erdhe more Nardi!
C'beni moj c'beni...:P Me kaq shume sa po e mburrni u Maton (Marren whatever!:P) i hoqet kapakun e mendjes fare...edhe veshet packa se i ka elastike i ulen dhe ngrihen si firzamonike...po dale se nuk ka lezet keshtu...Mato, gjynah qe s'eshte me koha e partise se do kishe marre medalje per rekomandimet qe iu ben njerzve ne forum...(he se bej shaka une!)Po ty Mato vertet te kemi si i thone nje fjale...ballin e kombit...dmth ballin e forumit...
pershendetje zemerluan...
green
Loool....Edhe avatari im te duket i sinqert?Postuar mė parė nga Del Monako
ps: I am all sincerity...(habitem si ska ardhe ky shpirti e na i ka fshire te gjitha postimet).![]()
Be yourself and you will always be in fashion.
Po pra pranej thash edhe une. Sinqeriteti mbi te gjitha edhe uniteti.ps: I am all sincerity...![]()
HOLLAND...
do vije Aleate do vije, dhe me fshesen e tij te dashur do filloje nga msg im e deri ne fund...grino dhe ty te morem perpara...e do jap drejtim
i bete rremuje shtepine tjetrin ti, rexhi, del monua e grini...tipa si ju as nuk meritoni te qaseni ne shtepine e shpirtit...rremujaxhinj te papare jeni ncnc
Toleranca, eleksiri i lirisė.
jo po beluli kalto, buluklaqi moj buluklaqi, ti me leis bululu kopela mu
na fal Nardi mire se erdhe vlla perseri!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 04-08-2004 mė 16:53
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Postuar mė parė nga Del Monako
Aleate e kishte me te hedhur ky kete. Po une qe vendosa te kthehem ne bjonde...bej pjese akoma ne kete unitet?![]()
Mireserdhe Leonard!
Te uroj tia kalosh sa me mire midis nesh. Pastaj meqe njifke dhe maratonomakun ste le ai me u merzit po ho , qyqja atij si pusho goja (j/k maroooooo)
Respekte White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Postuar mė parė nga Del Monako
loooool...Vuluklaqi mbiemri...Aliqi emri ....
ps: Leonard na thuaj ndonje te re? Si sillet Marra kur ju te dy "do that male bonding"?![]()
Postuar mė parė nga Anabelaaa
lol me "v" fillonse di pse mendoja qe mbiemri fillonte me b- buluklaqi
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt