Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 61
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    kam nja 1 jave qe po i mbaj kacurrela floket. Per cudi po me thon te gjith qe me shkojn me shume. Shumica se din qe i kam natyrale sepse jan mesuar qe me shofin ose me floke onde (kur i drejtoj dhe prishen nga humidity) ose me te drejta fare. Po perdor nje produkt qe quhet "frieda" dhe nje "shkum" te re per floke kacurela (shishja eshte nje ngjyr e kuqe do ta shikoj me vone si quhet) Nejse ajo nuk lejon igrasine te hyr ne floke dhe te them te drejten kte javen e fundit po me hyn ne qef floket kacurela sepse qendrojn mire dhe mundem te lahem ne mengjes dhe te dal nga shpia me koke te lagur dhe kur thahet floku duket sikur kam punuar nja 2 ore qe ti rregulloj

Fakti eshte qe duhet te gjejm produktet e sakta per flokun ton. Un seriozisht kam filluar te me pelqej floku im (gje qe se prisja se gjithmon kam dashur ti kem te drejta). Ne qe i kemi kacurela (them per kacurela te sakta qe formojn "susta" jo per floke me onde) jemi ne te vertet me fat dhe nuk duhet te mundohemi ti drejtojm. Ose dhe po te duam ti drejtojm mire do bejm te shikojm si do jet koha per ate dite dhe po e pam qe do bieri shi apo do ket shume igrasi ska pse te "zihemi" me floket per ti shtrir se do prishen qe do prishen.

Do mundohem te siell foto te flokve dhe produktet qe po perdor tani dhe jam e kenaqur me vone.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Sa kane rene cmimet. Une pagova vetem $300 tani afer, por nuk e kam flokun shume te gjate (mbi shpatulla) dhe e kisha vetem pak me onde. Gjithe procedura ishte gati 3 ore.
    Gjeja me e mire ku kam shpenzuar parate ne jeten time. Kam shpetuar, nuk i kushtoj me teper se 2 min flokeve ne mengjes tani. Kisha merak se do rrinte flat dhe dull, por duket per bukuri.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga KozyShack Lexo Postimin
    Sa kane rene cmimet. Une pagova vetem $300 tani afer, por nuk e kam flokun shume te gjate (mbi shpatulla) dhe e kisha vetem pak me onde. Gjithe procedura ishte gati 3 ore.
    Gjeja me e mire ku kam shpenzuar parate ne jeten time. Kam shpetuar, nuk i kushtoj me teper se 2 min flokeve ne mengjes tani. Kisha merak se do rrinte flat dhe dull, por duket per bukuri.
    E ca i bere?
    Une per vete bleva nje straightening iron (pink , quhej dhe donation me ate rast) dhe shume i mire eshte vetem se me lodh pak. Aty thote duhet floku i lagur, po ashtu do 4 ore. Me para kam pas nga ata krehrat qe rrotullohen vete, po pas 3-4 vjetesh dha shpirt dhe ai, prandaj mora ket hekurin. Kreheri ti bente me me volum, kurse hekuri ti shtrin me mire fundet .
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga D&G Feminine : 28-09-2007 mė 13:53

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    uaaaa dhe ti D&G kacurrela i ke floket?
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    me onde

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    E ca i bere?
    Une per vete bleva nje straightening iron (pink , quhej dhe donation me ate rast) dhe shume i mire eshte vetem se me lodh pak. Aty thote duhet floku i lagur, po ashtu do 4 ore. Me para kam pas nga ata krehrat qe rrotullohen vete, po pas 3-4 vjetesh dha shpirt dhe ai, prandaj mora ket hekurin. Kreheri ti bente me me volum, kurse hekuri ti shtrin me mire fundet .
    I drejtova pergjithmone mi, kjo eshte tema.
    Une me straightening iron kam vite qe merrem, por ta le flokun te duket si i djegur, ose si fije kashte. Plus donte gjithe ate kohe te merreshe me te. Apo sa binte shi, menjehere beheshin frizzy, ose prape me onde.
    Ky japanese hair straightening vertet ta prish flokun, por ama as nuk duken demtimet. Perkundrazi e le shume te bute, dhe shiny. And guess what, no more frizzy hair.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    tani kjo me onde eshte me mire apo me keq se kacurrela shqeto? me onde domethene fillojne e dridhen nga fundi kur zgjaten ? a, i almost forgot,
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Kozi, per mua qe me rritet floku shpejt ajo eshte kot se do i kem rrenjet e mia e fundet e drejta pastaj

Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga Clauss Lexo Postimin
    tani kjo me onde eshte me mire apo me keq se kacurrela shqeto? me onde domethene fillojne e dridhen nga fundi kur zgjaten ? a, i almost forgot,
    lol

nuk jane si spirale te vogla po si rrathe me te medhaja
    shpjegoja nje cike mi ti

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    lol

Rritja eshte problem per ata qe e kane vertet kacurrel. Ti vetem nga fundi sikur te dridhen apo jo? Une vete keshtu i kam, ndaj s'me tremb ideja se mos me duket koka allosojshe pas 6 muajsh.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Modele flokėsh pėr vajza dhe djem
    Nga Enkela B. nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 337
    Postimi i Fundit: 30-07-2024, 03:34
  2. Problem me renien e flokeve
    Nga Davius nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 01-06-2017, 12:28
  3. Rėnia e flokėve tek meshkujt
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 18-07-2009, 11:23
  4. Bukuria nė shkėlqim tė flokėve
    Nga YlliRiaN nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 08:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •