Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    forever hers Maska e Eagle
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505

sinqerisht me pelqeu pergjigja.
    jam kurioz t'i lexoj referencat qe ke permendur, mund te mi dergosh ne mp

thanks in advance
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

Citim Postuar mė parė nga Eagle

sinqerisht me pelqeu pergjigja.
    jam kurioz t'i lexoj referencat qe ke permendur, mund te mi dergosh ne mp

thanks in advance
    Shume dakord!!! Une te premtova referencen e fundit, sepse vetem ajo me ndodhet, por para asaj une deshiroj referncat e tua ne publik, te "kopjimit" tim.

forever hers Maska e Eagle
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    Citim Postuar mė parė nga DeLiRiUm
    Shume dakord!!! Une te premtova referencen e fundit, sepse vetem ajo me ndodhet, por para asaj une deshiroj referncat e tua ne publik, te "kopjimit" tim.
    joorigjinal nuk do te thote joautentik. cfare ke shkruar nuk eshte kopjim, mos bejme si femije kot. ka dicka ne frymen e poezise qe me tingellon joorigjinale, jo e fresket, e konsumuar...ketu ska ndonje tragjedi, dhe nuk ke pse reagon kaq deshperueshem
    kaq.

po qe se kjo pergjigje nuk te "ngroh" , mos ma dergo ate materialin.
    thanks again
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

Citim Postuar mė parė nga Eagle
    joorigjinal nuk do te thote joautentik. cfare ke shkruar nuk eshte kopjim, mos bejme si femije kot. ka dicka ne frymen e poezise qe me tingellon joorigjinale, jo e fresket, e konsumuar...ketu ska ndonje tragjedi, dhe nuk ke pse reagon kaq deshperueshem
    kaq.

po qe se kjo pergjigje nuk te "ngroh" , mos ma dergo ate materialin.
    thanks again
    "nuk po permend emra per arsye etike, por ti e kupton vete" - kete e kini shkruar ju ne postimin e pare ne kete teme. Nuk kam dale une "Bllof" por "ju"!!! Urroj te mos kini femije, pasardhes, apo si i quani ju "burra" (me "b" te vogel), besoj se do te zhgenjeheshin, apo ... sado pak do te ndiheshin te Dobet, per te pasur nje "prind" si ju!!!
    Mos ma rrembe per keq mendimin por ..., une po ta vendosja vetveten ne "vendin e tyre" ashtu do te ndihesha.
    Nuk po perpiqem te devijoj, referncen do ta kesh ne pm, menjehere pas ketij mesazhi. Ketu nuk ka "tragjedi", por ... ne fjalet e tua ka "tragjizem", sepse ..., sepse aspak terthorazi, me akuzove per Kopjim.

Nuk mund te gjej asnje fije Respekti per "ju". (jam ne koherence te mendimit tend, se ... "... aq te ben!"
    (Me kaq po e mbyll kete mesazh!!!)

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    189
    Delirium ke shkruar dy poezi interesante, nuk po e marr vesh pse po e zgjat kaq shume debatin me eagle, tregoni qe njeri eshte me lart se tjetri.
    Aq me teper qe ne kete teme Nitroshi ka futur letren e tij per nenen, dhe Delirium duhet ta kishte kuptuar qe s'mund ta perdhoste edhe ate me debate idiote.
    Krispi
    PS. Niti, postoje vecante ate leter, eshte e mrekullueshme!!!!

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Delirium.
    Poezia juaj eshte krejt e vecante. Edhe paraqitja grafike qe ke zgjedhur eshte shume interesante, packa se dikujt ne mos do ti duket jo origjinale (nuk e di pse ) do ti duket disi e pakaperdishme per shijen e tij. Nuk e di pse kjo duhet te te shqetesoje kaq shume?!
    (me kane thene edhe mua se kopjoj... so what?- Ose se ia kepus kot. So what?) Varet se per cfare shkruan njeriu... une nuk shkruaj qe te lexoj ata qe me lexuan mua. Me pak qe tu pergjigjem. Une shkruaj pikerisht per ate arsye qe nuk e kam gjetur ende, ose e kam gjetur por qe nuk ka pse te thuhet. lexuesit para se te lexojne c'kemi shkruar, rremojne ne mendjen e tyre dhe vetem te tyren te gjejne pse shkruajme , dhe nese shkruajme per dicka , a eshte kjo dickaja dicka perfituese, etj etj etj. Ne mom, qe dyshojne se perfitojme , leshojne shkrime , analiza , kritika e ndonje akuze. Cuditem si eshte e mundur qe disa , ndalen pikerisht ne shkrimet me te mira te forumit per te fyer me pare se per te lexuar. Kur ne fakt, per te aktivizuar kulturen e tyre kritike , ka aq shume tema dhe autor te tjere, ketu qe vertete do tu duhej (kritika dhe sugjerimi )!
    Ne lidhje me ate qe quhesh -dukesh "burre" me mustaqe ose pa mustaqe. Kjo duhette te gezoje , packa se je ende djal'ke. Per mua kjo do te thote se ti je rritur mbi moshen dhe trupin. (e mban mend se edhe une kam kujtuar se je shume vite me i madh se je ne te vertete) Kjo sepse i masim njerezit me vite dhe me moshe.
    Ti per mua je talenti dhe poezia . C'rendesi ka ne je 70 vjec , 7 vjec apo 17.
    Ndersa ne lidhje me vargjet "leter nenes" nuk besoj se kam nevoje te te them ndonje opinjon. Ti tashme e di... Ndersa per te diskutuar per poezine ne pergjithesi , diskutojme gjetiu.
    Kam mendimin se kjo teme duhet pastruar nga diskutimet, per te dyja arsyet a) e para se poezite e meritojne kete perkushtim . dhe b) meqe eshte teme per nenen.
    ...(ndersa ajo mami duhet te jete shume krenare per ty)!
    Perqafime....
    eagle, te pershendes me friken se ke per t'me hedhur. Packa se mund te mos e kem patur asnje fjale me ty.
    (nit' e kam xhan kete letren tende nenes.... )

Citim Postuar mė parė nga krispi
    Delirium ke shkruar dy poezi interesante, nuk po e marr vesh pse po e zgjat kaq shume debatin me eagle, tregoni qe njeri eshte me lart se tjetri.
    Aq me teper qe ne kete teme Nitroshi ka futur letren e tij per nenen, dhe Delirium duhet ta kishte kuptuar qe s'mund ta perdhoste edhe ate me debate idiote.
    Krispi
    PS. Niti, postoje vecante ate leter, eshte e mrekullueshme!!!!
    Debate idiote?! Me vjen keq por shoh se nuk ke lexuar gje, ose me te pakten nuk ke kuptuar gje!!!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Pandi Kristo deshmon per historine
    Nga Albo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 29-10-2013, 23:57
  2. Stavri Pone
    Nga Oriola Rama nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 14:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •