Nese jeni kunder abortit ateher edhe kunder masturbimit jeni:P:P...nese aborti krim..mastrubimi gjenocid ;p
Ps: kunder abortit![]()
Jam pro
Jam kunder
Jam i pavendosur
Nese jeni kunder abortit ateher edhe kunder masturbimit jeni:P:P...nese aborti krim..mastrubimi gjenocid ;p
Ps: kunder abortit![]()
Nese jeta eshte nje rruge, vdekja duhet te jet aksident
Te jesh pro abortit nuk do te thote domosdoshmerisht te jesh kundra jetes. Jam kunder atyre, politikaneve apo intelektualeve (shopesh jo laik), qe marin persiper te vendosin ne vend te femres. Per mendimin tim femra duhet te vendoset ne nje nivel ku ajo mund te zgjedhe nese ta coje apo jo perpara shtatzanine dhe jo te jete e detyruar te beje se s'ben femije.
Shpesh ndodhin edhe aksidente gjate raportit seksual, keto jo gjithmone per faj te femres, perkundrazi! S'me duket e drejte qe femra te jete e kushtezuar apo t'i ndryshoje jeta per faj te nje tjetri apo per shkak te nje raporti seksual. Mjafton te maresh parasysh edhe femrat ne moshe te adoleshences dhe me nje arsyetim objektiv shume thjeshte arrine ne rezultatin se s'mund te jesh kundra abortit.
Jam kurioz te dije cila eshte ajo femer qe nuk pranon te kete te drejten e zgjedhjes?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Boy : 29-04-2010 mė 21:34
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
nuk asht vetemse femra e cila duhet ta nenshkruaj dokumentin.....
Do zoti e sondazhi nuk eshte perfaqesues. Shumica e njerezve kunder abortit dmth rikthim ne shek.XIII. Po jo, kam ende besim te aftesite mendore te Shqiptareve.
hmmmmm jam 100 % i te njejtit mendim...
Pyetja eshte : keto vajza nuk duan femije pasi nuk kane nje familje apo nuk mund ti rrisin femijet ne kushte normale;
Cfare eshte me mire:
Te rrisesh nej femi ne kushte urie, dhe kriminaliteti?
Apo te mos lindesh nje femi?
Dhe pyetja kryesore ndaj teje mbetet: Cfare do te beje t nese vajza jote 16 vjecare do te ishte shtatzane?
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
MENDIMI IM
JAM PRO JETES EDHE KUNDER ABORTIT
SI FEMER QE JAM DUA TE DHUROJE JETE EDHE JO TA RREMBEJE ATE....
DUA QE TE FAL JETE E TE DHUROJE DASHURI HARMONI EDHE NGROHETESI
PRINDERORE ATIJ/ASAJ QE DO VE NE JETE...
NUK DO TA BEJE KURRE NJE GJE TE TILLE....
Un jam Pro Abortit.. Ja del prezervativi shpuar (larg qoft) ca te bejm?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt