Brravo goce, ke fol klas...Postuar mė parė nga TiLoNcE
Nuk eshte shume e veshtire per te dalluar ketu permes postimeve se kush femra e ndjejne veten te bukur, e kush jo!
Femra ka nje aftesi qe mashkulli nuk e ka...femra eshte shume e dhene per te kapur difektet!
Mashkulli ka nje aftesi qe femra se ka...mashkulli dallon gjithnje te bukuren, me mire se femra!
E pra per nje femer qe te ndjehet rehat brenda lekures se saj, persa i perkete paraqitjes se jashtme, varet sesa i madh eshte fuqia e tyre per te terhequr meshkujt...pra sa simpatike dhe sexy jane!
Femrat qe nuk kane paraqitje (faktikisht nuk i perbuz sepse jane pune te Zotit ato) mundohen te kapen neper dege te tjera per mos tu rrezuar...ne dege te tilla si psh: bukuria shpirterore, karakteri, zgjuarsia etj...gjasme se keto kane rendesi!
Nje shprehje qe me pelqen thote: Femra e bukur eshte e mire per pak kohe, ndersa femra e mire eshte e bukur perjetesisht! ...jam dakort me kete!
Ama, une jam mashkull dhe besoj qe te gjithe meshkujt e tjere do binin dakort me mua ne kete qe po ju them:
...Une nuk rri ti bej test inteligjence apo ti zbuloj karakterin nje femre perpara, por eshte ajo paraqitja e jashtme qe mi xixellon syte, eshte buzeqeshja e saj, floket, syte, e ecura, shalet, vithet, gjoksi, buzet, gishterinjte, aroma e saj...qe me ben ti shkoj permbrapa si llapi dhe te bej te pamunduren (me planin A) qe te fitoj pak minuta e ti flas...per te kaluar me vone ne Planin B
Femra duhet te jete e bukur...
Detyra e femres eshte te ndjelle mashkullin...
Pike! ...pastaj vijne te tjerat me rradhe!
---------------------------------
Tashi dua te ndaloj vetem pak tek nje muhabet qe kam bere dikur me nje shokun tim ketu. Per nje gje kemi rene dakort dhe u habita kur ma kishte permendur me mesazh para ca ditesh...si rrjedhoje e nje experience te tijen forumore. Eshte cun gjigand dhe nuk flet dokrra. Tjatrri tha:
Kedo femer qe lexon ne forum dhe qe ngjan si noi pjeshke e hatashme nga shkrimet qe poston, nga inteligjenca qe tregon, nga aftesia flirtuese dhe ndjellese, nga sensi humorit etj...dije qe nuk eshte femer e bukur! Duke mos qene e tille...perdor forumin (erresiren) per tu ndjere e dashuruar, e pelqyer dhe e adhuruar nga meshkujt...te cilet duke u bazuar tek fjalet qe lexojne, formojne ne trurin e tyre imazhin imagjinar dhe klas duke shpresuar se i pershtatet femres ne fjale...
Vallai...pak femra qe ngjajne te bukura ne te lexuar...jane te tilla ne jete!
Per mua paraqitja e jashtme tek nje femer ka 'shume' rendesi!
Pike!
PS: Pershendetje...no hard feelings![]()
Krijoni Kontakt