Close
Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 196
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Talking

Citim Postuar më parë nga StormAngel
    Yatik çimentoda tutmadi uyki!

Meru ti me këto,meru...
    O plako,e di ti se Anjelka i ka hup drutë?Nuk del gjo nga ai,më beso.
    O Stormo m'fal per pergjigjen e vonume ...
    Ça eshte ajo qe ke shkruj pash Zotin...?

Anelka eshte lojtar i madh, ja do e shohesh...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Thumbs up Me ne fund Bilal Anelka tek Fenerbahçe.

29 Janar 2005

Me ne fund, lojtari Francez Bilal Anelka, ka firmosur per Fenerbahçen.

Stormi, te pershendes me kengen: En büyük Fener, diğerleri küçük.

görüyor musun abicim, ne merrremi me Anelka ju me Rrocotella
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Posi posi, fenerbehce morri edhe ate argjentinasin, kapitenin e skuadres argjentinase dhe e pame se c'fare beri.

Morri edhe Washingtonin dhe u be tjetri me zemer.

Ca fenerbahce flisini ju more, Kampionatin e merr Galatasaray.

Gjynah e dogjet edhe Anelken!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Hallall forum126
    Komentet e mia do jenë të tepërta pas kësaj o xeni!
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Smile Kthehuni sa s'eshte vone!

Citim Postuar më parë nga forum126
    Posi posi, fenerbehce morri edhe ate argjentinasin, kapitenin e skuadres argjentinase dhe e pame se c'fare beri.

Tashi o i nderumi forum126, me preke ne seder.

Ortega, qe thu ti, iku se nuk u pershtat. Po pastaj po i lutej Fenerit qe te kthehej. Po nah... S'e morri Feneri mbrapa. Edhe ai Washingtoni i shkrete çdo dy muj i çonte me faks raportet e zemres dhe qyrravitej duke u anku se pse nuk e marrin prape mrapsh (megjithese eshte goleshenuesi me i mire ne Brazil tashi, s'ia vari Feneri).

Feneri eshte ekip i madh dhe per nja 5 vjet keto kafshet si luani qe s'u ka mbete me fuqi me gjujte per ndonje gje te majme e ushqehen me hardhuca (dihen transferat mo) e ato sorrat bardhezi s'kan shans me fitu kampionat.

E di me ça mburrej GS ore? Me Tomas-in (mbrojetisn kroat) qe Feneri e hudhi nga ekipi se nuk i duhej. Kam nje foto te Tomas-it duke puth fanelen e Fenerit qe eshte pertoke. Oh Zot, mjafton ajo foto te kuptosh diferencen e madhe.

Ndersa Feneri ka marre lojtar si P.V. Hooijdonk, Alex, Anelka etj. Vitin tjeter mos u çudit kur te vije Emre Belözoğlu, Adriano (ky ka shprehur deshiren por akoma s'ka marre pergjigje ) e ndonje tjeter.

Nejse, se s'ka nevoje me e zgjate ma teper. Me kaq them se e ke kuptu ku e kom llafin.

forum126, Stormangel etj. qe akoma insistoni ne tuajen ju therras ne rruge te drejte sa s'eshte vone

P.S. pergjigje pak e gjate po hajt mo...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Smile Kthehuni sa s'eshte vone!

Ortega, qe thu ti, iku se nuk u pershtat. Po pastaj po i lutej Fenerit qe te kthehej. Po nah... S'e morri Feneri mbrapa. Edhe ai Washingtoni i shkrete çdo dy muj i çonte me faks raportet e zemres dhe qyrravitej duke u anku se pse nuk e marrin prape mrapsh (megjithese eshte goleshenuesi me i mire ne Brazil tashi, s'ia vari Feneri).

Feneri eshte ekip i madh dhe per nja 5 vjet keto kafshet si luani qe s'u ka mbete me fuqi me gjujte per ndonje gje te majme e ushqehen me hardhuca (dihen transferat mo) e ato sorrat bardhezi s'kan shans me fitu kampionat.

E di me ça mburrej GS ore? Me Tomas-in (mbrojetisn kroat) qe Feneri e hudhi nga ekipi se nuk i duhej. Kam nje foto te Tomas-it duke puth fanelen e Fenerit qe eshte pertoke. Oh Zot, mjafton ajo foto te kuptosh diferencen e madhe.

Ndersa Feneri ka marre lojtar si P.V. Hooijdonk, Alex, Anelka etj. Vitin tjeter mos u çudit kur te vije Emre Belözoğlu, Adriano (ky ka shprehur deshiren por akoma s'ka marre pergjigje ) e ndonje tjeter.

Nejse, se s'ka nevoje me e zgjate ma teper. Me kaq them se e ke kuptu ku e kom llafin.

forum126, Stormangel etj. qe akoma insistoni ne tuajen ju therras ne rruge te drejte sa s'eshte vone

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    paa

Ende se keni kuptu qe Feneri eshte mbret ne ligen e Turqise , e shihni qe u be monoton Superliga e Turqise ne saje te Spektaklit FENERBAHCE , skuader qe po sakaton ne menyre kronike cdo kundershtar, e sa i perket GS-se ju jeni veq te mbaruar (edhe pse nuk e keni kuptuar as 1%) , ju nuk keni ide dhe planifikime per futboll, dhe gjithashtu skeni asnje lojtar me cilsi perveq 2-3 lojtareve , ky vit ishte me fat per ju , kurse sezonen tjeter sdo vazhdoni keshtu , do luftoni andej me istambulspor ,Sakaraspor etj per Egzistence .

Besojm se kete vit do tju shperblejm prap sikur vitin 2002 , ma mire mos ta permendi rezultatin !

FB CH
    Ndryshuar për herë të fundit nga GL_Branch : 29-01-2005 më 21:16

Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Citim Postuar më parë nga [xeni]

Posi ore, do merrni edhe Henrin me Zidanin,

ore nuk i merrni ju jo,

ju i merrni vetem nese hedh ndonje fjale Galata qe do i marre. Ma t'prape se ju nuk ka. Edhe Tomasin qe u largua nga Fenri me siguri do e keni marre pasi ta kete kerkuar Galata. Nuk behet keshtu si e beni ju, nuk guxon Galata te permende emer lojtari se e merr feneri. Tunxhaji, Kemal e shume te tjere. Do te falimentoni nje dite. Dhe do ta kuptosh ti Xeno se paraja nuk eshte gjithcka.

Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    E more fenersa, i morret ca ndeshje me fat kete semester, prandaj ju duket keshtu, kete semester do tju bie mesatarja. Me sa kam degjuar une thuhet se i keni blere ndeshjet, ca thua ti Xeno per kete

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    E more fenersa, i morret ca ndeshje me fat kete semester, prandaj ju duket keshtu, kete semester do tju bie mesatarja. Me sa kam degjuar une thuhet se i keni blere ndeshjet, ca thua ti Xeno per kete
    ndeshje te blera? Pse e thu nje gje te tille?

M'u kane fillu mos me me pyte shume vallahi. Do ja terheq veshte atij Aziz Yıldırımit.

Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tifozët rusë dhe maqedonas: "Dhoma gazi për shqiptarët"!
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:03
  2. PLISAT - Tifozët më të mirë në trojet shqiptare!
    Nga metropoli në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 09:23
  3. Tifozët e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  4. Tifozët e FC Real Madridit...#5
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 19:03
  5. Tifozët e FC Real Madrid...#2
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 145
    Postimi i Fundit: 14-10-2004, 14:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •