Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga TiLoNcE
    ska as i gjo te keqe,ti kushtosh vemenje pamjes se jashtme,ecje elegante,,make up,roba te bukra,diet per mos te lejuar kilet e teperta .E kujt nga gocat nuk i pelqejn shikimet admiruse te cunave?
    per mua ka renci,si jo, po me mas ,jo te bohet obsession..
    Brravo goce, ke fol klas...

Nuk eshte shume e veshtire per te dalluar ketu permes postimeve se kush femra e ndjejne veten te bukur, e kush jo!

Femra ka nje aftesi qe mashkulli nuk e ka...femra eshte shume e dhene per te kapur difektet!

Mashkulli ka nje aftesi qe femra se ka...mashkulli dallon gjithnje te bukuren, me mire se femra!

E pra per nje femer qe te ndjehet rehat brenda lekures se saj, persa i perkete paraqitjes se jashtme, varet sesa i madh eshte fuqia e tyre per te terhequr meshkujt...pra sa simpatike dhe sexy jane!

Femrat qe nuk kane paraqitje (faktikisht nuk i perbuz sepse jane pune te Zotit ato) mundohen te kapen neper dege te tjera per mos tu rrezuar...ne dege te tilla si psh: bukuria shpirterore, karakteri, zgjuarsia etj...gjasme se keto kane rendesi!

Nje shprehje qe me pelqen thote: Femra e bukur eshte e mire per pak kohe, ndersa femra e mire eshte e bukur perjetesisht! ...jam dakort me kete!

Ama, une jam mashkull dhe besoj qe te gjithe meshkujt e tjere do binin dakort me mua ne kete qe po ju them:

...Une nuk rri ti bej test inteligjence apo ti zbuloj karakterin nje femre perpara, por eshte ajo paraqitja e jashtme qe mi xixellon syte, eshte buzeqeshja e saj, floket, syte, e ecura, shalet, vithet, gjoksi, buzet, gishterinjte, aroma e saj...qe me ben ti shkoj permbrapa si llapi dhe te bej te pamunduren (me planin A) qe te fitoj pak minuta e ti flas...per te kaluar me vone ne Planin B

Femra duhet te jete e bukur...
    Detyra e femres eshte te ndjelle mashkullin...
    Pike! ...pastaj vijne te tjerat me rradhe!

---------------------------------

Tashi dua te ndaloj vetem pak tek nje muhabet qe kam bere dikur me nje shokun tim ketu. Per nje gje kemi rene dakort dhe u habita kur ma kishte permendur me mesazh para ca ditesh...si rrjedhoje e nje experience te tijen forumore. Eshte cun gjigand dhe nuk flet dokrra. Tjatrri tha:

Kedo femer qe lexon ne forum dhe qe ngjan si noi pjeshke e hatashme nga shkrimet qe poston, nga inteligjenca qe tregon, nga aftesia flirtuese dhe ndjellese, nga sensi humorit etj...dije qe nuk eshte femer e bukur! Duke mos qene e tille...perdor forumin (erresiren) per tu ndjere e dashuruar, e pelqyer dhe e adhuruar nga meshkujt...te cilet duke u bazuar tek fjalet qe lexojne, formojne ne trurin e tyre imazhin imagjinar dhe klas duke shpresuar se i pershtatet femres ne fjale...

Vallai...pak femra qe ngjajne te bukura ne te lexuar...jane te tilla ne jete!

Per mua paraqitja e jashtme tek nje femer ka 'shume' rendesi!

Pike!

PS: Pershendetje...no hard feelings

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    DeuS, edhe nje pike po te hjekesh nga ky shkrim eshte mekat...

...Une nuk rri ti bej test inteligjence apo ti zbuloj karakterin nje femre perpara, por eshte ajo paraqitja e jashtme qe mi xixellon syte, eshte buzeqeshja e saj, floket, syte, e ecura, shalet, vithet, gjoksi, buzet, gishterinjte, aroma e saj...
    Ky citimi me lart eshte e tera filozofia e kesaj ceshtje, si per meshkujt, si per femrat.

Rrofsh bro, viva Man UTD

PS:
    Kam nje sugjerim qe tema te mbyllet sepse s'ka cka te shtoje njeri pas ketij shkrimi te mrekullueshem te DeuS-it.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Smile Pergjigje !

Citim Postuar mė parė nga Rebele
    Kushedi se sa lote derdhen (nga vajzat) sepse nuk i kane floket te drejta...apo kane dy kile me shume sesa pesha standarte...apo se buzeqeshjet e tyre nuk spikaten nga vrima ne faqe (dimples!) etj...etj...lista vershon drejt pafundesise...

jetojme ne shoqeri konformiste ku imazhi ideal i femres, aq i glorifikuar nga revista mode, katalogje, reklama televizive etj, eshte i ngjashem me ate te kukulles Barbie, trup i gjate, i holle, gjoks i sterrmadh, floke te drejta te mendafshta....

kush nuk do te duket keshtu? por fatkeqsisht shume pak vajza i plotesojne te gjitha kushtet duke lene shume te tjera jashte turmes....

Cfare mendoni ju?
    Une sic e di ti ndoshta jam cun ! Mbase posti im do te duket feminist ose jo ! Shume Vajza (dhe cuna) i bejne keto per arsye se kerkojne Attention nga seksi i kundert disa dhe nga seksi i njejte (if u get what i mean) ! Shoqeria ne te cilen jetojme nuk eshte aspak Fair ! Gjithcka qe dime e mesojme nga te tjeret ! Psh mesojme cfare eshte e bukur dhe cfare nuk eshte nga TV , Revistat , Reklamat , etj ! Kjo shoqeri po na tregon ne se si duhet te jemi qe te pershtatemi me te ! Te gjithe mundohen te jene me te miret por kjo gje nuk eshte e arritshme ! Mendoj se secili duhet te kenaqet me cfare eshte jo cfare mund te behet ! e me operacioni plastike e me liposuction tgjithe bohen ylla ! Ckuptim do kishte atehere ! Tgjithe duhet te kenaqen me cfare jane e cfare kane ! FLM ! Respekte ! Enea !

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Hoqe dore nga Reali, Davius? ...apo je bo tifoz me te dyja? ...apo ishte neni 59 fraksion 2? lol

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Jo, s'heq dore nga Reali une. Ajo fjale viva Man UTD ishte vetem ne vend te duartrokitjeve per ti dhe per ate shkrim fenomenal ne lidhje me "Pamjen e jashtme"...

Shendet bro, duku andej kah futbolli kemi nje chit chat teme dhe llafosemi nje cike reth futbollit
    My silence doesn't mean I am gone!

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Jane shume gjera qe mund te permendesh si faktore, arsye, shtjellime, si e pse ky fenomen, i cili eshte shume i vertete, ndodh, dhe jo vetem per femrat por edhe meshkujt, por me i theksuar tek femrat. (Fight Club - Narrator [duke pare nga nje poster reklame mbathjesh per meshkuj]: "Is that how a man's body is supposed to look?"

Nese duhej te zgjidhja nje faktor ndikues: Kultura familiare, kte e theksoj, ka me shume te bej gjate adoleshences, ksaj ja ve fajin ne radhe te pare, se c'fare brumi ka njeriu, pastaj vijne te tjerat, kultura e vendit, shoqeria e femise/adoleshentit etj... etj... por te gjitha kto kalojne nepermjet familjes.
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-08-2005
    Postime
    2

Pamja e jashtme

Po sa i perket dukjes se nje njeriu, se me sa po lexoj une kur behet fjal per pamjen e jashtme ne shumicen e rasteve aludohet per dukjen e femrave ;une mendoj se ne kohen qe ne po jetojm me shum po i kushtohet rendsi Formes se sa Permbjtjes,ve re se ka shum djem dhe vaja qe gogja nje koh te dites e shpenzoj duke u ndrequr .Nje pergjigje adekuate mun te na jap Psikologjia njerzore ne vetem mun te japin mendime dileteant ,une mendoj se duhet ti kushtojm rendsi formes por duke mos e neglizhu permbajtjen se mbi te gjitha ajo eshte vlera e vertet e nje njeriu .
    Nje thenje thot ''Bukuria eshte shtazarake nese nuk eshte e rrethuar me mendje ''

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Pamja e jashte eshte paresore per mendimin tim...ka dhe ajo nje perqindje te vemendjes,sidomos ne takimet e para te cfaredolloji.Koha eshte ajo qe ne trurin e njeriut fikson ato momente te cilat personit i kane perlqyer e i kan bere pershtyje.Eshte inteligjenca e personava qe ke perpara apo aftesia ajo qe te beje pak te nenvletesuat pamjen e jashte,,,por gjithesesi pamja ndikon.

Hudhu^Pupthi^Zgupthi^BaM
    Anėtarėsuar
    10-12-2004
    Vendndodhja
    Ku te Pelcasin
    Postime
    76
    Ncncncnncncnn si e kam kete ēun mer amon talent

Hej meqe ra fjala e di vete ti
    Bam bum anej kenej....shukurinaaaaaaaaaaaa!
    Friken te me kesh..Se gje s'te bej ;)

Pamja e jashtme-Fillimi i mbare gjysma e punes.
    Patjeter qe pamja e jashtme krijon nje pershtypje, ne me te shumten e rasteve, te pashlyeshme tek dikush qe e takojme per here te pare.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Sa thelbėsore ėshtė pamja e jashtme e zyrtarit?
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 06:32
  3. Histori me vlere per te kuptuar "Dosjet"
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 18:07
  4. Genocidi serb nė Kosovė
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 09:14
  5. Gjenocidi kundėr shqiptarėve
    Nga Fjala e drejte nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 16-03-2004, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •