u mundova te sjell dhe ca pune te tjera te besnik trungut dhe ja vlen qe te shikoni faqen e tij pasi do ishte padrejtesi per mua te vija te gjitha punet e tija (ehe pothuajse e kam bere) deri tani ky eshte i vetmi nga piktoret shqiptare qe kam pare qe me te vertete me pelqen.
me respekt katana
www.niktrungu.com
Edhe mua me pelqejne shume punimet e tij. Ndoshta kolazhet dhe pikturat me ngjyrat primare pak me shume se te tjerat.
Nudot i ka perfeksionuar megjithate jep ate qe kane pare dhe jane munduar te nxjerrin ne pah te gjithe piktoret gjate koherave. Eleganten, te bukuren. Ndoshta nq se do kishte nxjerre ne nje nudo tiparet e nje femre/mashkulli te rrudhur nga koha ose me nje fizik jo kaq te rregull (pa dashur ketu te ofendoj dike) do behesha pak me shume kurioze.
Kjo me lart ishte thjesht nje dicka qe do me pelqente te dilte ne pah nga piktoret pa ulur ketu vlerat e piktorit. Jane punime me te vertet magjepse.
(Fjalėt)
Shoh shume drite edhe kreativitet, te pakten keto jane disa prej cilesive qe bejne nje pikture te me terheqi. Megjithate do doja te dija me shume per kete piktor,
Me te vertete shume piktura terheqese edhe plot jete.
respekt Henri K.
copyright © 2002 shqiperiachat.tk
Kam derguar, disa nga punet e mia u mundova qe te vendos me shume por nuk e di, kur kam per ti pare?
Po mundeshit te jepnit mendihmet tuaja, sidoqofshin ju faleminderit per kohen tuaj.
U ne po kenaqem me punet qe po shikoj .
Krijoni Kontakt