Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-07-2004
    Postime
    118

Wink Bote Shqipetare tungjatjeta

mire se vini ne oden time te prezantimit....

Jam nje qune beqar 28 vjeqar

Kam emigruar qe moti nga Kosova Obiliqi ime i dashure me shume se 12 vite i kame te permbledhura nepre fletat e ditarev te jetes duke i perfunduar atje ku edhe verat jane te ftofta ne gjermani...

kam bere nje shkoll te mesme ne gjermani
    eshtre vertet e veshtira jeta e mergimtarit
    kur mbi barre peshojne vitet dhe malli

une pelqej muziken e lehte Shqipetare sidomos me pelqen shume Ardit Gjebrea, kengete e tij kane lene gjurme sherues neper egersit e mergimit pos te tjera me pelqen edhe Muzika Popullore si Ilir Shaqire eshte nje mbret i muzikes Popullore

Ndegjoj edhe muzika te tjera si Rap Hip Hop etj...
    e kam shume per qef edhe vallezimin...

jam nje tip sportiv kam luajture fusball dhe basketball....

kur kam kohe lexoj me shume deshire, me se shumti kam lexuar poetet Shqipetare Kadaren Agollin Kasem Terbeshinen Ali Podrimen Azem Shkrelin Rexhep Qosjen dhe Ukshin Hotin keta dy te fundit jane per mua dicka te veqante...
    jam merre edhe me politike kam investuar shume por eshte humbje e kohes se Shqipetaret eshte veshtire per ti bindure se jane gabim...
    me se keqti ne jete e kam ndier veten ne vitin 1997 kur ishte shume e rrezikshme edhe vete qenja e shtetit Shqipetare... Me pelqejn shume njerzet Vizionare si Eduart Selami, Pandeli Majko Edi Rama si Fatmir Limaj I ndjeri Ukshin Hoti Albin Kurti Adem Demaqi etj. urrej politikanet egoist dhe me shpirte dikatatori si Fatos Nano sali Berisha e Ibrahim Rugova mendoj se jane prapambetja e popullit tim...

provoj edhe ngandonjehere te shkruaj te zbraze emocionete e shpirtit ne poezi tregime e ndoshta edhe nje roman qe spo arrij ta perfundoj dot...

Me se shumti ne jete Cmoje Vepren e lavdishme te ADEM JASHARIT dhe familjes se ti si dhe Bijt Trima te UCK ane e mbane Shqiperis, lindja e UCK-se per mua ka qene si nje rilindje shpirterore, se atje ka filluar fundi i poshtrimit te identiteti Shqipetare dhe fillimi i natyreshem por i vonshem i nje ushtrie Shqipetare ne Kosove e cila uroj qe sa me shpejte do bashkohet ne nje Ushtri te vetme Shqipetare....

Cfare te them nga bota ime tjeter

..e dua jeten e dua Shqiperin e dua Token tim i dua qe Shqipetaret te hecin perpara se jemi vertet nje popull me vuatje te medha...

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    uffffff nice prezantim shum

mbohet qefi qe erdhe mes nesh
    kalofsh bukur

klejzi vetlla vet

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    mirseerdhe ne forum.uroj tia kalosh bukur ne kete forum shume te kendshem dhe me njerez plot vizion dhe atdhetare mbi te gjitha.me behet qefi qe erdhe ne forum.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    i_paEpuri pershendetje.
    Te uroj tja kalosh sa me mire ne shoqerine qe te ofron forumi.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "mir se erdhe," Bota Shqiptare", (i paEpuri)--

mir qe i pam konkurtimet e juaja te bajn sa per tu habit'a po keshtu ja ka qefin njeriu e shum mir qe po shpreheni-dhe po nxerrni nga shpirti -mllefin dhe dashurin per ("boten shqiptare")po me vjen mir e pa dallime/a" e mir qe po te pelqyakan edhe njerzit!!!"Vizionare" por mua me pelqejn Njerzit ...*Univerzal*e pa dallime. per ter boten shqiptare*>>.se ndoshta ndahem dhe ma mir qe nuk shprehem e para botes shqiptare*(anasjelltas)"!!!se kam frig qe zgjeroj rrethin e (turpit apo te ndoj atekut")-- a na u mur Fytyra dhe para Botes madhe)e ma mir me afrua pun e me shkym zjarrin pa dallime!>.per boten shqiptare kaq!>(sill e bjer veti)

se me urrejtje e manipo-- lime nuk krijohet dashurija e as miqesija:nga qdo qe te
    kerkojsh!>< e as Shteti Shqiptar: se qeto po na qojn ne Boten katastrofale>.malesorja e kish pas nemb djalin dhe i thot uh more djal tu rrit mendja")--nuk asht shej e mir se kjo te qon ne humbje per veten dhe per te tjeret,"-- mos nxito") kujdes,per boten shqiptare---e pa dallime*se nuk mundesh me u ba ma i menqur se GjyshERIT e TU!..
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    mir se na gjete
    bofsh qef
    LoNcJa-N'Japoni
    o-le-le firma

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Edhe ti me ne fund mire se erdhe edhe ti kalosh mire edhe sa me mire ne mesin e mira Shqiptarve edhe e gjetesh nje vajz\ te mire

TUng

GjIlAnAsI_cSi
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-07-2004
    Postime
    118

Smile

Te nderuar Miqe Vllezer e Motra te mij ju falm shume per mirkuptimin dhe pershendetjet jeni vertet nje copeze e Bukure e Botes Shqipetare kam nderin dhe ndihem bukur te jem ne mesin e juaj...

Pershendes Milanisten, Miki; Kotelja,hajla,Tironce, dhe Gjilansin...

hajla ty se kuptova edhe aq mesazhine tend pasi qe ishte shkruare ne menyren e vete, por te theme te drejten une e theme ate qe mendoj se eshte e drejt e per te cilen jam edhe i bindur....

Inshalla shkrimi im nuk ka bere fare lloje perqarje mbrenda Botes Shqipetare se do te ndjehesha keq ne lekuren time, fjala urretje e perdorur nga une ka qene ndoshta e teper e jo bash ne natyren time njerzore, po ka qene edhe nje e veret se duhete denuncuar te keqen se per ndryshe ardhmerija jon do mbushet edhe me te keqe tjera te shumta...
    Per te hecur me tutje mendoj duhet thene gjerat cullak ashtu siq jane sdua te hi deri atje se do merrte shume kohe per te argumentuar ate qe kam thene po le ta marrin te gjithe si nje bindje time te thjeshte njerzore...

tungiiii

Kurt-Cobain Maska e ComeAsYouAre
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Vendndodhja
    Play Boy
    Postime
    280
    Marshalla prezantimi hajt mire se erdhe.Ja kaloseh sa me mire midis nesh
    Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
    Po ti me thua;
    -- Ż marr! A shuhen zjarret me zjarre!?

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "Fjala,per te pa Epurin!")e Botes Shqiptare*...

e mir ti i Nderuar Shqiptar:
    sa duket kemi nevoj per keshilla,"Pavarsisht me qfar kapacitetit je.vertet nuk dua te ngrindem!" por dua te bindem plotesisht...se Lirija* e perfshin krejt "Rajanin e Kosoves*!...
    e un/e si Shqiptare*dua qe kur ta them Fjalen per Boten Shqiptare:
    dua ta them te,"Barabart"se me nje Fjal po e perfshin!>.
    ,,ateher.s' duhet ba ndryshime!...se nje* Kosov e Lir *asht per te gjith...
    dhe nje Plag asht per te gjith,!" Shqipetaret an e mban Botes e cila," duhet te MBYLLET NE *DRITEN E LIRIS* Ti Ruajm Plaget e ti Qajm hallet ne mesin "Ton shpirterore e Vllazerore"...bile me kujdes te madh!>< e mos te dalim para syve te" Botes vertet (Cullak)si e kishe cek, ma nalt ti i nderuari Shqiptar i pa Epuri*mos te na kethehet "Historija -ne te Zez)*por ne te bardhen-*duke patur parasysh"!qetash jemi cullak krejt, ne syt e botes dhe qe po i bajm matrial sat te duash,ne (5)vitet e pas,"Luftes" nuk po i shifni gjerat si shkojn?!")e keto po i mbarojm ,Vet Ne"se sot nuk mundish me ju anku (Botes)--==prej
    askujt!"
    se qetash asht Fara jon e vet e" MBJELLIM E VET E KORRIM"!apo e ke te kjart/e?! ma merr mendja qe po ,Un TI dhe te Tjeret:
    *Tung Shqiptar*
    s' pom me dhemb,(Plaga)-qe mora prej Shkaut po me dhemb "Plaga"qe mora prej,Vllaut"!!!...e qekjo kur te shkruhet ne 'Histori"Vaj,halli per Neve"!!)))))
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Historia e alfabetit tė gjuhės shqipe - Stavri Skėndo
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-04-2021, 14:37
  2. Revista per femije “Tinguj malli”
    Nga Tirana nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-07-2014, 07:55
  3. Migjeni
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  4. Informacion i pėrgjithshėm mbi Republikėn e Shqipėrisė
    Nga bastardi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-05-2004, 16:05
  5. Janullatos: Nuk ka pėrparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •