Kur paska shkrujt ky banditi ketu mer. Sme ka ardh ndonje njoftim ne e-mail. Ka fillu me u fut m'ceftas, ose mi ka bo na i gjo e-mailit ma ka prish fare.Po mir mer lekurverdh kush na qeka klasi? Cruyf???? Qe kishte gjak lepri??
Degjo te keqen vllai tani se do te marr edhe une me te mire, mos ma krahaso Johan Crujfin me ndonje lojtar europian se e ndyt futbollin.
Tani une e di qe ju Gjermont e keni inat tipin e gjakut Hollandez A1A+B37, por te pakten pranoni qe tifozat e Gjermanise, nuk marrin vesh me shume se lojtari qe i ka dhene atyre me shume Franz Beckembauer. Ky i fundit ne seleksionimin e lojtareve me te mire europian ,gare te cilen e fitoi Zidan, deklaroi "Johan Cruijff ishte maksimumi qe futbolli europian ka ofruar ne ate kohe" duke e lene jashte dhe duke mos marr mundimin me te vogel te permend bashkpatriotin e tij Gerd Mullirin qe s'ka defter ne bote ku te jete shkruajtur e krahasuar Mulliri ndonjehere me Johan Cruijff. Se jane shume larg jo per gjo. Krahasoje me ndonje lojtar tjeter jo me njishat. Apo ja ka fut kot Beckembaueri ?
Edhe me jeni kap pas i gjoje qe po behet shume bajat.
-Hollandezet s'kane gjak, kane gjak iriqi, kurse Gjermanet kane ***.akter te patundur, kane ndjenje kombetare, kur i therret historia bejne gjemen(po, po s'rrafin dot as rezervat e Cekise edhe shoferat e Letonise), bluzen e kane te rende edhe gjera te tilla spekulative. .
...Ore fiksojeni njeher e mire ne tru tani, futbolli luhet me kembe dhe me kembe te arta jo me gjak grupi B35A12.
Johan Cruijf kishte gjak lepri apo ketri, pak rendesi ka. Kishte kembe te arta dhe ishte me i miri. Pyesni ke te doni, une ketu jam. Nqs del ndonje njeri me mend te thote nje lojtar gjerman me te mire se Cruijff atehere do i hedh poshte keto qe thashe.
Edhe i hodha nje sy asaj temes se Klinsmanit. Leqe 10 postime jane gjithe e gjithe, por nuk shof ndonje gjurme hollandeze aty, pervec Ciklos qe ben vec punen e tij te nderuar si superashtu qe eshte.
Po ike er bab se s'do merrena me Klinsmanallin ne kur thote Deus.
Ne pergjithesi s'kemi pik kurreshtje per kampusin Gjerman se nuk e meriton. S'ka brum lojtaresh.
Krijoni Kontakt