mire se vini ne oden time te prezantimit....
Jam nje qune beqar 28 vjeqar
Kam emigruar qe moti nga Kosova Obiliqi ime i dashure me shume se 12 vite i kame te permbledhura nepre fletat e ditarev te jetes duke i perfunduar atje ku edhe verat jane te ftofta ne gjermani...
kam bere nje shkoll te mesme ne gjermani
eshtre vertet e veshtira jeta e mergimtarit
kur mbi barre peshojne vitet dhe malli
une pelqej muziken e lehte Shqipetare sidomos me pelqen shume Ardit Gjebrea, kengete e tij kane lene gjurme sherues neper egersit e mergimit pos te tjera me pelqen edhe Muzika Popullore si Ilir Shaqire eshte nje mbret i muzikes Popullore
Ndegjoj edhe muzika te tjera si Rap Hip Hop etj...
e kam shume per qef edhe vallezimin...
jam nje tip sportiv kam luajture fusball dhe basketball....
kur kam kohe lexoj me shume deshire, me se shumti kam lexuar poetet Shqipetare Kadaren Agollin Kasem Terbeshinen Ali Podrimen Azem Shkrelin Rexhep Qosjen dhe Ukshin Hotin keta dy te fundit jane per mua dicka te veqante...
jam merre edhe me politike kam investuar shume por eshte humbje e kohes se Shqipetaret eshte veshtire per ti bindure se jane gabim...
me se keqti ne jete e kam ndier veten ne vitin 1997 kur ishte shume e rrezikshme edhe vete qenja e shtetit Shqipetare... Me pelqejn shume njerzet Vizionare si Eduart Selami, Pandeli Majko Edi Rama si Fatmir Limaj I ndjeri Ukshin Hoti Albin Kurti Adem Demaqi etj. urrej politikanet egoist dhe me shpirte dikatatori si Fatos Nano sali Berisha e Ibrahim Rugova mendoj se jane prapambetja e popullit tim...
provoj edhe ngandonjehere te shkruaj te zbraze emocionete e shpirtit ne poezi tregime e ndoshta edhe nje roman qe spo arrij ta perfundoj dot...
Me se shumti ne jete Cmoje Vepren e lavdishme te ADEM JASHARIT dhe familjes se ti si dhe Bijt Trima te UCK ane e mbane Shqiperis, lindja e UCK-se per mua ka qene si nje rilindje shpirterore, se atje ka filluar fundi i poshtrimit te identiteti Shqipetare dhe fillimi i natyreshem por i vonshem i nje ushtrie Shqipetare ne Kosove e cila uroj qe sa me shpejte do bashkohet ne nje Ushtri te vetme Shqipetare....
Cfare te them nga bota ime tjeter
..e dua jeten e dua Shqiperin e dua Token tim i dua qe Shqipetaret te hecin perpara se jemi vertet nje popull me vuatje te medha...
Krijoni Kontakt