Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    i/e regjistruar Maska e Pelasgian
    Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Edhe une a? Mo bre!

Edhe pse nuk kam deshire te behem i popullarizuar fizikishte kete po e beje per hire te ketij forumi dhe ju forumas te jashtezakonshem. Sa shume gezohem kur shohe gjithe ju bukuroshet dhe dalldushanat ne kete forum. Kjo me shtone mburrjen e Shqipetarit.

KUSH JAM UNE?

Une quhem Naser Shillova. Jam 35 vjeqare (uuuuuuu), i martuar me nje bukuroshe Shqipetare, dhe kam dy femije. A ka me te bukura se Shqipetaret? He, qfare pyetje banale.

I lindur ne Prishtine dhe keto 12 vitet e fundit jetoj ne Londer.

CILI ESHTE INTERESI IM?

Kombi dhe filmi.

CKA ESHTE MODESTIA?

Kjo eshte edhe arsyeja kryesore qe me shtyri te paraqitem personalishte. Sikur se falet tjera si BASHKIMI, PERPARIMI, GEZIMI etj. edhe fjala MODESTI duhet te hyje ne fjalorin e Shqipetareve.

Kjo eshte ndodhia.

Paramendoni nje plake 88 vjeqare me emrin JACK CARDIFF.
    Ky plake ishte marre me artin e filmit qe nga mosha 4 vjeqare si aktore.
    Ky plake babai i te cilit kishte aktruar ne teatrot e koheve te lashta me Charley Chaplinin.
    Ky plake qe ishte njeriu i pare te perdore nje kamere me ngjyra dhe shume zbulime tjera personale.
    Ky plake qe punonte me Hitchcocun ne filmat e tij te jashtezakonshem.
    Ky plake qe punoi me emrat me te famshem te kinematografise si Doris Day, Shirley McLane, John Huston, Humphrey Bogart, Marlene Dietrich, Gary Cooper, John Waine, te mos vazhdoj me emra se lista eshte shume e gjate.
    Ky plake qe e beri Merlin Monroen shume te bukur ne "Some Like it Hot", dhe ishte shoku i saj i vetmi i vertete.
    Ky plake qe kishte dashnore aktoren Italiane Sofia Loren.

Me mire po ndalem ketu.

Dhe qfare ndodhi kur une shkova per here te pare te shtepia e tij.

Ky plake 88 vjeqare dhe Legjende e gjalle me sherbeu me nje kafe. Nuk mund ti besoja syve te mi. Normal herave te ardheshme u mesova me sherbimet e tij. E tani une e trajtoj ate si nje gjysh timin. E di qe ai nuk do te jetoj gjithemone, por gjithesesi do te jetoj ne zemren time perderisa edhe une te jetoj.

Ju dua te gjitheve dhe ju deshiroj suksese te mira ne jete.

ESHTE KOHA QE KJO BOTE TE KUPTOJ SE EKZISTON NJE POPULLE I LASHTE NE BALLKAN
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Naser!
    Ta hangsha synin alamet djaloshi qėnke!
    Tė pėrqafoj miku yt
    Agimi

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391
    Agim, miku im

Faleminderit.

Ne me shume jemi te interesuar ne "mbrendine" e librit se sa ne "kopertinat" e saj.

Pasi qe ketu me shume flitet per "kopertinat", une po e shfrytezoj rastin gjithashtu te them se edhe "kopertina" jote i afrohet shume brendise suaj, dhe shpresoj te qendroj ashtu sa me gjate.

Me nderime,

ALBVIRTUALI Maska e The Dardha
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    439

Regjizura

Ne radhe te pare te jap mireseardhjen ne forum, ne radhe te dyte me beri pershtypje se edhe une e kam pasion regjizuren si edhe realizim filmash.

Miresevjen
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The Dardha : 23-07-2002 mė 15:35
    C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391
    Shume mire Dardha,

Pas pushimeve mund te takohemi dhe te bejme filma.

Une do te jem ne Kosove prej 2 Gushtit deri me 18 Shtator.

Ndegjohemi,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    20
    Mire se erdhe ne forum dhe shpresoj te ndihesh ketu si mes miqeve te tu.
    Kot per kuiozitet ēfare metrazhi kan filmat e tu, te shkurter te mesem apo te gjate?Dhe nje gje tjeter kam pare te prodhohen (nga shkrimi i historise deri ne montim)filma ne 8 mm, Vhs, super Vhs etj etj por jo ata ne format filmik(kushtojne shume),dhe doja te dija ti cilin perdor dhe nese eshte ky i fundit si ja del me paret ?!Po montime ne komputer ben ?
    Gjithesesi spo e teproj me me pyetje...
    Te uroj kohe te kendeshme.

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391
    Lobby,

Shumicen e filmave i kam filluar si projekte te shkolles ne 16 mm. Ne kemi pas nevoj te japim nje pjese te bugjetit, por per fat te mire shumicen i mbulonte shkolla. Nuk kishim nevoj te huazonim kameren, dritat dhe logjistiken tjeter.

Kam punuar edhe ne kete film te bugjetit te ulte, me kete plakun i cili erdhi disa jave te na ndihmoj, dhe kam mesuar shume nga ai.

Te fundit ne 16mm e kam bere nje reklam te Kodakut. Pas pushimeve do ta realizoj edhe nje reklam ne 16mm.

Keto dite po shpresoj te bleje nje Canon XL1 dhe ti realizoj disa filma te shkurte qe i kam ndermend.

Deri me tani nuk jam marre me editim per shkake te kushteve, por i kam tre shoke qe e bejne kete dhe nuk kam problem.

Mos u ngurro te shkruash.

Me nderime,

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    Mire se erdhet mes nesh.

Pershendetje nga Elda.

S.Mod. i dikurshem Maska e Orion_DYRRAHU
    Anėtarėsuar
    18-04-2002
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    432
    Ai plaku ka pas dashnore Sophia Loren-in???
    Mo bre!!
    Yhyyyy, sa kisha pa shkruar ketu...!
    ===============================================
    Mbi dallgėt e jetės kjo udha ime e gjatė,
    unė rrėxohem dhe... ngrihem prapė!

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391
    Elda,

Faleminderit dhe miresendogjohemi.

Orion.

Po Sofia Loren ne ate kohe ishte 20 vjeqare. Ky plaku bente regjine e nje filmi William Tel, me Erol Flint ne Italy .

Per shkake te genjeshtrave te Italianeve Eroli humbi ne ate kohe 1/2 milion dollare dhe filmi kurr nuk u perfundua.

Por perseri thonte ky plake se ishte viti me i lumture i jetes se tij. Po si te mos ishte me Sofia.

Tregonte per Erolin ishte nje WOMENISER, qe nderronte shume femra, njera prej tyre, nje bukuroshe qe ishte princesh e Italise. Ne ate kohe Eroli kishte flejte me dy femra ne te njejten kohe. Njera prej tyre pra ishte bere gruaja e nje mbreti Italian.

Me nderime,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pelasgian : 25-07-2002 mė 14:17

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •