Close
Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 196
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Citim Postuar më parë nga sh.hasanaj
    Me qe je ne Manchester. E mban mend kur rrahu Feneri Manchesterin 1-0 me gol te Boliç. Man . United kishte 45 vjet qe nuk rrihej ne fushen e vet ne ndeshje nderkombetare...
    Ate ndeshjen qe thua ti e mbaj mend, por kam qene ne Stamboll ne ate kohe jo Manchester. Dhjetor 1996 ne mos gaboj. Feneri kishte ne grup Juventus (du here 2-0), Man U dhe Grasshopers (sjam i sigurte per kete te fundit). Humbi dy here me Juven, fitoi me Manchesterin ne Angil, u rrah ne Turqi (2-0), fitoi (1-0) dhe barazoi (1-1) me Grasshopersin, gjithsej 7 pike. Pati shpresa per te dale nga grupi deri ne ndeshjen e fundit, kur i duhej te fitonte me Juventusin ne Itali. Ne Manchester Feneri pati gjithe gjithe vetem dy gjuajtje drejt portes dhe vetem nje ne kuadrat. Dhe goli me teper se merite e Bolicit, ishte merite e devijimit / karambolit. Sidoqofte ajo ndeshje ishte justifikim i mire per gjithe tifozerine e Fenerit qe kater vjet me rradhe u detyruan te shihnin Gallatarasay-in te dilte kampion ne Turqi dhe te perfundonte me superkupen e Europes . A me fal eshte dhe ajo ndeshja tjeter kur mundi Galatasaray-in ne Ali Sami Yen 1-0, vitin qe Galatasaray doli kampion per here te katert rresht dhe fitoi kupen ne Turqi si dhe fitoi UEFA-n . Si per rastesi, po ate vit Galatasaray i rrahu ne Kadikoy 2-0, ndersa ate ndeshje Feneri pati vetem 1 gjuajtje ne porte, nje top i devijuar nga muri qe u be gol. Sa per statistike, ne 14 vjetet e fundit Galatasaray ka dale 10 here kampion ne Turqi, Feneri me Beshiktashin 2 here. Pa permend Evropen.

P.S.
    Sikurse mund ta marresh vesh nga me siper, jam tifoz i Galatasaray-it ne Turqi. Manchesterin e urrej qe kur mundi Bayernin ne finale te CL-se ne 1999 me ato dy golat e qelbur ne kohen shtese.
    Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga Dr Rieux
    Ate ndeshjen qe thua ti e mbaj mend, por kam qene ne Stamboll ne ate kohe jo Manchester. Dhjetor 1996 ne mos gaboj. Feneri kishte ne grup Juventus (du here 2-0), Man U dhe Grasshopers (sjam i sigurte per kete te fundit). Humbi dy here me Juven, fitoi me Manchesterin ne Angil, u rrah ne Turqi (2-0), fitoi (1-0) dhe barazoi (1-1) me Grasshopersin, gjithsej 7 pike. Pati shpresa per te dale nga grupi deri ne ndeshjen e fundit, kur i duhej te fitonte me Juventusin ne Itali. Ne Manchester Feneri pati gjithe gjithe vetem dy gjuajtje drejt portes dhe vetem nje ne kuadrat. Dhe goli me teper se merite e Bolicit, ishte merite e devijimit / karambolit. Sidoqofte ajo ndeshje ishte justifikim i mire per gjithe tifozerine e Fenerit qe kater vjet me rradhe u detyruan te shihnin Gallatarasay-in te dilte kampion ne Turqi dhe te perfundonte me superkupen e Europes . A me fal eshte dhe ajo ndeshja tjeter kur mundi Galatasaray-in ne Ali Sami Yen 1-0, vitin qe Galatasaray doli kampion per here te katert rresht dhe fitoi kupen ne Turqi si dhe fitoi UEFA-n . Si per rastesi, po ate vit Galatasaray i rrahu ne Kadikoy 2-0, ndersa ate ndeshje Feneri pati vetem 1 gjuajtje ne porte, nje top i devijuar nga muri qe u be gol. Sa per statistike, ne 14 vjetet e fundit Galatasaray ka dale 10 here kampion ne Turqi, Feneri me Beshiktashin 2 here. Pa permend Evropen.

P.S.
    Sikurse mund ta marresh vesh nga me siper, jam tifoz i Galatasaray-it ne Turqi. Manchesterin e urrej qe kur mundi Bayernin ne finale te CL-se ne 1999 me ato dy golat e qelbur ne kohen shtese.
    Paska tifoz te gallatasarajit ne forum.

Shihemi nga mesi i vitit tjeter. GS ka 100 vjetorin. Do ishte bukur sikur feneri ta merrte kete kampionat.
    Per GS kam respekt se themeluesin e ka shqiptar, djali i Sami Frasherit, po FB eshte shume lart

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Edhe une jam tifoz i Gallatasarajit.

Stormi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga StormAngel
    Edhe une jam tifoz i Gallatasarajit.

Stormi
    Me vjen keq per ty... Po mos u merzit, ça ti besh, i ka jeta kto....

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    un u be 4vjet ketu ne stamboll e asnje nga tre ekipet sme ka hy ne zemerkur me pysin kto cunat e klases me cilin je e ithem me asnjonin,vec me milanin me thone po ti ha buken tone e sna ido ekipet:P..pak me shume me pelqen Gallatasaray!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga marsela
    po ti ha buken tone e sna ido ekipet
    mire te thone; shume turp!

kerkuesi
    Anëtarësuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    VITAME VAS V PEKLI! WELLCOME TO THE HELL!

Keto jane disa nga mesazhet e Spartes se Prages per Fenerbaciotet. Para pese ditesh kane mbritur ne Prage disa avione speciale me 1500 tifoze dhe po kaq priten edhe sot. Do te jete nje ambient shume i ndezur te cilin do ta shijoj me shume qejf

Nga ana ime ju uroj tifozave te Fenerbaces shikim te kendshem ne humbjen e tyre !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar më parë nga mariglennora
    VITAME VAS V PEKLI! WELLCOME TO THE HELL!

Keto jane disa nga mesazhet e Spartes se Prages per Fenerbaciotet. Para pese ditesh kane mbritur ne Prage disa avione speciale me 1500 tifoze dhe po kaq priten edhe sot. Do te jete nje ambient shume i ndezur te cilin do ta shijoj me shume qejf

Nga ana ime ju uroj tifozave te Fenerbaces shikim te kendshem ne humbjen e tyre !
    Sparta eshte ekip simpatik dhe me pelqen. Nje kip modest qe luan bukur. Megjithate, mendoj se diten e marte do ta kene shume te veshtire te rrahin Fenerbahçen. Fenerit i mungon stoperi kryesor dhe nje nga lojtaret me aktive te mesfushes por mendoj se do fitoje.
    Kam degju se Popborsky nuk do luaje. A eshte e vertete? Une vetem atij Zelenkes ia kam friken, te tjeret s'bejne gje.

Do jete ndeshje shume e bukur. Edhe Fenerbahçe do kete tifozet e saj ne Prage.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Mariglen,
    Do ndiqni ndeshjen ti edhe mad?

Stormi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

kerkuesi
    Anëtarësuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    Eshte e vertet qe mungon Poborsky dhe ne vend te tij do luaj Simak nje lojtar qe per mendimin tim eshte talent vetem se sezonin e kaluar nuk ka kap top me kembe. Pra eshte ne kerkim te formes qe ka pas me pare. Mungesa te tjera te rendesishme jane edhe ato te Homoles dhe Pergelit i pari stoper i dyti mbrojtes krahu.
    Lojtaret dhe trajneri jane te vetdijshem qe Fenerbace eshte me e favorizuar pasi atyre ju mjafton nje barazim per te kaluar ne kupen UEFA keshtu qe duhet vetem te mbrohen, pra jane me te qete.
    Megjithe keto disfavore te Spartes ekipi dhe tifozat jane te bindur se me Fenerbacen do te dalin te fituar.

Stromo, sma do mendja te shkoj pasi ben shume ftohte, po ashtu edhe Madi.

Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tifozët rusë dhe maqedonas: "Dhoma gazi për shqiptarët"!
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:03
  2. PLISAT - Tifozët më të mirë në trojet shqiptare!
    Nga metropoli në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 09:23
  3. Tifozët e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  4. Tifozët e FC Real Madridit...#5
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 19:03
  5. Tifozët e FC Real Madrid...#2
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 145
    Postimi i Fundit: 14-10-2004, 14:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •