Jam kunder kryerjes se abortit.
Lejimin e tij nga shteti eshte sikur te lejosh me ligj shtimin e kriminalitetit.
Asnje lloj justifikimi per femres apo meshkullit nuk do te sygjeroja qe keta individ jane te afte te bejne jeten normale kur ata me dashje vrasin krijesen e tyre te saponisur.
Gjithmon femrat qe kane kryer me dashje abort i kam urryer, ndersa ne rastet aksidentale kam shprehur ngushellim per humbjen e femijes se tyre.
Nese ti kryen vrasjen e femijes ne barke me dashje, Zoti te jep denimin me te rende..... Zot, nuk do t`ja deshiroja askujt kete denim!
Ndoshta duhet me teper kujdes per frenimin e epsheve mashkullore.
Po me teper kujdes dhe per femrat ne rruajtjen e linjave -hop -na e gjej mbeshtetjen tek, "planifikimi familjar"nuk eshte tjeter gje pervec kufizimi i te ardhmes njerezore.
Pasuria me e shtrenjte per njeriun eshte femija!
Ndoshta per rastet e perdhunimit apo te sulmeve te manjakeve, duhet te sherbejne intstitucionet shteterore per kujdesin e krijesave te ardhur ne jete padeshire (me dhune apo mashtrime) por dhe denimin e kriminelve, por jo te justifikojne lejimin e abortit.
I vetmi raste qe mund te lejohej aborti eshte kur krijesa ne barke te nenes ka semundje te pasherueshme.
Krijoni Kontakt