Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni pro apo kunder abortit?

Votues
282. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam pro

105 37.23%
  • Jam kunder

143 50.71%
  • Jam i pavendosur

34 12.06%
Faqja 15 prej 37 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 368
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-08-2004
    Postime
    4
    un jam kunder abortit .
    thjesht pse ta bjem punen deri aty a ma mir kish me qen hiq

sniper_007
    Anėtarėsuar
    06-02-2003
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    28

Aborti___ Vrasje e pashpirt

jO ME KOT e cilesova si nje vrasje te pashpirt , sepse ata qe e bejne kete gje jane te pashpirt per arsyet qe vijojne :
    Se pari _ disa abortojne sepse bejne imoralitet ne menyre te paligjshme , pra nuk jane te martuar , si rrjedhoje ata kane frike nga opinioni i njerzve , dhe per kete arsye ata bejne nje krim , pra vrasin nje krijese fare te pabmrojtur.
    Se dyti_Disa abortojne sepse kane shume femije dhe kane frike se mos nuk i rrisin dot femijet , pra kane frike nga varferia , dhe keshtu , ata abortojne , dhe vrasin foshnje te pafajshme .
    Se treti_Disa injorante qe kane nivel te ulet arsimor dhe shpirteror , nuk u bene pershtypje fare aborti dhe keshtu ata vrasin me krenari , per te mbrojtur < nderin e tyre , tashme te humbur> dhe keshtu ata perpara njerzve duken si te ndershem , si serioza , kurse ne menyre te fshehur ata bejne seks si kafshet , bejne femije dhe i abortojne .
    dhe se fundi , ata qe abortojne jane disa te rinj te vegjel , ende te papjekur , ne trup dhe ne inteligjente , kujtojne se seksi eshte cdo gje , dhe kur e kuptojne mashtrimin , ata , abortojne .

sniper_007
    Anėtarėsuar
    06-02-2003
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    28

Aborti___ Vrasje e pashpirt

jO ME KOT e cilesova si nje vrasje te pashpirt , sepse ata qe e bejne kete gje jane te pashpirt per arsyet qe vijojne :
    Se pari _ disa abortojne sepse bejne imoralitet ne menyre te paligjshme , pra nuk jane te martuar , si rrjedhoje ata kane frike nga opinioni i njerzve , dhe per kete arsye ata bejne nje krim , pra vrasin nje krijese fare te pabmrojtur.
    Se dyti_Disa abortojne sepse kane shume femije dhe kane frike se mos nuk i rrisin dot femijet , pra kane frike nga varferia , dhe keshtu , ata abortojne , dhe vrasin foshnje te pafajshme .
    Se treti_Disa injorante qe kane nivel te ulet arsimor dhe shpirteror , nuk u bene pershtypje fare aborti dhe keshtu ata vrasin me krenari , per te mbrojtur < nderin e tyre , tashme te humbur> dhe keshtu ata perpara njerzve duken si te ndershem , si serioza , kurse ne menyre te fshehur ata bejne seks si kafshet , bejne femije dhe i abortojne .
    dhe se fundi , ata qe abortojne jane disa te rinj te vegjel , ende te papjekur , ne trup dhe ne inteligjente , kujtojne se seksi eshte cdo gje , dhe kur e kuptojne mashtrimin , ata , abortojne .

Citim Postuar mė parė nga Pink_Girl
    uuuu avash mi se na trembe lol ..

une e kam dhene mendimin tim .. lexo dhe postet e tjera .. skam nder mend ti perseris prape

pink
    Une nuk shkruaj te tremb njeri, ti ndoshta je e trembur nga vetja jote, dhe mendimet e tua!
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

+dA bEzT+
    Anėtarėsuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    ~nZ~
    Postime
    231
    un jam kunder ...sh kunder bilesssss....si mund ta heqeshh 1 femijj me duket sh gje pa truuu

Lieutenant Maska e tom pullings
    Anėtarėsuar
    20-05-2004
    Vendndodhja
    H.M.S. Surprise
    Postime
    152
    jam kunder. jo sepse me dhimbset nje qelize (embrioni nga pikpamja biologjike nuk eshte shume me teper), por sepse me kete hap, vitet e ardhshme dikush do te filloje te pretendoje te vrase femijet e posalindur me te meta fizike nese nena nuk i do sepse i duket barre e rende...
    IGNOSCE MI DOMINE, QUIA DALMATA SUM!

i/e regjistruar Maska e troptit
    Anėtarėsuar
    04-07-2002
    Vendndodhja
    Ne ate pjese te tokes qe me takon
    Postime
    109
    Tung!
    Se pari desha te them se te shprehemi pro apo kundra abortit ne menyre te pergjithshme, eshte e gabuar per mendimin tim.
    Duhet te jete nena e ardheshme(!?), ajo qe ne radhe te pare te vendose per jeten e foshnje se saj. Cfare do shteti!? Cdo njeri eshte pronar i trupit te tij! Nese do shteti apo feja ti shpetoje, ti marre pas abortit e t'i rrisi vete!S'mund te detyrosh te tjeret te bejne dicka qe ty s'te pelqen. E po s'te pelqeu ty kujt i plasi!
    Vajzat qe abortojne perjetojne nje drame te rende e shume te thelle shpirterore. E kete drame e ben me te thelle injoranca jo vetem e tyre , por me shume e atyre moralistave te k..it, me callme apo ke kryq, qe nga njera ane na japin mesime morali, e nga ana tjeter vishen me dinamit e shkojne e vrasin me dhjetra, qindra apo mijra qytetare te pafajshem. Talebanet e bushet ne te semes!
    Ne vend qe shoqeria te beje nje analize te thelle brenda vetes per te kuptuar rrenjet e ketij fenomeni, ajo ne rradhe te pare eshte skena ku luhen tragjedi te tilla, i le keto vajza vetem duke i fajesuar per nje faj qe nuk kane.
    Po ne rastin kur femra nuk ka mundesi per aresye shendetesore te perfundoje barren , cfare te behet? Te cojme drejt vdekjes nje person vetem e vetem qe "morali i tyre" te mbetet i pa perlare!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2004
    Postime
    4
    une jam pro ( por edhe kundra)
    po te mos jet cuni femra nuk ka cfar te bej

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2004
    Postime
    2
    Pro jetes. Per te gjithe ato qe thone qe po sikur shtatzania te kete qene nje aksident nuk ka aksidente. Ne kohet e sotshme ka kontraceptive te shumellojshem. Pse nuk perdor? Te abortosh eshte te marresh jeten e nje femije. Sikur te te vriste njeri femijen do merziteshe do ulerije do gerthisje ku di une ca kur e merr vete eshte e njejta gje. Plus qe keto kohe ka shume vrasje edhe abortimi na duhet ne dhe pastaj te shuajme boten. Pro jetes.

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anėtarėsuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Thjesht Pro Abortit!!!!
    Cdo femer ka te drejten e saj te abortoje ose jo. Nuk eshte diēka qe duhet abuzuar, por plot ēifte te rinjsh ndodhen shpesh here aksidentalisht perpara ketij problemi. Ne shume raste femrat duke marre dhe parasysh mentalitetin qe kane prinderit e saj e bejne abortin fshehurazi per te mos hapur telashe. Ne plot raste te tjera nuk jane akoma gati per te pasur femije.
    Aborti ka hapur shume debate keto kohet e fundit, megjithate jane vete femrat ato qe duhen te vendosin e jo politikanet e prifterinjte.
    Ky eshte mendimi im personal rreth abortit.
    Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!

Faqja 15 prej 37 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Aborti
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 26-09-2009, 11:26
  2. Shkodėr: Muslimanėt kundėrshtojnė bustin e Nėnė Terezės
    Nga FЯODO nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:15
  3. Ligj kunder abortit ne South Dakota
    Nga Pasiqe nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 14:13
  4. A duhet tė legalizohet aborti?
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 27-02-2006, 18:47
  5. Aborti, Kush ka te drejten e jetes?
    Nga Estella nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 05-02-2003, 06:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •