Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Sikur kisha shkruar ne nje teme per kete punen e pamjes, me siguri ne ndonje te ngjashme..

Per mua ka rendesi..Te kushtosh rendesi pamjes tende s'ka asgje te keqe, madje per nje femer eshte thuajse domosdoshmeri po e keqja nis kur fillon ti kushtosh shume rendesi dhe asaj te te tjerve, ti klasifikosh njerzit nga pamja..
    Nga kjo e fundit jam perpjekur e akoma jam ne "lufte" per shpetim po s'qenka aq e lehte.
    Pastaj jane dy "gjendje" qe lidhen me pamjen e jashtme : te qenit te bukur, dhe te mbajturit. Te jesh i/e bukur s'eshte ne doren tende por te mbahesh po..Nese nga kerkesa per te paren do hiqja dore per hir te asaj qe se kemi ne dore dhe venitet me kohen, nga e dyta s'do tundesha kurrsesi.
    Nese tregon kujdes per pamjen e jashtme mbi te gjitha tregon se e vlerson veten,do te jesh sa me ikompletuar,te kesh nje prezence, tregon nder te tjera vetvlersim, vetbesim..dhe te gjitha kto ecin paralelisht me nje karakter te stabilizuar dhe kulturen e individit.
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Une jam me Marselen. Zakonisht femrat e len veten mbasi bejne femije sepse perpara kane kohe por mbasi ke femije ke shume pak kohe per veten. Nejse te gjithe njerezit duhet ta mbajne veten - sic tha dhe Marsela ato qe mundemi - por gjithmone jo te exaxhiruar sic e bejne disa. Nuk jam dakort per ata qe bejne plastic surgery kot kur jane shume te mira duan te behen perfect. Kur njeriu eshte normal nuk ka arsye pse te behet perfect. Dhe gjithashtu perfect according to "Who"??? Plastic surgery mund te besh po pate nje dicka qe ne te vertete eshte distractive tek te tjeret dhe eshte really dicka qe ti nuk je happy with. Megjithate nje femer normale kur lyhet dhe vishet te gjitha duken shume te mira gjithashtu dhe meshkujt kur vishen duken yll. Pamvaresisht une nuk do rekomendoja qe nje person te jete shume e/i shendoshe. Mendoj qe nje person overweight duhet te shkoj tek normalja per moshen dhe gjatesine - eshte mire dhe per shendet.

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    perfect according to your own self!

meqe u permend plastika, nese duhet pikerisht kjo nderhyrje per te te rritur self esteem atehere ta besh qe c'ke me te.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLTerSi : 28-10-2005 mė 10:57
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi
    perfect according to your own self!

meqe u permend plastika, nese duhet pikerisht kjo nderhyrje per te te rritur self esteem atehere ta besh qe c'ke me te.

eshte problemi se njerezit e bejne plastiken te jene perfect according to magazines, tv and the so called "Stars" and others of course.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nje karakter i mireformuar femre(ose mashkulli)nuk besoj qe do e conte veten aq shpejt ne derdhje lotesh per dicka qe si pelqen nga trupi i saje/tije.Perfeksioni nuk egziston,pseudo perfeksioni eshte i piketuar nga pikepamja vetjake e disa individeve.

Dicka qe kam vene re eshte qe pikerisht femrat qe kane shume mangesi nga pamja fizike jane konstant me mendjen aty.Nese vertete nje femer ndihet mire me veten ka aq siguri ne ate qe eshte sa e heq mendjen nga aty.

Kur kam qene adoleshente pamja e jashtme zinte vendin nr.1,por natyrisht kjo eshte periudhe jo-stabile e jetes te njeriut,periudhe ne te cilen edhe pse mund te kesh marre dhurate nga nena natyre nje hijeshi me te madhe se shoqet e tua,serish nuk ndihesh aq e sigurte.Pula e komshiut perhere me e mire se jotja!

Mirepo duke u pjekur e zene mend,duke formuar nje karakter tendin me baza solide,siguria ne vetvete vjen e rritet.Eshte ajo koha ku ndihesh aq mire ne lekuren tende saqe pasqyra kalon ne qoshken e dhomes dhe jo ne mesin e saje.Je ne paqe me veten,je ne paqe me njerezit qe te duan dhe i do pasi jane ato qe ne radhe te pare te bejne te qarte qe ju pelqen,qe s'ke nevoje te ndryshosh asgje.Eshte poashtu koha kur te ndodh te hysh (nder te tjera)ne bisede me femra me mishin e dhembeve totalisht te dalur saqe kur qeshin te trembin,me nje trup si nje qyp Egjypti te lashte,te cilat i hyjne bisedave ne nje nivel aq te imet saqe po mos ti njihje do mendoje qe jane te bukurat e dheut.Dhe me ka ndodhur shpesh te asistoj biseda te tilla ne jete saqe pyes veten"e shohin veten keto?".

Bukuria ne nje lidhje?Mjafton te jete pak a shume ne ekuiliber me pamjen tende...pastaj piket e tjera i jepen bukurise te brendeshme(thjeshtesise,inteligjences,ambicies...) .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 28-10-2005 mė 12:08
    Kam vetem nje limit: qiellin!

^^ LiL'AnGeL ^^ Maska e Tironce4Life
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Vendndodhja
    ArOuNd Da WoRlD
    Postime
    57
    C'do njeri eshte i bukur in their own way
    Be NiCe !!!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Secili ka dicka qe e ben te bukur ne syte e dikujt. Ceshtje perceptimi

i/e regjistruar Maska e Jetmiraaa
    Anėtarėsuar
    03-11-2023
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    886

Pėr: Pamja e jashtme

Ka ardh epoka e Kardashiankave
    Na ka marrė malli tė shikojm njė femėr si Adriana Lima apo Monica Bellucci nė rrugė.
    Ngelėn me operacione,e filtra e trup tė deformuar.
    O Zot dua tė jem seksi si Salma Hayek.
    Tė mos plakem kurrė 🤭🤭🤗🤗🔥🔥

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Sa thelbėsore ėshtė pamja e jashtme e zyrtarit?
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 06:32
  3. Histori me vlere per te kuptuar "Dosjet"
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 18:07
  4. Genocidi serb nė Kosovė
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 09:14
  5. Gjenocidi kundėr shqiptarėve
    Nga Fjala e drejte nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 16-03-2004, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •