Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28

Tung Pelasgian

Nderimet e mia

Shpresoj se vitin tjeter do pim nga nje kafe ne Grand apo ne Klubin e Artistave .

Ju pershndes dhe suksese ne jete

Ju qmon shume
    Mjellma

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    Hi
    Mua me pelqen shume kinematografia dhe kam shume deshire te luaj neper filma.Ketu ne Turqi me kane propozuar qe te luaj ne nje telenovele por nuk di se ēfare te bej.Ju ēme keshilloni,ēeshte per ju bota e filmit.

i/e regjistruar Maska e Pelasgian
    Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391
    Mjellma, Pershendetje

Bashkpunimi mes artisteve eshte i domosdoshem per te arrite suksese te dukeshme.

Fatekeqesishte kete gabim e kane bere gjeneratat e kaluara (Per Kosovaret e kam ne mend).

Ishin 6 persona qe kishin kryer studimet ne Beograd si psh. Isa Qosja, Azem Shkreli, Selami Taraku etj. Keta kane qene shoke te mire gjate studimeve, por menjehere pas studimeve u bene pike e pese duke vrapuar mbase sukseseve individuale. Keta kishin fatin se per ndihme technike u vinin do lloj vica nga Kroacia, Bosnia etj. Mirepo me shkaterrimin e Jugosllavise keta mbeten te vetmuar, dhe normal filmat e tyre te mevonshem shume te pasukseseshem.

Kete gabim nuk do ta bejne gjeneratat e ardheshme. Dhe duhet nje bashkepunim shume i madh mes kineasteve nga Shqiperia dhe vendeve tjera.

Gezimi im me i madh do te ishte se shpejti te marre pjese ne nje festival te filmit ne Shqiperi.

Me nderime,

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391
    Elda,

Une jetoj ne boten e filmit. Per mua gjithecka eshte nje film. Nje film shume i gjate. Kur te bisedoj me shoket, kur kam probleme personale, kur kam suksese personale etj.

Eshte per mua kjo nje ikje e mire prej realitetit.

Mund ta beje secilin person kryetar te Amerikes. Mund ta beje secilin person te lumture, siq jam une. Mund ta denoj nje person te keqe, pa e thyer ligjin.

GJITHE BOTEM E KAM NE DUARTE E MIJA- BEJE CKA TE DUA ME TE.

PER TELENOVELE

Dhe per shume te tjera NJEHERE VJEN VERA KAH DERA dhe duhet ta shfrytezosh rastin.
    Besom nuk do te jesh e re dhe e bukur siq je tash pergjithemon. Do te plakesh e do te rrudhesh shume shpejte, para se te mberrish qellimin tend ne jete.

Nese e do shume kinematografine YOU HAVE TO BE IN IT TO WIN IT.

SA PER AUDICIONET E ARDHESHME- Une me shoket e mi refuzuam nje aktor qe kishte luajtur ne nje prej filmave te George Lucas, vetem pse ishte mendjelarte.

1 I SINQERTE ne lidhje me te gjithe te tjeret
    2 NJE BUZEQESHJE shkaketon mrrekullira gjate audicionit.
    3 I VETEBESUESHEM ne aftesit tua per aktrim, apo ckado tjeter.
    4 SERIOZ- Dihet kur eshte koha per Humor, dhe koha per Aktrim. Kete duhet ta dallosh mbrenda 1 minute.

MENDO LARTE, POR MOS U SJELLE LARTE- Eshte e mundeshme.

Ps. Ki kujdese nga Turqit, ti e dine mentalitetin e tyre.

i/e regjistruar Maska e Ari-Intimidator
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    290

Shoku Pellasgian

Pellasgian:

Te pershendes dhe te uroj suksese ne jete dhe ne film. Kisha pas deshire te shoh ndonje film qe ke bere. Kush e di, ndoshta nje dite do te behesh i njohur sikur Steven Spielberg, james Cameroon, etj.

C'do te Mire,
    Ariani

Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    290

Note

Sa e lezetshme kjo Elda.

Elda, ec ketu ne SHBA, ne Hollywood. MEsiguri se do te behesh aktore.

Ari

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    Flm Ari.

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391
    Arian,

Faleminderit per perkrahje.

Se shpejti do te shohim disa prodhime te mija nje film i vizatuar, disa filma te shkurte, disa dokumentare etj.

Nuk jam duke u ngute te behem i famshem. Jam shume i interesuar te beje gara kunder Anglezeve, Amerikaneve, Italianeve etj.

Kjo eshte e vetmja menyre qe ne si populle te shkojme perpara.
    Fatmiresishte nuk jam une i vetmi (ne Londer) qe bene gara.

Nje shoke imi eshte duke shkuar per PHD ne poli-economy.

Gjithashtu te uroj suksese ty ne Phd.

Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    290

Pellasgian

Pellasgian:
    Ti qenke nje njeri me integritet te larte. Bazuar nga shkrimet e tua, ti qenke nje njeri i lumtur. C'do here qe i kam lexuar shkrimet e tua, kam verejte se je njeri i matur. Me vjen shume mire qe qon nje jete te lumtur. ME vjen shume mire qe e adhuron profesionin tende me pasion te madh.

Flm per urimin e lartepermendur. Vajzave tua i deshiroj jete te gjate dhe me suksese...sikurse babai i tyre.

P.S.

Pasi edhe une jam nje Prishtinali...pak si me te njofshum, kur vendos ta Xhirosh ndonje film, thirrem per ne Audicion. Jam shume i talentuar....LOL

TUng
    Ariani

Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    290

Harrova

PEllasgian:

Une do ta luaj rolin kryesor, se bashku me Elden. Sikur Fred Astair dhe Ginger Rogers, apo sikur Meg Ryan dhe Tom Hanks.

Si thua ti..Ide e mire?

Ariani

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •