Kete jave DERBI I MADH.
FENERBAHCE-TRABZANSPOR
Kete jave DERBI I MADH.
FENERBAHCE-TRABZANSPOR
My silence doesn't mean I am gone!
Fenerbahce [2 - 1] Trabzonspor
16' [1 - 0] M. Nobre
62' [1 - 1] F. Tekke
65' [2 - 1] A.D. Sousa (pen.)
PS:
Urime urime Xeni per fitoren, a ishte te shohesh lojen kete weekend apo jo!
Goli i pare ishte ofsayt dhe Trabzonit nuk ju dha nje penallti e paster. Sic e kane perhere zakon, mediat ne Turqine po zijne per arbitrimin e ndeshjes. Ne kater ndeshje qe i kan ngel, Feneri mund te shpallet kampion dhe sikur te mundet nga GS nqs fiton tre ndeshjet e tjera.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Davius, une nuk isha ne ndeshje po e pashe...
Siç e ka permende edhe Dr. Rieux, gjykimi i ndeshjes ishte problematik dhe mediat i jane versule albitrit me teori konspiracioni siç ben Interi andej nga ItaliaNe fakt, FB ka humbe dy ndeshje kete sezon me albitrin ne fjale dhe njera nga keto ka qene me GS-in ne fazen e pare. Ne ate ndeshje jo vetem qe nuk ju dha nje penallti e paster FB-se por nje lojtar i saj doli me te kuq... Po gjithsesi, duhet pranu qe ne kete ndeshje u bene dy gabime qe ndikun ne rezultat...megjithese mua s'me duken bindese ato teorite qe paraqet media...
![]()
Do kete dy ndeshje fantastike FB-GS; nje ne kampionat dhe nje ne finalen e kupes... te presim...
Besiktas [1 - 2] Fenerbahce
18' [0 - 1] N. Anelka
89' [1 - 1] Kleberson
90' [1 - 2] S. Tuncai
.........
Ndeshje fenomenale ne futbollin turk, e kam pare te gjithe lojen. Feneri ka ekip te mire kete sezon, Anelka dhe Apiah kane bere diference shume, ne anen tjeter Ailton dhe Kleberson mire por ne krahasim me lojtaret e Fenerit ishin me te dobet.
Loja:
Pjesa e pare dominohet nga Feneri, Anelka ne 18 minut shenon nje gol perrallor nga kendi i vdekur ku me pare me mjeshtri i iken nje lojtarit te Besiktasit...pjesa e dyte, Anelka bene nje sllallom afer 16-shen e Beshikatashit rrezohet dhe fiton penallti, i sapofuturi ne loje braziliani Nobre e huq duke quajtur larg shtylles pingule...minuta e 90 ne gjuajtje e lire per Beshikatashin dhe pas nje nje gjuajtje fenomenale te Klebersonit nga me shume se 35 metra rrjeta e Fenerit tundet...eufori ne stadium...por menjehere vjen ne pah "klasa" dhe me nje akcion perfekt Tuncai arrin perseri te mposht kolumbian ne porten e Besiktasit Cordoba. Shkurt dhe qarte, futbolli turk eshte ne rritje sonte me kane bindur se jane te forte...
Forza Fener edhe une jam me ty sikurse Xeni..
Anelka dhe Appiah me kompanine e vete![]()
Edhe ti me Fenerin e?Postuar më parë nga Davius
mire mire...nji ma shume ne rruge te drejte!
po deshe golat i gjen ktu
Roberto Carlos nenshkruan kontrate me klubin turk te Fenerbahce. Ai kalimin e tij ne Turqi e paralajmeroi jave me pare, para se te shpallej kampion me Realin e Madridit! Suksese 3-shit magjistar madrilen, qe per 11 vite ke qene nje nga mbrojtesit e majte me te forte ne bote.
Ja femijet e Stambolllit si i gezohen fitores se ekipit te tyre te zemres. LOL.
Shum veshtir e ka donje klub te fitoj ne Token Turke
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Krijoni Kontakt