DUA TE THEM DICKA SE DERI TANI KAM SHKRUAR GJERA KOT , DHE GJERA PA KUPTIM , PER SHKAK SE ISHA PER HER TE PAR NE FORUM , POR BESOJ SE DO I MESOJ TEMAT E FORUMIT , JA KALOFSH MIRPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
DUA TE THEM DICKA SE DERI TANI KAM SHKRUAR GJERA KOT , DHE GJERA PA KUPTIM , PER SHKAK SE ISHA PER HER TE PAR NE FORUM , POR BESOJ SE DO I MESOJ TEMAT E FORUMIT , JA KALOFSH MIRPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
ANABELA , un kam ber ngaterrime dhe per ate jeni keqkuptuar ,Postuar mė parė nga Anabelaaa
Mire se na erdhe more Lacjan shpresoj qe tja kalojsh mire!!!
Ciao
If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.
mire se ju gjeta , shpresoj tja kalojm mir , po ju si jeni mire , si po i kalon pushimet , me shkruaj dicka ne shqip se un nuk di gjuhe te huaja pevec greqisht , ja kalofsh mir .Postuar mė parė nga invisible girl
ti kanis pedhi mu..filo, kuklo lol? a ke harruar te dalesh nga accounti i maratonomakus zemerluan?
ahh ise ena kako palikari, si ja vjedh fjal kalimin e maratanomakus dhe poston me pseodonimin e tij?![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
e shikon pra , akoma perseri ne macuik te matit , erdhi dhe u fut ne kompjuter pa me thene gje nderkohe qe une vajta me ble birra ke marketi , dhe si palle qe eshte haroi te hiqte identifikimin tim dhe i ktheu pergjigje cupes se botes me emrin tim , po , po , ca ti bej rexho ? eshte dhe ca i v0ogel dhe do ia shkul veshet .
ki meshir mato, ki meshir per veten tende...per zemerluanin desha te thoja
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Rexhina c'far te kesh per te then te ma thuash ne shqip , se nuk di gjuhe te huaja pervec {greqisht}Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
me falni se bera nje gabim mbrem , te dergova nje post me identifikimin maratonomak , un maron e kam shok dhe lozim te dy ne te njetin kompjuter , por nuk e pash se nuk kishte ber daljen , dhe te dergova gabimisht {me fal} , mir se ju gjeta dhe nje her , do kisha DESHIR , te njof shum lacjan dhe lacjane , se jetoj ne greqi dhe po harroj tani dhe njerezit e mi , mua me quajne LEONARD SHOFERI , jam nga zheja , dhe kisha deshir tju njihja dhe juve , me respekt NARDI ,Postuar mė parė nga invisible girl
kala ime ego esi pos ise , fiks fare , e ke gjet , ime kako pedhi , po ku do shkoj do behem dhe un enas kolos filosPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
![]()
Krijoni Kontakt