Edhe pse nuk kam deshire te behem i popullarizuar fizikishte kete po e beje per hire te ketij forumi dhe ju forumas te jashtezakonshem. Sa shume gezohem kur shohe gjithe ju bukuroshet dhe dalldushanat ne kete forum. Kjo me shtone mburrjen e Shqipetarit.
KUSH JAM UNE?
Une quhem Naser Shillova. Jam 35 vjeqare (uuuuuuu), i martuar me nje bukuroshe Shqipetare, dhe kam dy femije. A ka me te bukura se Shqipetaret? He, qfare pyetje banale.
I lindur ne Prishtine dhe keto 12 vitet e fundit jetoj ne Londer.
CILI ESHTE INTERESI IM?
Kombi dhe filmi.
CKA ESHTE MODESTIA?
Kjo eshte edhe arsyeja kryesore qe me shtyri te paraqitem personalishte. Sikur se falet tjera si BASHKIMI, PERPARIMI, GEZIMI etj. edhe fjala MODESTI duhet te hyje ne fjalorin e Shqipetareve.
Kjo eshte ndodhia.
Paramendoni nje plake 88 vjeqare me emrin JACK CARDIFF.
Ky plake ishte marre me artin e filmit qe nga mosha 4 vjeqare si aktore.
Ky plake babai i te cilit kishte aktruar ne teatrot e koheve te lashta me Charley Chaplinin.
Ky plake qe ishte njeriu i pare te perdore nje kamere me ngjyra dhe shume zbulime tjera personale.
Ky plake qe punonte me Hitchcocun ne filmat e tij te jashtezakonshem.
Ky plake qe punoi me emrat me te famshem te kinematografise si Doris Day, Shirley McLane, John Huston, Humphrey Bogart, Marlene Dietrich, Gary Cooper, John Waine, te mos vazhdoj me emra se lista eshte shume e gjate.
Ky plake qe e beri Merlin Monroen shume te bukur ne "Some Like it Hot", dhe ishte shoku i saj i vetmi i vertete.
Ky plake qe kishte dashnore aktoren Italiane Sofia Loren.
Me mire po ndalem ketu.
Dhe qfare ndodhi kur une shkova per here te pare te shtepia e tij.
Ky plake 88 vjeqare dhe Legjende e gjalle me sherbeu me nje kafe. Nuk mund ti besoja syve te mi. Normal herave te ardheshme u mesova me sherbimet e tij. E tani une e trajtoj ate si nje gjysh timin. E di qe ai nuk do te jetoj gjithemone, por gjithesesi do te jetoj ne zemren time perderisa edhe une te jetoj.
Ju dua te gjitheve dhe ju deshiroj suksese te mira ne jete.
ESHTE KOHA QE KJO BOTE TE KUPTOJ SE EKZISTON NJE POPULLE I LASHTE NE BALLKAN
Krijoni Kontakt