Ma bone temen corape leshi me kordele te qafa, mer Bajern!
Rumania ti rrasi 5 gola daje dhe nuk te kam faj une...Po bejme fjale per te njejten Rumani qe Hollanda ta mundi 2 - 0 edhe ne shtepi te veten edhe ne te sajen...Kapish tina mer?
Te njejten gje te beri edhe Anglia, brenda ne Mynich! ...meqe po mundohem te te mbush mendjen per Gjermanine tate, qe eshte menderosur kohet e fundit...dhe prape gam gam me beni! Faktet jane fakte daje...
Edhe Hollanda ka humbur 8-2 njehere kundra Anglise (nuk ma merr mendja ta dish)...Fakt eshte edhe ky! ...por ama as plaku im nuk ka pas lindur ne ate kohe. Une dhe ti po diskutojme per cfare kemi pa me syte tone vete dhe jo per periudhen e paleolitit!
Une vetem per ate degjenerim qe i ka bere Yugosllavise 6-0 ...them qe meritojne me ja fshi kepucet gjithe hollandezeve, sepse gjithnje jane mbajtur per skuader qe thyen rrekord ne shenimin e golave, por kur ja cau petllen 6 here Yugosllavise...aty ma ka bo pistilin dru!
Edhe me TITIN kot fillo e grricesh! Nuk duhet merzitur me ate por me Gjermonet tuj qe te kane dhene duart me kohe dhe mire qe nuk po fitojne...por dreqi e morri ju kane prere edhe ne bese, se keni qene cjerr duke u pepellitur gjithandej qe gjasme Gjermania eshte i vetmi ekip me bjonda dhe qe nuk ka zezake, nderkohe qe mi keni gjetur nga me te zinjte qe egzitojne tashi (lol)! Zemra me behet Himalaje kur ja shof turinjte var ca gjermonve knej, se e kane pas si armen me te forte kete punen e pastertise rracore ne rradhet e skuadres gjermone gjasme...
E pe sonte ndeshjen Angli-Gjermani (1-1)? Mi numerove bythzinjte e Gjermanise? E kam fjalen per U-21!
PS: Xha Kolken dua te shof ne tubin e striptizez tashi...se ti na e shpife me at'celulit! (lol)
Krijoni Kontakt