Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    kur ndonje femer thote se mua nuk me intereson bukuria tek nje mashkull mashtron veten sepse dikend tjeter jo, bukuria si tek meshkujt si tek femra eshte primare per te njohur me nje vajze/djale, po te mos shihja une bukurine shembull tek nje goce une kurre nuk isha afruar asaj edhe pse ndoshta ajo mund te ishte nobeliste apo ku di une se cka...bukuria ndikon shume ne takimin e pare, dmth ne momentin kur njihen, por me vone ska edhe shume dert...por ndikon, te jemi te realt a, sepse cdo dite ballafaqohemi me keto gjera neper rruge...
    My silence doesn't mean I am gone!

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anėtarėsuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Desha Te Shtoja Nje Gje Per Mangesite E Vajzave Qe Eshte Floket E gjata Mende e Shkurtra Kaq Kisha Une Paci-Paci
    Jufka ime ...

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Vajzat nje te keqe jan qe dashurohen ne vet veten ,
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    Te gjitha vajzat pa perjashtim kemi qare se nuk na pelqen dicka me lukun tone....por ato qe jane obbsessed to be THE BEST jane te cmendura...kur shikojme modelet neper magazina harrojme sesa tualet ven ato, parukjeret dhe stilistat i kane tek koka si edhe vishen me rrobat nga me prestigjoze ne kete bote... mos harro se femra qe rruan akoma freskine e saj eshte me e bukura...ktu gocat jane me shume fake sesa real sepse perpiqen shume per tu bere te bukura...mua me pelqejne me shume gocat e thjeshta qe rruajne akoma ate bukurine e tyre feminore...they look sweet.....
    cdo kush ka ate bukurine e vet kshu qe duhet te jemi te kenaqur me ato qe kemi...edhe patjeter mundohemi te rregullohemi me mire sepse me kalimin e moshes e kohes ke nevoje per ndryshim....por kurre kurre mos thoni qe she's better than me or i want to be like her.....se ska dy persona te njejte ne kete bote...kaq do thoja une...GOOD LUCK TO ALL OF THE GURLZ
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

i/e regjistruar Maska e RuSsEl_NeSs
    Anėtarėsuar
    14-08-2004
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    38

prit se po te vjen pleqeria

do zoti qe te kete pak femra qe derdhin lot e stresohen per keto perforancat fizike.megjithate dhe keto duhen ndihmuar jo ne sensin e ndihmes per permisime fizike por per ti qartsuar mendimin qe kan per jetes.lind pyetja per cfare u dashkan keto permasa fizike?kush eshte rendesia e tyre?a kan vlere ato pa nje performance te fuqshme intelektuale a mendore?potenciali fizik eshte i perkohshem pasi plakja nuk vonon keshtu qe dhe rendesia e tij nuk mund te krahasohet me ate intelektual qe eshte i perjetshem.cupka te dashura me pak taktik dhe me nje strategji te fuqishme gjithcka mund te behet e juaja.LEVIZNI VENDIT E RRUGE TE MBARE

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    ska as i gjo te keqe,ti kushtosh vemenje pamjes se jashtme,ecje elegante,,make up,roba te bukra,diet per mos te lejuar kilet e teperta .E kujt nga gocat nuk i pelqejn shikimet admiruse te cunave?
    per mua ka renci,si jo, po me mas ,jo te bohet obsession..

LoNcJa-SyNi-VeT
    o-le-le firma

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Kur kam qene e vogel, mbaj mend qe shaja Barbin. "Kjo s'ka by... fare! Iiii cfare floku... i thate qe i rri perpjete." Ia urreja dhe kofshet, dhe shpresoja te mos rritesha aq e gjate, me ate lloj gjoksi dhe permasash. Por kete s'e kisha problem pasi s'njihja femer qe ngjante me Barbin. Sa e shemtuar qe me dukeshe. Dhe jo... s'kam qene e shendoshe kur kam qene e vogel. Me terhiqnin makinat me telekomande dhe ato qenushet qe lehnin/ecnin. Perpara se te dilnin keto lodrat, me pelqente nje fizarmonike dhe nje delfin qe notonte ne kazan kur kurdiseshe, te cilat m'i blene qe te dyja.

Tani qe jam rritur (disi), ve re qe njerezit qe me duken te bukur kane nje difekt, dhe shume pak te tjere bien dakort me mua qe ata persona jane te bukur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 05-10-2004 mė 23:10
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

~pUsSi+cAt~ Maska e SuGa_LiPs
    Anėtarėsuar
    06-05-2004
    Vendndodhja
    E Lidhur me Trurin dhe Gjuhen.
    Postime
    29
    Una jam sh e ndergjegjshme per bukurine qe zoteroj..Nuk jam perfekte, por e kompletuar.. mendoj se duhet te keshe me teper dije se sa pamje..

puc-puc AnISa
    °ŗ¤ų,øø,ų¤ŗ°`°ŗ [[[ sTarT n KisS mE, tEaSe, 2 dA EyE, 2 dA tHigH, 2 dA LipS, 2 dA hIpS, 2 dA nEk, n dO my bAk ]]] °ŗ¤ų,øø,ų¤ŗ°ŗ

x..GiMmI $lEk$ pApI gImMi $LeK$..x

!i! I ♥ $ i!i

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    pamja e jashtme eshte ajo qe i afron ose largon 2 njerez dhe domosdo jo vetem femrat po dhe meshkujt duhet ta mbajne veten....

Hudhu^Pupthi^Zgupthi^BaM
    Anėtarėsuar
    10-12-2004
    Vendndodhja
    Ku te Pelcasin
    Postime
    76
    Aparenca eshte primare per momentin.....Por momenti eshte gjithmone sepse ne jetojme momentin.
    Eshte e vertete qe zgjuarsia tek nje femer vlen me shume se bukuria dhe nuk e hedh poshte..Por ē'do gje ka vendin e saj

BUKURIA SHPIRTERORE eshte ajo qe vlen me shume....

Te gjitha jane zinxhir me njera tjetren,dhe eshte e vertete qe shume femra "qajne" ashtu si e ka shkruar Rebele.Kjo varet dhe nga mosha.
    Bam bum anej kenej....shukurinaaaaaaaaaaaa!
    Friken te me kesh..Se gje s'te bej ;)

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Sa thelbėsore ėshtė pamja e jashtme e zyrtarit?
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 06:32
  3. Histori me vlere per te kuptuar "Dosjet"
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 18:07
  4. Genocidi serb nė Kosovė
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 09:14
  5. Gjenocidi kundėr shqiptarėve
    Nga Fjala e drejte nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 16-03-2004, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •