Femija eshte 100% pjese e trupit te prindit, zgjatje e tij. Nese une paskam te drejte te pres doren time kur e shof te arsyeshme, pse nuk paskam te drejte te abortoj femijen tim? Pse e pranoj abortin:
1. Une nuk e di se sa vaj ka hecur jeta juaj, po kjo timja nuk ka qene aq perfekte. E perderisa une i di veshtiresite e jetes, si mund te bie ne jete nje femije qe do kete te njejtin fat si une. Te besh femije, sidomos ku jam une, duhen te pakten US$100,000 ne banke vec per te, per ti siguruar nje shkolle normale, shtepi normale, ku librat,lodrat e cfare ka nevoje nje femije mos i mungojne kurre. E kur une nuk jam i afte t'ja jap keto femijes tim perse do ta sjell ne jete? Qe te vuaj? Per te permbushur nje fjale qe i ka shkuar nje qyqari nga Zoti para 2000 vjetesh? Per ti bere qefin Shoqerise? Une nuk do bie njeri ne jete me shpresen se do ta rrisi Zoti, shoqeria apo cdo gje do rregullohet. Do ta bie kur jam i pergatitur qe jam i gatshem ti garantoj nje jete normale ku paret mos jene kurre pjese e axhendes te kalamanit.
2. Kur femija nuk eshte normal, por me te meta, perse do ta lind? Kujt po i bej mire? kalamanit jo nje here, se nuk do jete i afte per ta perballuar jeten vete. Vetes jo, se do jem i lidhur gjithe jeten pas tij. Dhe as shoqerise nuk i bej mire se ai nuk do jete ti jape asgje pozitive shoqerise.
3.Kjo eshte vertet irituese. Si qenka vec e femres? Po e mashkullit? Femra nuk e beri vetem ate kalama. Kur vjen puna per te mare leke nga mashkulli per ta rritur, jeni te parat per ta vene para pergjegjesise. Na i valvitni para fytyres 100 here faktin se nuk u be vete. E pra, nese mashkulli nuk e deshiron femijen, femra nuk ka pse e ben baba me zor. Po qe se te pelqen fakti qe femra te vendose vete, atehere duhet te biesh dakort dhe me faktin qe nese mashkulli nuk e deshiron ate femije nuk ka pse te kujdeset per te. Nese nje nga prinderit nuk eshte i pregatitur per tu bere prind atehere pse duhet te sillet ne jete ky femije? Sic e thashe me lart femija eshte zgjatim i trupit te prindit, nese prindi nuk e shef te rruges ta mbaje nuk ka pse.Postuar mė parė nga Pink Girl
4. Ne rastet kur femra perdhunohet dhe mbetet shtazane. Pse s'duhet abortuar ky femije?
Nuk me pelqen formulimi i sondazhit. Jeni "pro jetes" apo 'pro abortit". nese deshe te jepje mendimin tend mbi temen, mos na i shty dhe ne me zor ne gurmaz. Kush eshte ai qe eshte kunder jetes. Mund te ishe mjaftuar me 'kunder abortit", pa e imponuar. Jam pro abortit dhe pro jetes. Asaj jete qe nuk sjell vuajtje te panevojshme dhe eshte aprovuar nga te dy prinderit.
Krijoni Kontakt