Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 53 prej 53
    yells `aziz! light!` Maska e AsgjëSikurDielli
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Turk eshte emri i kombit pasardhes te Osmanlive. Ata veten quajne turk. Nuk ka se si te jete Turk "racist", kur ata veten quajne turk. Cifut = Jew. Hebre = Hebrew = Gjuha e Cifuteve. Izraelit = Shtetas i Izraelit.

Xhon Kerri s'ka pse flet per origjinen e tij. Puna e nje Kryetari nuk eshte te flas mbi origjinen e tij, po mbi idete, programin, dhe gjerat qe do t'i beje ne te mire te shtetit e shtetasve. Vetem njerezit qe nuk kane c'te ofrojne tjeter flasin per origjinen dhe gjakun e tyre. Vetem ata i vejne besimet e tyre fetaro-ortodokse (ne kuptimin: teper religjioze) perpara cdogjeje qe ka te beje me SHTETIN.

Vetem katunaret e Texasit bisedojne me shume per marredheniet e mira me grate e tyre, per fene qe e respektojne dhe dojne, per "nderin" e madh qe do t'ja bine shtetit po u bene kryetar, e per kesi dokrrash per konsumim te gjere masash. E shikuar ne siperfaqe, keto gjera s'kane lidhje me shtet dhe detyren e Kryetarit: se po te shikohen ne thellesi, del se s'kane lidhje as me karakteret e ketyre papagalleve e oil-digers-ave.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Nëse Keri fiton do t’i kushtojë vëmendje më të madhe Ballkanit

Uashington, 22 gusht (Kosovapress) Time: 14 : 30

Këshilltari për politikë të jashtme i Kerit, Xhejms Rubin, ish-ndihmës sekretar shtetëror theksoi se demokrati Xhon Keri nëse fiton në zgjedhje do t'i kushtojë vëmendje më të madhe Ballkanit në ndryshim nga presidenti aktual Xhorxh Bush, i cili ka prioritete të tjera në politikën e jashtme.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882

Politike asgje me teper

Nuk kam pare ndihme thelbesore nga amerikanet pervec asaj te clirimit te Kosoves qe eshte nje fakt i pa mohueshem por te pranojme qe u krye dhe per arsye strategjike nga administrata Clinton. Pra besoj se shume shpejt vemendja e Kerry-t nese do te fitoje do te shperqendrohet ne vende te tjera. sa per minoritetin grek ketu sbesoj se ne kemi me shume te drejta se ata, te jemi realiste. Lexova qe greket jane 10% e popullsise ketu booohhhh mundet, Serbet dhe malazezet thone 10% minoritet sllav, Rumunet thone 5% arumune ose vllehe sic i quajne. maqedonasit thone 5% ne pogradec, shto dhe bullgare, ruse, italiane, qe koha i paska lene ketej. More po ne shqiptaret ku jemi? se dilkemi pak keshtu boooohhhhhhhh sdi cte them me teper. Dhe per pretendimet territoriale e njejta gje, Greket duan kufirin deri ne shkumbin. Serbet deri ne shkumbin gjithashtu, Vatikani do shkodren dhe lezhen, More po ne nga erdhem? E une e di qe jam SHqiptar dhe preardhjen e kam ARBER, nese s`eshte keshtu kush qe ai genjeshtar i madh qe na paska sajuar gjithe ate histori mbi Ilirine dhe Arberine se do ta vdes me duart e mija genjeshtarin e keq Mos mundoni veten djema me politike se im Ate thote, Lumi shkon ne vijen e tij sado ta ndryshosh.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •